Въпросче за въздуховода
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
- Status: Извън линия
Въпросче за въздуховода
Загубил съм си въздуховода под кутията с филтъра,този който го одрязаха и обърнаха на зад.Обаче не знам кога и къде е паднал.Това го останових преди 2 дни като отворих капака.Днес колата ми гасне 2,3 пъти когато съм в движение и изключа от скорост.На място този прблем го няма.
90% съм сигурен че е от там проблема,но все пак да се допиттам и до вас,има ли някой друг който кара без такъв въздуховод?И освен в моргите къде другаде да си търся?
90% съм сигурен че е от там проблема,но все пак да се допиттам и до вас,има ли някой друг който кара без такъв въздуховод?И освен в моргите къде другаде да си търся?
-
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2006, 08:21
- Модел на автомобила: Ford Eskort 1,6 EFI
-
- потребител
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
ловато електрически.Колата си вървеше супер до сега.Преди ми сее случвало това,но си бех обърнал напред посоката на въздуховода и същите симптоми даваше.А ти казваш че си без,така ли?Само смуче въздуш от дупката под филтъра без нищо друго да има на него?
Имаш предвид онези алуминиеви тръби които се огъват на където искаш?Аз такива ползвах за аспиратора в кухнята?
Имаш предвид онези алуминиеви тръби които се огъват на където искаш?Аз такива ползвах за аспиратора в кухнята?
-
- потребител
- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
И аз имах сщия проблем на старото си ауди и се оказа, че без този обърнат на обратно маркуч като пуснеш педала / на ниски обороти в движение/ влизало много въздух и затова гасне мотора - гледах леко недоумяващо майстора, но след монтирането на такъв /от тези от алуминиево фолио/ проблема се реши и колата повече не гаснеше!