Проблем при работа на газ с ГИ Фобос 4
- koinov_bg
- потребител
- Регистриран: 24 дек 2009, 10:39
- Модел на автомобила: Форд Сиера мк1 2.0 115к.с
- Status: Извън линия
Re: Проблем при работа на газ с ГИ Фобос 4
Извинявай за глупавия въпрос ама да си я закачал нейде от долу,да ди попремачкал некаде по ВиК системата от нотилка към изпарителя?
Седа чета мисля мисля и само товаизмислям.Фобуса пищи при свършване на газ(гориво в бутилката)....Ако си я премачкал трабата или пък нещо да има запецвяне по сондата от бутилката към изпарителя...
Има ли някъв варянт да ти направят проверка за йалягането от бутилката към изпарителя....
Седа чета мисля мисля и само товаизмислям.Фобуса пищи при свършване на газ(гориво в бутилката)....Ако си я премачкал трабата или пък нещо да има запецвяне по сондата от бутилката към изпарителя...
Има ли някъв варянт да ти направят проверка за йалягането от бутилката към изпарителя....

По добре мъртъв,но пич от колкото жив,но педал 

- georgi1
- потребител
- Регистриран: 04 юни 2013, 09:08
- Модел на автомобила: 2004 focus 1.6 lx zetec benzin
Искам да съобщя на заинтересованите какво стана с моя проблем:
Като тръгнах от Англия за България в края на юли някъде по средата на пътя газовото започна да работи нормално. От тогава минах 7000 км без проблем (чукам на дърво).
Като тръгнах от Англия за България в края на юли някъде по средата на пътя газовото започна да работи нормално. От тогава минах 7000 км без проблем (чукам на дърво).

-
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2015, 14:51
Провери си филтрите и най-вече този в изпарителя.