Мондео 1.8 - 97г.
- Vacuum
- потребител
- Регистриран: 01 юни 2007, 13:41
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TDI
- Контакти:
- Status: Извън линия
Мондео 1.8 - 97г.
Здравейте!
От известно време наблюдавам форума (всъщност от известно време наблюдавам всички форуми
), изчетох всичко в раздела, но май само се обърках още повече.
Доколкото разбрах с газовите инйекциони почти не се усеща разлика от бензина. Мога ли обаче да сложа такъв на това мондео, или трябва и двигателя да е инжекцион? Тоя дето го продава в автокъщата, каза че била с пластмасови клапани.
И 1.8 добре ли е, или да търся 2.0? Тия дни мода да прескоча до Варна, там определено има по-голям избор.
Аз още кола нямам, за газ мисля, ама то и това трябва да се съобрази.
Или пък да се метна на едно Мондео 1.8ТДИ? Май няма да ми гори много повече от на газ? Някой има ли впечатление?
10Х
От известно време наблюдавам форума (всъщност от известно време наблюдавам всички форуми

Доколкото разбрах с газовите инйекциони почти не се усеща разлика от бензина. Мога ли обаче да сложа такъв на това мондео, или трябва и двигателя да е инжекцион? Тоя дето го продава в автокъщата, каза че била с пластмасови клапани.
И 1.8 добре ли е, или да търся 2.0? Тия дни мода да прескоча до Варна, там определено има по-голям избор.
Аз още кола нямам, за газ мисля, ама то и това трябва да се съобрази.
Или пък да се метна на едно Мондео 1.8ТДИ? Май няма да ми гори много повече от на газ? Някой има ли впечатление?
10Х
- dimbatami
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2007, 20:38
- Модел на автомобила: Orion 1.8EFI 16V 105конйе и мондео 1.8 tdi 90 конйе
за мондеото
до колкото разбирам си търсиш кола да става и на газ гледаи да не е спласмасови всмукателни траби`а не клапани
`тоест метални и да знаеш че колите след 93-94г са с по`` слаби клапани``и е възможно да имаш проблеми с карането но това ще е след време а това каква газова уредба ще сложиш зависи само от твоите парични възможности за предпочитане е на автомобил които е пълен инжекцион да сложиш газов инжекцион но може и да се сложи обикновенна газова уредба те маисторите си знаят ква това е в общи линии

- sharo_baro
- потребител
- Регистриран: 02 авг 2006, 17:38
- Модел на автомобила: ford focus 2.0 16V на части ;( FORD PUMA 1.4 16V