НОВИНИ свързани с FORD
- ivchotr
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2015, 13:40
- Status: Извън линия
Re: НОВИНИ свързани с FORD
Знам всички вицове за Форд 

-
- потребител
- Регистриран: 25 сеп 2020, 17:56
- Модел на автомобила: Форд Фокус 1.8 бензин 125к.с., 2006г.
Такава кола да се кара в икономичен режим, при какъвто са дадени стойностите плюс явно много силен вятър духащ отзад...?
За реален разход лично аз бих добавил минимум 40% отгоре, че и повече.
П.С. За Протокола-имах дърто Рено-19 хечбек с 1.8 моно бензинов двигател на газ(перфектен, въпреки, че беше на над 700Х. км.-вече няма такива), което твърдо на извънградско със скорост 120-130 км./ч. си гореше 7-7.5 газ. Веднъж пътувах от София до Пловдив и духаше изкл. силен вятър в посоката ми на движение-ако тогава бях отворил големият заден капак с джама със сигурност вятърът със сигурност щеше да го изкърти от пантите, че и мене щеше да ме вдигне във въздуха барабар с нея! Та, тогава разходът ми падна до 5.5 газ на 100км. Наясно съм колко е важно въздушното съпротивление и, ако има вятър дали духа срещу колата, или зад нея. Писал съм много по темата, та няма да Ви досаждам повече!

За реален разход лично аз бих добавил минимум 40% отгоре, че и повече.
П.С. За Протокола-имах дърто Рено-19 хечбек с 1.8 моно бензинов двигател на газ(перфектен, въпреки, че беше на над 700Х. км.-вече няма такива), което твърдо на извънградско със скорост 120-130 км./ч. си гореше 7-7.5 газ. Веднъж пътувах от София до Пловдив и духаше изкл. силен вятър в посоката ми на движение-ако тогава бях отворил големият заден капак с джама със сигурност вятърът със сигурност щеше да го изкърти от пантите, че и мене щеше да ме вдигне във въздуха барабар с нея! Та, тогава разходът ми падна до 5.5 газ на 100км. Наясно съм колко е важно въздушното съпротивление и, ако има вятър дали духа срещу колата, или зад нея. Писал съм много по темата, та няма да Ви досаждам повече!

