Мондео 1994 Газ проблем след като загрее
-
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2009, 20:35
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8 16 115hp
- Status: Извън линия
Мондео 1994 Газ проблем след като загрее
Така имам 2 проблема :
Първият е докато е студена колата си върви перфектно загреели не вдига повече от 3000-4000 оборота някой пат и по малко на 2600 ми прави този проблем. Много рядко него и прави и като задържа педала стига до 3000 и почват да падат оборотите някой пат не иска да работи на газ.Като истине си работи всичко.
Втория проблем е като загрее не държи оборотите играят от 500 до 1000 случвало се е и да изгасне колата.
С обикновена газ съм (не е газ инжекцион)
Първият е докато е студена колата си върви перфектно загреели не вдига повече от 3000-4000 оборота някой пат и по малко на 2600 ми прави този проблем. Много рядко него и прави и като задържа педала стига до 3000 и почват да падат оборотите някой пат не иска да работи на газ.Като истине си работи всичко.
Втория проблем е като загрее не държи оборотите играят от 500 до 1000 случвало се е и да изгасне колата.
С обикновена газ съм (не е газ инжекцион)
- koinov_bg
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2009, 10:39
- Модел на автомобила: Форд Сиера мк1 2.0 115к.с
- Status: Извън линия
Re: Мондео 1994 Газ проблем след като загрее
Ами утиди при тия кадето са ти сложили газовата уретба и им кажи да ти я настроят.
Има варянт да не стига газ на колата и за това да ти глъхне. (първи проблем)
Има вероятност стъпковото моторче да се тръгннало да си ходи и за това да ти мени обороти или да ти смуче паразитен въздух от някаде.(2-ри въпрос)
и аз да попитам автомобила "киьа ли ти" гърми ли? на газ
Има варянт да не стига газ на колата и за това да ти глъхне. (първи проблем)
Има вероятност стъпковото моторче да се тръгннало да си ходи и за това да ти мени обороти или да ти смуче паразитен въздух от някаде.(2-ри въпрос)
и аз да попитам автомобила "киьа ли ти" гърми ли? на газ
По добре мъртъв,но пич от колкото жив,но педал