Спукана плочка за газ на карборатор Fiesta 1.1
- sruchnikovv
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2007, 16:00
- Модел на автомобила: FORD FIESTA
- Status: Извън линия
Спукана плочка за газ на карборатор Fiesta 1.1
Здравей те колеги . Искам да попитам за проблема на моята любима Fiesta От както сам сложил АГУ-то мощноста ми падна на половина
в началото си мислех че е от самата газ нали казват че понижава силата на автомобила Още в началото с газова уредба колата на скорост не може да се изфорсира т.с. не качва повече от 3500 4000 rpm което си е доста досадно особено в извън градски условия Ходих за насторика при газаджията дето ми монтира уредбата но след неговата настроика нищо не се промени Тои ми каза че ако пусне още газ ще га изхвърля вместо да я гори както и да е по принцип карам в градски условия и разход които ми дава 10 е висок но приемлив (да отбележа че извън града ми пада на 6) Реших аз един ден да вида ваздъшния филтар (които смених като сложих АГУ) и какво да вида плочката дето я слагат в/у карборатора е пукната м/у двете камери Явно като я е слагал от натягането на болтовете я е пукнал и се чудя дали това не е проблемат ми за да не може да се изфорсира колата или е нещо др. Някои ако може да ми помогне ще му бъда много благодарен
в началото си мислех че е от самата газ нали казват че понижава силата на автомобила Още в началото с газова уредба колата на скорост не може да се изфорсира т.с. не качва повече от 3500 4000 rpm което си е доста досадно особено в извън градски условия Ходих за насторика при газаджията дето ми монтира уредбата но след неговата настроика нищо не се промени Тои ми каза че ако пусне още газ ще га изхвърля вместо да я гори както и да е по принцип карам в градски условия и разход които ми дава 10 е висок но приемлив (да отбележа че извън града ми пада на 6) Реших аз един ден да вида ваздъшния филтар (които смених като сложих АГУ) и какво да вида плочката дето я слагат в/у карборатора е пукната м/у двете камери Явно като я е слагал от натягането на болтовете я е пукнал и се чудя дали това не е проблемат ми за да не може да се изфорсира колата или е нещо др. Някои ако може да ми помогне ще му бъда много благодарен
- schrack
- потребител
- Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
- Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16
При монтажа ако са допуснали грешка както и за плочката (пренатегната) така може и за нивомера в бутилката неговата задача е да доставя течна газ го изпаритялят ако няма такава сиптомите са същите които ги казваш така че провери това става като рахлабиш гайката преди газовият клапан и видиш дали излиза течна фаза ако не търси причината във плочката явно не може да направи достатъчно засмукване на газта можеш да затвориш дупките със поксипол 

- sruchnikovv
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2007, 16:00
- Модел на автомобила: FORD FIESTA