10-те най-грозни автомобили на всички времена

Предимно, но не само за Форд.
Потребителски аватар
vargala81
потребител
потребител
Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
Контакти:
Status: Извън линия

Мнение от vargala81 » 22 фев 2009, 10:40

2009-02-20 11:23:57 43
Има автомобили, след които човек се обръща. Защото моторът реве силно, защото се срещат рядко по пътищата или просто, защото не може да повярва, че толкова грозно нещо може да премине през всички етапи на разработка, за да стигне до улицата.

Дизайнът е нещо строго субективно, но процесът по оформянето на един автомобил е по-скоро колективно дело, не е отговорност на един единствен дизайнер. Ако формата на даден модел не "стои" добре, вината е на много хора, които са гледали и са давали своето одобрение и своя подпис. Има и такива, които просто не са казали нищо, когато обликът на каросерията се е обсъждал в дизайнерския процес.

По тази причина е странно, че има коли, които още при първия контакт с публиката се провалят. Факт е, че след това, подобни автомобили се срещата по улиците, което само доказва, колко са различни вкусовете на хората. Естествено, че ще има много предложения за 10-те най-грозни автомобили на всички времена, но ние решихме да ви покажем предложението на SPIEGEL.

http://news.automedia.bg/serial/2/6283.html" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Потребителски аватар
Bijutera
потребител
потребител
Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V

Re: 10-те най-грозни автомобили на всички времена

Мнение от Bijutera » 22 фев 2009, 11:20

5-то място за Форд Орион *banned* а колко по-грозни коли има...тая класация е дело на някой незадоволен лепилар ми се струва :evil:

Потребителски аватар
vargala81
потребител
потребител
Регистриран: 06 дек 2007, 13:50
Модел на автомобила: Ford Focus 2001 г. - 1.6, 16v, 100 ps.Zetec SE Engine
Контакти:

Мнение от vargala81 » 22 фев 2009, 11:45

Bijutera написа:5-то място за Форд Орион *banned* а колко по-грозни коли има...тая класация е дело на някой незадоволен лепилар ми се струва :evil:
и аз не съм съгласен с класацията,мулти плато да нее по-красив от ситроен ксара пикасо ,та са го сложили след нея.за х6 та до някаде съм съгласен,щото се едно на моя хетчбек да му сложа високу окачване ,некви джанти 20цола и да кажа че тва е сув.за мен само 4ри автомобила трябва да са в тази класация ,и ги подреждам така 1-Fiat Multipla 2-Pontiac Aztek 3-Ssangyong Actyon 4-BMW X6 само задницата.

angel.krasimirov

Мнение от angel.krasimirov » 22 фев 2009, 12:43

vargala81 написа:
Bijutera написа:5-то място за Форд Орион *banned* а колко по-грозни коли има...тая класация е дело на някой незадоволен лепилар ми се струва :evil:
и аз не съм съгласен с класацията,мулти плато да нее по-красив от ситроен ксара пикасо ,та са го сложили след нея.за х6 та до някаде съм съгласен,щото се едно на моя хетчбек да му сложа високу окачване ,некви джанти 20цола и да кажа че тва е сув.за мен само 4ри автомобила трябва да са в тази класация ,и ги подреждам така 1-Fiat Multipla 2-Pontiac Aztek 3-Ssangyong Actyon 4-BMW X6 само задницата.
Вие за Х6 сериозно ли :?: :shock: :roll:

Рядкост е автомобил с толкова подчертана кинетична агресия, а Вие да го наплюете :?:

Мисля, че който и от нас да сли вдигне хеябека и да сложи капли 20", няма да заприлича на Х6, най-малкото заради това под капака, но е друга тема...

Трябва да има респект към постиженията и на други марки, а не да сме сектанти _friends_

Потребителски аватар
foxy
потребител
потребител
Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i

Мнение от foxy » 22 фев 2009, 14:06

Абе тея са идиоти....извинявам се за грубия речник, ама....не се издържа. Незнам на каква основа е направена въпросната им класация, но в нея присъстват коли, които на мен изключително много ми харесват на външен вид.....а наистина има толкова по грозни коли и как решиха да сравняват коли по външен вид от 80те години с такива от 2008. Ми те всичките коли от времето на Jeta-та са такива ръбести и изглеждат грозновати на фона до някоя доста по-заоблена. Модела, на който наистина мястото му е в тази класация е Мултипла, но трябва според мен да е на първо място, на второ според мен трябва да е Daewoo Matiz, трето място за Dacia Logan.
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника

Вейдър
потребител
потребител
Регистриран: 05 ное 2008, 21:39
Модел на автомобила: бивш FORD Orion 1.6 CVH-EFI, NISSAN Almera 2.2DI N16

