Проверка за минат ГТП на АГУ
-
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
- Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021
- Status: Извън линия
Проверка за минат ГТП на АГУ
Вече втори път като зареждам LPG и на двете бензиностанции на OMV в Благоевград ме питат имам ли стикер за газовата, а сутринта даже поискаха да отворя багажника да погледнат. Казаха,че техен колега го глобили защото заредил кола без ГТП, а полицайте след това налапвали шофьорите и им съставяли актове.
Въпроса ми е някой спирали ли са го органите на КАТ и при проверка на АГУ какво гледат само стикера или паспорта на бутилката.
Задавам въпроса защото на старите ми стикери е избледняло написаното с химикал и нищо не ми пречи да попълня някъква дата че важи до 10.02.2011 г. / например/ , но по сложно е в паспорта на бутилката.
Въпроса ми е някой спирали ли са го органите на КАТ и при проверка на АГУ какво гледат само стикера или паспорта на бутилката.
Задавам въпроса защото на старите ми стикери е избледняло написаното с химикал и нищо не ми пречи да попълня някъква дата че важи до 10.02.2011 г. / например/ , но по сложно е в паспорта на бутилката.
- aniaeg
- потребител
- Регистриран: 18 юни 2009, 11:26
- Модел на автомобила: volvo v40
Re: Проверка за минат ГТП на АГУ
Колега,гледат и двете.Наскоро,най-много месец гръмна кола заради неизправна газова,само че не знам в кой град.0ттогава има нещо като акция за изправни газови уредби-автомобили и газстанции.Посети твоя газаджия и ако имаш нередност,я оправи. 

Бъди себе си,има достатъчно други
- gorskiq
- потребител
- Регистриран: 21 юли 2006, 12:13
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i 16v Ghia "99, Renault twingo 1.2 8v "00, Ex Ford Mondeo 1.8 16v GLX ''95
- Контакти:
Re: Проверка за минат ГТП на АГУ
Досега тази проверка ми е правена само на бензиностанции Еко тук в Пловдив.