ВЪПРОС ЗА НЕЖЕЛАНИ ТЕМИ В "КАФЕНЕ"
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
- Status: Извън линия
ВЪПРОС ЗА НЕЖЕЛАНИ ТЕМИ В "КАФЕНЕ"
Началниците, дайте един списък с нежелани теми в кафенето. Да знаем какво не може да се говори и да не ви създаваме излишна работа да заключвате...
Последна промяна от cocoff на 19 фев 2008, 21:33, променено общо 1 път.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re: НЕЖЕЛАНИ ТЕМИ В "КАФЕНЕ"
абе нещо верно почнаха много да се прават на големото добрутро с тия забележки...това е КАФЕНЕ,в него всичко е фрий

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Нежелани теми са всички които са специализирани в тематиката на някой от главните раздели. Ако и тях пускаме тук, по-добре да махнем разделите и да направим едно кафене...
Ако не съм прав нека модератора на раздела да ме поправи...
П.С Началници тук не съм забелязъл да има... поне напоследък никой не е давал заплати... ако има желаещи нека заповядат, аз съм със скромни изисквания...
П.С Bijutera, моля дефинирай "големото добрутро". Ако имаш идеи за по-добро структуриране и подредба на форума и желание да ги приложиш, свържи се с мен на лични бележки.
Ако не съм прав нека модератора на раздела да ме поправи...
П.С Началници тук не съм забелязъл да има... поне напоследък никой не е давал заплати... ако има желаещи нека заповядат, аз съм със скромни изисквания...
П.С Bijutera, моля дефинирай "големото добрутро". Ако имаш идеи за по-добро структуриране и подредба на форума и желание да ги приложиш, свържи се с мен на лични бележки.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Написах личното си мнение по темата. никога не съм понасял крайни изказвания, но нека с ръка на сърце да си признаем, че всеки от нас е правил такива.cocoff написа:Аааа, затова призивите за клане на цигани и турци стоят непокътнати, защото няма специална рубрика за тях...
Важно е да се отбележи, че ако група хора от форума не харесва работата на модератор в даден раздел, съвсем спокойно може да предложи неговото отстраняване и кандидтура за нов. Също така е важно да се отбележи, че никой от модераторите не се натиска да има "власт"

Също така е редно да се отбележи, че администраторите на форума "пипат" в раздели които не са модерирани от тях в изключително редки случаи... на мен от месеци наред не ми се е случвало да трия тема... освен онези хубавите от ботовете...
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Ти па що не си продължи старата тема ми ревеш сега?Bijutera написа: ...
Тестваш модераторите дали ще подвият опашка или кво?
Отдавна не се бях заяждал ама па баси винаги ви е виновен някой.
Не се натискам да съм модератор и си представям ти да си модератор ... кво утро ще да е и кво чудо

От доста време си тук и даже кога се появи се появи с някакъв скандал и нещо беше пак обиден. Като разбрах на скоро, че нито книжка, нито годините имаш за такава, че и кола нямаш (не че има някакво значение за да си готин и грамотен) се втрещих

Малко и аз се замислих, че cossy почна да заключва теми

Последна промяна от paci на 19 фев 2008, 20:50, променено общо 1 път.
- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
Между другото, за тая тема също си има отделен раздел:
Предложения, похвали и оплаквания
Предложения, похвали и оплаквания

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.
-
- потребител
- Регистриран: 17 окт 2006, 18:30
- Модел на автомобила: Fiesta 1.25 Zetec 16V
Прав си!
Коригирам се.
Просто питам: Къде е списъкът с нежеланите теми в "кафене"?

Коригирам се.
Просто питам: Къде е списъкът с нежеланите теми в "кафене"?

Последна промяна от cocoff на 19 фев 2008, 23:31, променено общо 2 пъти.
Във форума всеки носи радост. Един на влизане, друг на излизане...
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
E са как да не я заключа тая тема като пак почнахте с глупостите?! А Пацо, не знаеш колко съм преместил, че ми втръсна и почнах и да заключвам. Бижутер, извинявай ма ако си видиш мненията... 90% са спам, а пък не са само в кафене и въпреки това си стоят. Ма важното е лаф да става. 
п.п. Темата за коленето беше на косъм от заключване, но мисля, че там се осъзнаха. Сега даже ми е приятно да чета последните коментари

п.п. Темата за коленето беше на косъм от заключване, но мисля, че там се осъзнаха. Сега даже ми е приятно да чета последните коментари

- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
paci написа:Ти па що не си продължи старата тема ми ревеш сега?Bijutera написа: ...
Тестваш модераторите дали ще подвият опашка или кво?
Отдавна не се бях заяждал ама па баси винаги ви е виновен някой.
Не се натискам да съм модератор и си представям ти да си модератор ... кво утро ще да е и кво чудо![]()
От доста време си тук и даже кога се появи се появи с някакъв скандал и нещо беше пак обиден. Като разбрах на скоро, че нито книжка, нито годините имаш за такава, че и кола нямаш (не че има някакво значение за да си готин и грамотен) се втрещих![]()
Малко и аз се замислих, че cossy почна да заключва теми
не не и не.на никой и никога не съм бил обиден.Просто трудно се обиждам,плюс това всички тука са пичове и няма как да има скандали.
А че на всеки понякога му е криво и го дава по-нанагорно е факт и въпреки,че не се забелязва го има.
Да,90 процента от мненията са ми в Кафене,другите 10 са в Моята кола и в тия два раздела си пиша,другите просто ги чета,щото има хора,специалисти,които дават съветите и поучават.

Опс,прав си,че нямам още книжка,о да-прав си и че годините ги нямам,ама последното ти твърдение не е вярно.
Да събираш 5 години парички,да спестяваш от закуски и да връщаш желязо и тн и после да ти кажат,че нямаш кола е малко обидно.
Плюс това книжка взимаш след има-няма 1 месец,тъй,че не съм толкова зле,колкото си мислиш

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Туй кво си правил ти си знаеш, аз не го знам.
Затва, дали ще се обиждаш, че не съм те оценил си е твой проблем.
Друго исках да кажа за това, че нямаш книжа и кола но нещо не го донаписах и увисна много грозно
Затва, дали ще се обиждаш, че не съм те оценил си е твой проблем.
Друго исках да кажа за това, че нямаш книжа и кола но нещо не го донаписах и увисна много грозно