Подръжка изпарител!!
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2006, 15:40
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
Ford Fiesta 1,4i 2008г. - Местоположение: гр Сопот
- Status: Извън линия
Подръжка изпарител!!
Карам го вече 20 000 ( Landi Renzo) и все още не съм правил нищо по него, но отказа нещо по газовата уредба...иска ми се да го отворя и сменя всички мембрани и уплътнения в него...
За човек който не е отварял никога изпарител как смятате бих ли имал проблеми със сглобяването му после ?
Т.е. има ли нещо особенно в него което трявба да знам ?
За човек който не е отварял никога изпарител как смятате бих ли имал проблеми със сглобяването му после ?
Т.е. има ли нещо особенно в него което трявба да знам ?
- isoiso
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 19:15
- Модел на автомобила: Mondeo MK2 1.8 zetec 98г
80 000км съм я карал на газ и съм ги сменял 2 пъти - единият път бяха пластмасови станали, а на втория изпарителя беше пълен с нещо като грес само че по-гъсто. Имам съмнения, че оттам откъдето зареждам ми прецакаха газовото щото мажат с грес пистолетите да не запичали или нещо такова, сега зареждам само в Лукойл.
-
- потребител
- Регистриран: 17 фев 2006, 15:40
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 1.8i DOHC 1796cc 16V Zetec 85KW (115PS); 95 - комби,АГУ BRC Sequent Injection
Ford Fiesta 1,4i 2008г. - Местоположение: гр Сопот
Смених днес филтъра на газовия клапан и като че ли тръгна...времето ще покаже....
Зареждам само на лукойл....
Отвивах пробката на загрял изпарите, не изтече нищо....
20 000 съм карал аз но преди това колко са я карали не знам...колата е вкарана от италия с газовата уредба слагана там....
В БГ е карана преди мен 1 година и 15 000км...продадоха ми я с документите....с които е вкарана...
Зареждам само на лукойл....
Отвивах пробката на загрял изпарите, не изтече нищо....
20 000 съм карал аз но преди това колко са я карали не знам...колата е вкарана от италия с газовата уредба слагана там....
В БГ е карана преди мен 1 година и 15 000км...продадоха ми я с документите....с които е вкарана...