Мнение от Вейдър » 09 мар 2009, 19:02

:twisted: Адски съм възмутен от присъствието на Ориона в тази класация.Тия хабер си нямат от дизайн. Автомобилния дизайн ми е хоби, често рисувам и съм се пускал даже на разни конкурсчета за аматьори(на времето).При появата на тоя модел Орион , смятам, че е седана с най-приятна визия в класа си.Само вижте Джета, Венто, Кадет , Астра седан .Да ме простят собствениците на фолксвагени, ама и Венто и Джета са като цигарена кутия с един кибрит отпред и един отзад. Единствения друг симпатичен седан, горе-долу от зората на 90те г. е според мен Пежо 405. Братчето на Рено 19 също е грозняга, да не споменавам първото Клио Симбол. Според мен Фиат Мултипла съвсем заслужено може да оглави класацията :lol: Но това си е лично мое мнение....
Изображение . May the FORD be with you !
PANZERLIED https://www.youtube.com/watch?v=SndPb5XohYM

Потребителски аватар
designer
потребител
потребител
Регистриран: 18 юни 2008, 19:12
Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16V / Citroen Xantia 1.8 8V

Мнение от designer » 09 мар 2009, 20:56

Multipla за мен е дизайнерски триумф. Който се е качвал в тази кола знае за какво говоря. 8) Това е една от най-удобните коли създавани някога, ако се качите никога няма да кажете, че е грозна. :P
Изображение

Вейдър
потребител
потребител

Мнение от Вейдър » 09 мар 2009, 21:48

:) Сигурно е удобен автомобил. Но как се "връзва" с останалите Фиат-и ? ( а новите модели на Фиат са наистина красиви, много)Е, сега дизайнера на Мултипла кове BMW-та :) Като си спомня 7цата..... :twisted: , но пък другите модели ми харесват.

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Мнение от cenzor » 09 мар 2009, 21:53

На вкус и цвят другари няма... SY Actyon-a нека да е грозен, пак бих се качил в такъв. :D:
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

Потребителски аватар
denisebastian
потребител
потребител
Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
Контакти:

Мнение от denisebastian » 10 мар 2009, 14:31

Лелееееее,как ми обидиха количката =)):
Кой е автора на тая класация да му обясня аз коя кола била "секси ютия" *00142*
И аз мисля,че има доста други автомобили,на които мястото им е тук,ама....е на,не са се сетили да ме питат мен *0032*
http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!

Потребителски аватар
RIPAR
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2008, 19:10
Модел на автомобила: ford orion 1,6EFI

Мнение от RIPAR » 11 мар 2009, 18:52

И аз карам орион,ама въобще не ми изглежда толкова грозен.

Потребителски аватар
FordsPride
потребител
потребител
Регистриран: 07 мар 2009, 13:44
Модел на автомобила: Ford Orion 1.4 CLX 91г 75к.с

Мнение от FordsPride » 11 мар 2009, 23:48

Ориона си е екстра кола за годините си и за класата си ! Все пак съм горд собственник на Орион ! >:D<:
Изображение

Потребителски аватар
denisebastian
потребител
потребител
Регистриран: 10 яну 2009, 19:03
Модел на автомобила: Пежо 306 1.4 / СА 5387 НН
Контакти:

Мнение от denisebastian » 12 мар 2009, 17:30

М/у другото,още ли е актуална тази класация!? :?:
http://sites.google.com/site/mylifebobo/" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Хо хо хо,Весели празници на всички пчелички!

Потребителски аватар
vladeto
потребител
потребител
Регистриран: 04 юли 2007, 08:21
Модел на автомобила: Ford Fiesta Mark 2, 1.6 D Finesse, 1987...
Контакти:

Мнение от vladeto » 13 мар 2009, 15:35

според мен винаги ще е актуална...особено с тая Мултипла там...може да е най-комфортната кола на света, но класъцията е за дизайн, не за комфорт...а по-грозно нещо от Мултипла-та надали има...
:D
Фактът, че съм параноик, не доказва, че ТЕ не са тук, за да ме вземат!!!
Изображение

Вейдър
потребител
потребител

Мнение от Вейдър » 16 мар 2009, 13:59

:mrgreen: Днес се загледах в една Мултипла, в Младост. Видимо пазен автомобил, ръждица няма, но не ме трогна. Да ви кажа никога не бих дал пари за такава кола, колкото и да била практична. Ще седна зад волана само ако е подарък или служебна.Вярно, че навремето на много хора не са им допадали и Мини , че и VW Бръмбар. Последните две коли , обаче са наистина с гениален дизайн, а горката фиатка трябва да оглави тази кофти класация :)

Отговори

Върни се в “НОВИНИ”