Фиеста 1.1 карбуратор+плочка
-
- потребител
- Регистриран: 06 апр 2011, 20:26
- Модел на автомобила: FIESTA 89г/1.1/OHV
- Status: Извън линия
Фиеста 1.1 карбуратор+плочка
Как вкарвате газ във филтърната кутия на Фиеста 1.1, карбуратор двукамерен Weber? Газаджиите ми казаха да я пробия и направо маркучите през дупките в плочката, обаче е много тясно (кутията е от по-малките, кръглите). Както и да го мислих се налага огъване на маркучите под прав ъгъл, при което се сплескват и им се губи значителна част от сечението, което не ме кефи.
Имам и по-голяма филтърна кутия, свалена от Ескорт с газ - там си има достатъчно място за тези неща. Но не мога да я поставя на Фиеста-та, понеже опира в капачката за маслото.
Ако няма по-добри идеи, ще опитам да ползвам едни пластмасови Г-та, дето ги продават газаджиите за маркучите с антифриз.
Някой има ли снимки на кръгла кутия с монтирана плочка, че не можах да намеря по форума.
И с какво да ги уплътня към кутията - става ли този силикон, дето го продават за обща употреба?
Имам и по-голяма филтърна кутия, свалена от Ескорт с газ - там си има достатъчно място за тези неща. Но не мога да я поставя на Фиеста-та, понеже опира в капачката за маслото.
Ако няма по-добри идеи, ще опитам да ползвам едни пластмасови Г-та, дето ги продават газаджиите за маркучите с антифриз.
Някой има ли снимки на кръгла кутия с монтирана плочка, че не можах да намеря по форума.
И с какво да ги уплътня към кутията - става ли този силикон, дето го продават за обща употреба?
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Фиеста 1.1 карбуратор+плочка
Аз бях с еднокамерен и нямаше ядове. Иначе да, моята плочка беше със силикон. Не знам какъв беше, но е добре някой който държи на температура.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.