Проблем при палене с Zetec 2.0l
- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
- Status: Извън линия
Re: Проблем при палене с Zetec 2.0l
Мда, само да вметна, че не е клапан, а регулатор, ако тече е за смяна.Tribute написа:Видях го колега на края на горивната рейка както каза ето тук на една схема?Nikola Iordanov написа:Някъде по горивната рейка .Този клапан подъжа налягането във рейката да е 3кг.см .Tribute написа:Здравей колега! Извинявай за глупавия въпрос но къде да го търся тоя клапан? Че за мен съществуването му ми е новост ;
Някой от колегите ако може да ти изпрати снимка на клапана за да знаеш какво да търсиш аз неможах да ти я изпратя .
http://japancars.ru/index.php?route=cat ... k_id=1325A номер 13-290С
Значи паля колата махам вакум маркуча и от там просълзи бензин клапана е аут???

-
- потребител
- Регистриран: 02 ное 2008, 13:55
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 16V 1995 комби
Fopd Fusion 1.6 - Местоположение: Дупница
Само не зная твоя клапан какъв модел е на орион ,ескорт,фиеста , модео са еднакви само не зная на фокуса дали е със вакум .
-
- потребител
- Регистриран: 27 окт 2015, 07:47
Здравейте!!! Едва днес имах време да видя този регулатор/клапан запалих колата и докато работеше извадих вакума но нямаше бензин дори не меришеше на бензин 

- Didibao
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2008, 01:08
- Модел на автомобила: Focus ST170
Значи не е там проблема, така дистанционно много трудно може да се намери проблема по принцип.Tribute написа:Здравейте!!! Едва днес имах време да видя този регулатор/клапан запалих колата и докато работеше извадих вакума но нямаше бензин дори не меришеше на бензин