Не мога да зареждам газ. Нивомера е като запушен.
-
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2009, 13:00
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK2, 1988 г.
- Контакти:
- Status: Извън линия
Случи се, че на газ-станцията отидох да налея газ и кранчето за пълнене беше завъртяно. Бензинджията не махна маркуча (не знам дали помпата на колонката работеше), отвъртях крана на нивомера, чу се едно силно брумтене и .. до там... Свлих нивомера и го надух с уста - "запушен"...
Каква може да е причината за да избегна отново подобен проблем с вече новия нивомер, който се принудих да купя?
Случи се, че на газ-станцията отидох да налея газ и кранчето за пълнене беше завъртяно. Бензинджията не махна маркуча (не знам дали помпата на колонката работеше), отвъртях крана на нивомера, чу се едно силно брумтене и .. до там... Свлих нивомера и го надух с уста - "запушен"...

Каква може да е причината за да избегна отново подобен проблем с вече новия нивомер, който се принудих да купя?
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Re: Не мога да зареждам газ. Нивомера е като запушен.
Поплавъка запецва в положение "пълно". На мен ми го вадиха, закривиха леко и проблема се реши.

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 03 юни 2009, 13:00
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK2, 1988 г.
- Контакти:
Re: Не мога да зареждам газ. Нивомера е като запушен.
Не е това.
При изправен нивомер, когато се надуе с уста през тръбата, трябва да минава въздуха без усилие.
Когато свалих нивомера пробвах този начин, но беше като "запушен".
Новия нивомер си го продухвам с уста, даже и втори пробвах така - няма проблем..
При изправен нивомер, когато се надуе с уста през тръбата, трябва да минава въздуха без усилие.
Когато свалих нивомера пробвах този начин, но беше като "запушен".
Новия нивомер си го продухвам с уста, даже и втори пробвах така - няма проблем..