Фиеста 2009
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
- Status: Извън линия
Re: Фиеста 2009
е нема да се преебват я,сегашната фиеста се продава перфектно в българия,защо форд да не изкара още някой лев,щото като пуснат новия модел никой няма да купува останалия 

-
- Администратор
- Регистриран: 01 ное 2005, 13:48
- Модел на автомобила: Мондео 2,0i; 107kW, 2006г.
Ford Ka 1,3 DuraTec 51kW 2003г. - Местоположение: София - Надежда 1
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Фиеста 2009
Не си много прав. Зависи каква цена ще обявят за останалите бройки от "стария модел".
Защото в момента това предложение което имат "-4800" нещо не ми се връзва.
Получаваш кола с климатик и две ел. стъкла, освен най-ниското оборедване и плащаш 20 000лв.
А според ценовата им листа модификацията джия е с около 4000 лв. повече, а предлага доста, наистина доста повече от промоционалната.
И излиза, че ако МП не са поръчали 1000бр. точно от тази модификация, за да им направи отстъпка завода цената на промоционалния модел е колкото на джията!? или не им е вярна ценовата листа, която съм гледал
Но при сегашното положение на цените няма и да се опитам да си обновя автопарка.
Защото в момента това предложение което имат "-4800" нещо не ми се връзва.
Получаваш кола с климатик и две ел. стъкла, освен най-ниското оборедване и плащаш 20 000лв.
А според ценовата им листа модификацията джия е с около 4000 лв. повече, а предлага доста, наистина доста повече от промоционалната.
И излиза, че ако МП не са поръчали 1000бр. точно от тази модификация, за да им направи отстъпка завода цената на промоционалния модел е колкото на джията!? или не им е вярна ценовата листа, която съм гледал