Вода в бутилката
-
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2008, 08:05
- Модел на автомобила: ford mondeo
- Status: Извън линия
Вода в бутилката
Въпрос към колегите с по-голям опит:Форда е на 160 хил км изминати на газ.Дали не се е събрала вода в бутилката която е 80 л.и какво е влиянието на тази вода.Забелязъл съм,че при привършване на газта,двигателя не работи добре,а от ауспуха тече ли тече ...Дали нетрябва да се отвори бутилката и източи каквото има вътре?!
- askoTAS
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 10:09
- Модел на автомобила: fiesta1.3/lexus is 600 hi
Re: Вода в бутилката
нали не мислиш че "ако" имаш вода в бутилката тя ще мине през мотора и ще изтече през ауспуха!

продавам си фиестата 0877960765
нищо земно неми е чуждо!
нищо земно неми е чуждо!
- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
Не смисъл филм със газовата бутилка не си прави, конденза на БВГ (бутилки за втечнен газ) е отвън не вътре плюс това имаш сонда която е почти на дъното за да смуче течна газ такаче и каквото и да имаш всичко се измуква.
От аспуха тече също конденз (вода) спомням си дято ми на женами баща и карам аз и той гледа една кола и вика................ееееее на тоз му изтича бензина
та на военен вари му обяснявай че не е
При работа на газ гонденза в аспуха е два-пъти повече
От аспуха тече също конденз (вода) спомням си дято ми на женами баща и карам аз и той гледа една кола и вика................ееееее на тоз му изтича бензина

При работа на газ гонденза в аспуха е два-пъти повече

-
- потребител
- Регистриран: 29 юли 2008, 08:05
- Модел на автомобила: ford mondeo
Когато 10 л бутилка за котлона изгасна,реших да видя какво има вътре,изтече 5 л вода.Такова нещо имах предвид,не конденз.
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2008, 14:27
- Модел на автомобила: Mondeo 93' 2.0 16v Mondeo ST220 2,5Т
Corsa 99" 1.0 12v
Mondeo 99" 2.0 16v - Местоположение: Габрово
Ако имаш предвид,че котлона е изгаснал предсрочно ще се съглася,но битовата бутилка няма сонда т.е. при нея се ползва газообразна фаза,която е над течността.toni tankov написа:Когато 10 л бутилка за котлона изгасна,реших да видя какво има вътре,изтече 5 л вода.Такова нещо имах предвид,не конденз.
При всички случаи доставчика ти на газ е за бой.