Газово за двигател 2.0 ОНС
- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
- Status: Извън линия
Газово за двигател 2.0 ОНС
Колеги смятам да си сложа газово на едната кола, с двигател 2.0 ОНС Даите някои подробности цени и други такива ценни информации .Благодаря предварително на отзовалите се . 

- Dundee
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
- Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T
Преди месец и нещо взех на старо пълен комплект АГУ за 150 лв. Българска бутилка 30л., клапаните май бяха Ловато, изпарителя, мисля, Старгаз - ел. Нови тръбички, плочка за карбуратора, монтаж и след това само каране. Брат ми сам си я монтира. Двигателя е 1,6 ОНС на Ескорт от 86 г.
Ако решиш за тоя вариант (втора употреба) - търси обяви в мобилето или в другите автофоруми. Аз намерих във форума на VW.
Ако решиш за тоя вариант (втора употреба) - търси обяви в мобилето или в другите автофоруми. Аз намерих във форума на VW.
-
- потребител
- Регистриран: 30 юли 2006, 21:23
- Модел на автомобила: ВАЗ 21011
- Контакти:
Ти колко видове газови уредби си пробвал , та говориш, че Ловато е истината и светая светих при газовите уредби? Знаеш ли колко Ловато-та вече изхвърлям , защото качеството им вече е ПОД ВСЯКАКВА критика
Адски много се дразня на конете с капаци... чули Ловато веднъж и вече само Ловато им е в главата... затова и повечето качествени марки не могат да пробият на пазара... БРЦ имат адски добри изпарители - Техно , АТ90/Е , Фокса е трагедия... Старгаз винаги са правили много добри изпарители , но са малко скъпи, турските Екогаз, Емегаз, Ловтек също не са лоши , но са малко по-капризни при първоначалната настройка. Волтрана не струват - на нивото на Ловато са 
Сега и по темата - не зная цените във Варна как варират , но тук за карбураторен двигател цената е около 280-400 лв в зависимост от окомплектовката и марката на компонентите вътре...
При нас 310 лв е Екогаз с 6м гаранция и 390лв БРЦ с година.

Сега и по темата - не зная цените във Варна как варират , но тук за карбураторен двигател цената е около 280-400 лв в зависимост от окомплектовката и марката на компонентите вътре...
При нас 310 лв е Екогаз с 6м гаранция и 390лв БРЦ с година.
Газови уредби , монтаж , диагностика , ремонти на бензинови двигатели , ауспуси...
София, Горубляне
София, Горубляне
- kEFi
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:19
- Модел на автомобила: Eskort 1.6 16V EFi
Re: Газово за двигател 2.0 ОНС
За цени и марки - не мога да ти препоръчам, само мога да си кажа впечатленията от моето АГУ. Сложих го 2002 и единствено съм ходил на гаранционните прегледи. СтарГаз, май беше с 2 год. гаранция. Определено съм доволен.Plamen CONSUL 73 написа:Колеги смятам да си сложа газово на едната кола, с двигател 2.0 ОНС Даите някои подробности цени и други такива ценни информации .Благодаря предварително на отзовалите се .
Друго не съм имал.