Пловдив- избягал шофьор след блъсната жена
-
- потребител
- Регистриран: 18 май 2008, 21:29
- Модел на автомобила: vw golf 3 101 hp
- Status: Извън линия
Пловдив- избягал шофьор след блъсната жена
http://vwclub.bg/forum/viewtopic.php?t= ... highlight=" onclick="window.open(this.href);return false;
Колеги от Пловдив, моля за съдействие за издирването на престъпник!
На 16.10 неизвестен шофьор блъска жена и бяга от местопроизшествието. Жената е в тежко състояние!
Не е известно какво е МПС-то, блъснало жената.
Прилагам директно цитат от VW-форума:
Но да блъснеш човек, и да си продължиш, без даже да спреш да видиш какво е станало и да помогнеш....
Не ми е ясно как спи този

PS: Не знам дали това е точното място за пускане на такава тема, за което предварително се извинявам.
Колеги от Пловдив, моля за съдействие за издирването на престъпник!
На 16.10 неизвестен шофьор блъска жена и бяга от местопроизшествието. Жената е в тежко състояние!
Не е известно какво е МПС-то, блъснало жената.
Прилагам директно цитат от VW-форума:
blagoykata написа:Пловдив. 16.10.2008г. Около 20,30ч-21,00ч на дясния завой от бившия булевард Лиляна Димитрова към хотел SPS, майка ми е пресичала и я връхлита превозно средство. Блъска я и си продължава. Майка ми е в критично състояние в болница - не искам да обяснявам с подробности. Задвижено е производство срещу неизвестен извършител.
Моята молба е, ако някой знае нещо за неизвестния за сега шофьор, моля да съдейства. Този, с чиито сведения се добера до беглеца, ще бъде възнаграден доволно!
телефона ми е 0898 253030
blagoykata написа:С предницата на автомобила е ударена (мисля, че предно дясно). Не съм бил на огледа. В КАТ също има производство, другата седмица ще разговарям с инспекторката ...
За сега най-важното е да спася майка си
Дайте съвет къде другаде мога да постна тази "обява", че да я видят повече хора?
П.С. Използвам думата автомобил щото май не е било лека кола
blagoykata написа:Представете си: няма и сантиметър спирачен път!
Бахти! На пътя всичко може да се случи! Никой не е застрахован от злополука!blagoykata написа:това е мястото
уточнявам: автомобила удря, най-вероятно, с лявата си част
Но да блъснеш човек, и да си продължиш, без даже да спреш да видиш какво е станало и да помогнеш....
Не ми е ясно как спи този

PS: Не знам дали това е точното място за пускане на такава тема, за което предварително се извинявам.
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
- Status: Извън линия
Re: Пловдив- избягал шофьор след блъсната жена
Щом е избягал или е бил пиян,или е нямал документи или му е неизправна колата!
Дано хванат престъпника щото след две седмици пак ше направи същото и пак ше избяга
Жалко че няма закони и съд в България -щеше да е по-спокойно на пътя 
Дано хванат престъпника щото след две седмици пак ше направи същото и пак ше избяга