Откраднат Ford Ranger
-
- потребител
- Регистриран: 11 апр 2007, 12:30
- Модел на автомобила: fiesta
- Status: Извън линия
Откраднат Ford Ranger
Откраднат Ford Ranger ,номера му е CA 3843 BP ,син на цвят ,4 врати и пикап отзад. Ако някой нещо знае или го види някъде ще съм благодарен тел. 0886216560
- krava_i_pile
- потребител
- Регистриран: 26 фев 2005, 13:43
- Модел на автомобила: Фиеста 1.1 Ghia 90-та карбуратор, АГУ Landi Renzo
- Контакти:
да
странно за какво им е да крадат такава кола? не могат да я изнесат..от части няма да спечелят....освен да рекетират човека. да ги хванат дано!
-
- потребител
-
- потребител
- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
е,явно имат поръчка за изпълняване.....сюжета на Gone in 60sec.///M Power написа:Има каско,но това не им пречеше да го вземат ,даже от застрахователите казаха че тази седмица бил втория такъвmrdds написа:авто каско няма ли
Вземайте си парите от каското и скачайте на друг,къв е проблема, тъкмо и по хубав ще вземете.

Извинете ме за позитивността,сигурно не ви е леко да ви задигнат колата,но го приемете позитивно,все пак с пари няма да се вътрите.

-
- потребител
и аз мисля позитивно,всяко зло за добро,но се работи с тая кола и сега докато го платят или се намери сме като с вързани ръцеmrdds написа:е,явно имат поръчка за изпълняване.....сюжета на Gone in 60sec.///M Power написа:Има каско,но това не им пречеше да го вземат ,даже от застрахователите казаха че тази седмица бил втория такъвmrdds написа:авто каско няма ли
Вземайте си парите от каското и скачайте на друг,къв е проблема, тъкмо и по хубав ще вземете.![]()
Извинете ме за позитивността,сигурно не ви е леко да ви задигнат колата,но го приемете позитивно,все пак с пари няма да се вътрите.
- Xplod
- потребител
- Регистриран: 19 ное 2007, 20:31
- Модел на автомобила: Форд
- Контакти:
Re: Откраднат Ford Ranger
Бях писал но явно отговора ми се запилял някъде...
Та в събота бях на пазара за коли които се организира през уикенда в Дч.Там видях един Форд Реинджър същия като от снимката.Беше с регистрационен номер СА 3444 **.После в централната част на града мернах още един същия с регистрация С 3107 **. На снимката на колегата е закрит номера... не знам дали съм бил полезен.
*- поставям ги щото не се сещам последните букви от регистрациите.
Та в събота бях на пазара за коли които се организира през уикенда в Дч.Там видях един Форд Реинджър същия като от снимката.Беше с регистрационен номер СА 3444 **.После в централната част на града мернах още един същия с регистрация С 3107 **. На снимката на колегата е закрит номера... не знам дали съм бил полезен.
*- поставям ги щото не се сещам последните букви от регистрациите.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Re: Откраднат Ford Ranger
Откраднат Ford Ranger ,номера му е CA 3843 BPXplod написа: На снимката на колегата е закрит номера... не знам дали съм бил полезен.