как се настройва агу
-
- потребител
- Регистриран: 12 яну 2010, 21:13
- Модел на автомобила: ford mondeo 2.0 16v.zetek.136hp.agu
- Status: Извън линия
как се настройва агу
здравейте колеги,агу-то ми е някакво италианско преди включваше на газ на 2000 оборота,обаче зимата започна да работи като цветомузика ту включи ту не смених ключа с друг и релето и сега включва на температура обаче това не ми е изгодно,старото ключе работи но вече на температура как да го върна на обороти,
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: как се настройва агу
За включване на обороти обикновено се използва намотка върху кабела на някои от свещите. Чрез броя им се регулира КОГА да подаде сигнал за превключване и е лесно за регулация - не е необходим специалист! Само е малко играчка, докато си навие човек на масрафаjohnib написа:здравейте колеги,агу-то ми е някакво италианско преди включваше на газ на 2000 оборота,обаче зимата започна да работи като цветомузика ту включи ту не смених ключа с друг и релето и сега включва на температура обаче това не ми е изгодно,старото ключе работи но вече на температура как да го върна на обороти,

- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
Здравейте, това с намотките върху кабел на някоя свещ нещо не ми звучи правдоподобно ? Как тогава мойта си обръща на газ като прехвърли 2000 об/мин. при положение че съм и сменил кабелите с нови и никакви намотки не съм правил ?kEFi написа:За включване на обороти обикновено се използва намотка върху кабела на някои от свещите. Чрез броя им се регулира КОГА да подаде сигнал за превключване и е лесно за регулация - не е необходим специалист! Само е малко играчка, докато си навие човек на масрафаjohnib написа:здравейте колеги,агу-то ми е някакво италианско преди включваше на газ на 2000 оборота,обаче зимата започна да работи като цветомузика ту включи ту не смених ключа с друг и релето и сега включва на температура обаче това не ми е изгодно,старото ключе работи но вече на температура как да го върна на обороти,
With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
-
- потребител
- Регистриран: 27 авг 2008, 14:27
- Модел на автомобила: Mondeo 93' 2.0 16v Mondeo ST220 2,5Т
Corsa 99" 1.0 12v
Mondeo 99" 2.0 16v - Местоположение: Габрово
Информация за оборотите на мотора може да се свали и от първичната страна на запалителната бобина т.е. от комутатора, даже е по добре.