Обороти и вентилатор
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2006, 10:56
- Модел на автомобила: Сеат Леон 2002 1.6, 16v 77kw/105 к.с.
- Status: Извън линия
Обороти и вентилатор
Пиша в този раздел защото проблема е при работа на газ.
Според Вас дали е възможно от слаб акомулатор при включване на вентилатора на радиатора да падат оборотите като пред угасване става въпрос при форсиране. Без да работи вентилатора го няма проблема.
Според Вас дали е възможно от слаб акомулатор при включване на вентилатора на радиатора да падат оборотите като пред угасване става въпрос при форсиране. Без да работи вентилатора го няма проблема.
-
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2006, 10:56
- Модел на автомобила: Сеат Леон 2002 1.6, 16v 77kw/105 к.с.
Точно и за това си мисля, че не само алтернатора трябва да дава ток, карането на градско може и да не стига за зареждането на акумулатора и от там алтернатора може и да дава ток, но за момент и самия ак. трябва да помогне, странното е че преди месец нямах проблем.
Като се караше на фарове и през деня, бях я настроил и нямаше проблем, но нещо сега нестава.
Като се караше на фарове и през деня, бях я настроил и нямаше проблем, но нещо сега нестава.
-
- потребител
- Регистриран: 25 ное 2005, 19:02
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1,3mi.`95, центр. закл., ел стъкла, 2Airbags SRS, LPG system
Когато съм ходил на газ анализатор за настройка, майстора след като ръчне сондата в ауспуха и запаля...Отчита стойностите на свободен и форсиран ход. После ме кара да включа всички консуматори едновремнно(вентилатор в купето, другия сам си се вкл/изкл, дълги светлини, радио) и тогава върти врътката на изпарителя.
цялото това удоволствие за 10лв!
Много съм доволен от един сервиз въпреки че ми е доста далече ..... адреса - http://www.argus.dir.bg/
цялото това удоволствие за 10лв!
Много съм доволен от един сервиз въпреки че ми е доста далече ..... адреса - http://www.argus.dir.bg/