Търся някой да монтираме АГУ

Остана ли някой да кара на бензин? LPG, Метан. Съвместимост, проблеми, препоръки.
matio1
потребител
потребител
Регистриран: 30 яну 2008, 11:09
Модел на автомобила: taina
Status: Извън линия

Търся някой да монтираме АГУ

Мнение от matio1 » 14 апр 2010, 18:53

Колеги,отказах се да си продавам (подарявам) мондеото .Знаете,пазара клони към 0.
Имам АГУ Ловато пълен комплект (обикновенна АГУ) и ще я монтирам на мондеото с двигател 1,8W16 с пластмасови колектори.Знам за рисковете от спукване на колекторите, но той е за моя сметка.Опитах при някои газаджии,но те се назлъндисват.(няма да се моля на никoй) .
Колеги,ако някой е слагал нека ми помогне като си платя услугата.Благодаря предварително на отзовалите се.

Потребителски аватар
to6kooo
потребител
потребител
Регистриран: 15 дек 2007, 22:13
Модел на автомобила: MONDEO 2.0 16V GHIA 2003 с ГИ KME

Re: Търся някой да монтираме АГУ

Мнение от to6kooo » 16 апр 2010, 09:19

Ами хубаво е първо да напишеш от къде си.Не се натискам изобщо да слагам газово но мога да ти обясня подробно и да ти дам насоки,ако трябва и снимки :D .На моето Мондео си го монтирах аз и карам на газ вече над 4-ри години.След това много голям мой приятел ме "изнуди" да монтирам и на неговото което бе 1.8 16V 98година.Мога да ти кажа че става супер и както е ясно на всички при изправен автомобил с изрядна запалителна система няма никакви гърмежи и проблеми 8) П.С. миналата седмица монтирах и на баща ми на 19-ката и отидох и да му го узаконя.Не е трудно стига да имаш желание и все пак да си технически грамотен.Ако имаш въпроси питай ето ти и тел.0898212746

Потребителски аватар
RsMondeo
потребител
потребител
Регистриран: 11 фев 2005, 10:24
Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 16v 115+ hp

Re: Търся някой да монтираме АГУ

Мнение от RsMondeo » 17 апр 2010, 10:43

Да колега кажи от каде си след като искаш някой да помогне.Моето го слагах сам на същото мондео 1,8 и вече 7-ма година си карам на газ.Настройки и всичко друго съм си правил сам.Разхода е нормален според мен. 14 градско и 9 извънградско като го има и фактора + - в разхода в зависимост от къде зареждаш.

Успех

Отговори

Върни се в “АГУ - Алтернативни Горивни Уредби”