КАТ: Започват масови проверки за предпазни колани
- nld
- потребител
- Регистриран: 20 апр 2005, 19:19
- Модел на автомобила: Форд Сиера 1.8 CL
- Контакти:
- Status: Извън линия
КАТ: Започват масови проверки за предпазни колани
http://news.netinfo.bg/?tid=40&oid=815762" onclick="window.open(this.href);return false;
- Brock
- потребител
- Регистриран: 15 фев 2005, 11:49
- Модел на автомобила: Mondeo 1.6 16V - 94г. - комби АГУ
- Контакти:
Аре стига с тея работи - много повече са сред нас, заради това, че са били с колан, отколкото обратното!!!cossy написа:A знаеш ли колко хора са умряли заради колан и колко са се спасили защото не са сложили?!?

- rejo
- потребител
- Регистриран: 22 сеп 2005, 01:10
- Модел на автомобила: FIESTA 1.3i 2005, бензин
- Контакти:
Преди 3 год катастрофирах с Москвич заради спукана гума (всъщност се пръсна от жегата) и се въртях 2 пъти на таван странично. Като дойдох в съзнание, бях на седалката до шофьора. Ако бях с колан нямаше да съм сред живите, защото там тавана беше под волана.
Но въпреки всичко съм ЗА коланите
и сега винаги карам с колан
Съквартиранта и той е оцелявал веднъж без колан след излитане с Рено5 в пропаст - излетял през стъклото и не паднал в пропастта заедно с колата.
Но и той от година-две кара винаги с колан.
Така че не можем да отречем, че понякога е помагало, но не е правилно и по-често вреди.

Съквартиранта и той е оцелявал веднъж без колан след излитане с Рено5 в пропаст - излетял през стъклото и не паднал в пропастта заедно с колата.
Но и той от година-две кара винаги с колан.
Така че не можем да отречем, че понякога е помагало, но не е правилно и по-често вреди.