Много автомати-слаби резултати!
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
1- Тото не играя, щото не съм лаком, и не живея с мечти !F Focus написа: ↑02 окт 2022, 19:33да не си спечелил от тото-то, или да си продал голяма нива...?![]()
Що си такъв кривак, бе Васко?! Както и да е...
Все повече ме разочароваш, ама това си е личното ми мнение. Покрай писанията ти разбирам защо Форд-общността е толкова разделена!
П.С. Пък ти, като си толкова еркек що не си купиш Форд-Мустанг V8, ами си караш кротко Пумичката и пописваш простотии във Форума....?
И се изрича Сеат-Марбея. Дано вденеш, че имаш много да учиш, преди да пописваш тук!
2- Ниви нямам, защото родът ми от 200 години живее в София !
3-Много се радвам че си разочарован, и за това си пиеш ракията сам !
4- Никога не съм искал Мустанг, Мерцедес, или каквато друга желана от теб марка ти хрумне ! Ако исках още преди 35 години да съм изчезнал при родата ми в Германия, Швейцария, или Гърция, но съм задоволен и тук в България ! А с Пумата мога и правя всичко което се прави и с Мустанг, даже и по лесно се паркира !
5- А твоите простотии цял форум ги чете, за това и събуди форума, че беше позаспал !
6- Щом си разбрал за СЕАТ-а, значи правилно съм го написал, иначе нямаше да разбереш за кво става въпрос.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
За да те зарадвам поне малко ще се постарая да не пиша повече във семейният форум-само още един отговор на питане ще дам, ако може!
И се надявам точно ти да не си последна инстанция, която да определя кой пише простотии!
Имал съм грехове и съм се извинявал, но ти винаги ще си останеш кривак!
И се надявам точно ти да не си последна инстанция, която да определя кой пише простотии!
Имал съм грехове и съм се извинявал, но ти винаги ще си останеш кривак!
- ЯЛТА
- Потребител
- Регистриран: 22 юли 2010, 14:52
- Модел на автомобила: FORD MONDEO 1.8 TD, 90 hp., GHIA, ENDURA D, SW, MK-2, 2000 year.
Ford Puma, 1.6, 2002 year, 103 hp.
http://clubford.org/forum/viewtopic.php ... __________
АМБИЦИЯТА Е ПОСЛЕДНОТО УБЕЖИЩЕ НА НЕУДАЧНИКА. О.Уайлд - Местоположение: СОФИЯ, и чат пат на луната.
- Контакти:
Ма не ти ли омръзна да си даваш мнения НЕсвързани с дадената тема ! Какъв кеф ти прави да се правиш на велик и всезнаещ, и да коментираш други потребители ? Спри тая ракия, пази си мозъка.
Мисли ГЛОБАЛНО действай ЛОКАЛНО
-
- потребител
Нямаш проблем, Васко-щом ти си квесторът на Форума спирам и изчезвам, споко! Ама и ти се спри, за да не ми се налага да ти отговарям, ок?
Твоето мнение за мен всички го разбраха, моето за теб-също-какво повече? Оттук-нататък всеки да прецени кой е бил по-полезен за Форумът-проблем ли е за теб...? Да си призная за мен ще е много интересно да се инициира анкета кой е бил по-полезен м/у мен и Ялта, ама надали ще се случи, щото член от "семейството" ще загуби!
Надявам се да сме се разбрали най-накрая!
Поздрави с пожелание за здраве от мен!
Твоето мнение за мен всички го разбраха, моето за теб-също-какво повече? Оттук-нататък всеки да прецени кой е бил по-полезен за Форумът-проблем ли е за теб...? Да си призная за мен ще е много интересно да се инициира анкета кой е бил по-полезен м/у мен и Ялта, ама надали ще се случи, щото член от "семейството" ще загуби!
Надявам се да сме се разбрали най-накрая!
Поздрави с пожелание за здраве от мен!
- Ozzie
- потребител
- Регистриран: 06 май 2016, 21:28
- Модел на автомобила: Focus Turnier MkIII facelift 1,6 TDCi 85 kW / EZ 02/15
Ex:Ford Focus C-Max 1,6 TDCi - 80 kW - Местоположение: Варна
Ромейн Дюма с Ford F-150 Lightning SuperTruck е победител в тазгодишното състезание в Пайк Пийкс.
https://www.youtube.com/watch?v=9MDsVf61dYg
https://www.youtube.com/watch?v=9MDsVf61dYg
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
- Ozzie
- потребител
- Регистриран: 06 май 2016, 21:28
- Модел на автомобила: Focus Turnier MkIII facelift 1,6 TDCi 85 kW / EZ 02/15
Ex:Ford Focus C-Max 1,6 TDCi - 80 kW - Местоположение: Варна
Наскоро чух коментар от автомобилен журналист, относно спирането на част от моделите- "Форд не знаят какво правят"...
По-добре с хубава жена на надуваем матрак, отколкото с надуваема жена на хубав матрак...
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
Това за форд Европа, "мериканците" и не само, правят и продължават!
времето е като парите-никога не стига
-
- потребител
- Регистриран: 26 дек 2016, 23:08
Е да, ама ние сме в Европа.Или викаш да кандидатстваме за 51-ви щат.Не,че подобно нещо ни е чуждо...
- ivchotr
- потребител
- Регистриран: 31 окт 2015, 13:40
Ние вместо да се радваме, че ще ги спрат тук тези дръгни, сме взели да се вайкаме
Все пак бай Хенри я е направил тази кола да еме бамата на американските шофьори 

Знам всички вицове за Форд