агу
-
- потребител
- Регистриран: 05 яну 2015, 22:27
- Модел на автомобила: Ford C max 2.0i
- Status: Извън линия
агу
помогнете колеги при всяко зареждане с газ ми светва чек и като проверя за какво е ми излиза катализатора а и като запаля колата след като заредя се мъчи да изгасне макар че пали на бензин и след това си обръща на газ кажете при кого да отида .В мф ми казаха че не правят газови настройки егати оторизирания представител на Форд
- antipower
- потребител
- Регистриран: 11 окт 2013, 18:59
- Модел на автомобила: Focus 1.6 16v 2002г. Ghia
- Status: Извън линия
Re: агу
В МП няма да ти помогнат. Всеки газаджийски сервиз си има софтуер за настройка на определен газов инжекцион.
Предполагам, че си взел колата направо с газ, иначе досега трябваше да отидеш при майстора който я е слагал.
При мен два пъти се е случвало да светва лампата Check engine и винаги когато ми свършва газта и като съм зареждал
на някаква квартална газстанция.
Като я прочетат излиза, че е бедна горивна смес. Ресетва се като се откачи клемата на акумулатора.
Предполагам, че си взел колата направо с газ, иначе досега трябваше да отидеш при майстора който я е слагал.
При мен два пъти се е случвало да светва лампата Check engine и винаги когато ми свършва газта и като съм зареждал
на някаква квартална газстанция.
Като я прочетат излиза, че е бедна горивна смес. Ресетва се като се откачи клемата на акумулатора.