Какво ще става с тази страна ...

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
Xplod
потребител
потребител
Регистриран: 19 ное 2007, 20:31
Модел на автомобила: Форд
Контакти:
Status: Извън линия

Мнение от Xplod » 20 фев 2008, 11:55

Да,избори са му майката.Но наистина всяка партия трябва да печели привърженици с целите и амбициите си а не да купува гласовете им.А тия автобуси които идват с народ да гласува би трявбало да забранят на хора,макар с бг-гражданство, за които има данни че живеят от доста време извън страната да не им се дава право на глас.

Е по новините за изчезналото хлапе,което намериха замръзнало до Симеоновград.Родителите - баща- пияница, майка-луда.Ама фъчкат деца.Нямат лични карти.Ние може да имаме статистика за циганското население но неофициалните данни сигурно ще са 2-3 пъти повече.И не ми е ясно как без лична карта ще могат да гласуват и как отиват да искат помоши без документ за самоличност.Това само в БГ може стане.

LORD V
потребител
потребител
Регистриран: 18 дек 2007, 14:23
Модел на автомобила: Fiesta 1,3

Мнение от LORD V » 20 фев 2008, 11:59

Както и рейсовете!!!Как не ги е срам да решаваш на някого живота след като не живееш в тази държава.Който е вън трябва и там да си остане.Бягат за по лесно а ние които се гърчим тука и се мъчим да си решим проблемите от тях мира нямаме.Иначе е лесно да се дава акъл кат не знаеш какво става тука.Ако продължава така да се продаваме скоро друга песен ще запеем.
Според мен който няма средно образование не трябва да гласува,че и книжка не трябва да му се дава.

Потребителски аватар
Xplod
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от Xplod » 20 фев 2008, 12:23

Ама то като се замисли човек - изборите по всякакъв начин може да се фалшифицират. Парите и средставата с които се купуват гласове пак си е един вид фалш-не се оставят хората сами да преценят и да дадат гласа си за когото преценят за добре.Тъй че... Не виждам изход от лайната.

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

Мнение от mrdds » 20 фев 2008, 12:46

Xplod написа:Тъй че... Не виждам изход от *ЦЕНЗУРИРАНО*.
ходи утре да протестираш по този повод.Нали утре беше протестното шествие за сваляне на правителсвтото.
Аз от политиката съм вдигнал ръце и вяра.Не гласувам вече за да не ме е яд за това,че съм дал право на някой да краде от държавата и да ме оправи на глупак.Гледам си пред носа(от време на време пред уя),гледам да си изхраня семейството,да има някой леФ за кеф.Е сега щеме упрекнете "заради такива като тебе затова сме на това дередже"
Еми,така е ама от никой хубаво не съм видял и койтои да дойде ще краде .Оправията е да ни управляват Европейци-не бай Ганьовци.

LORD V
потребител
потребител

Мнение от LORD V » 20 фев 2008, 15:59

:P Всеки бърка в меда особено като знае,че няма да го накажат.Не е там работата.Навсякъде крадат дори и в Европа.Само че, там е в по малки количества и доста скрито.Ти ако можеш няма ли да се оцапаш,аз бих щом не ме наказват.Не ме интерисува колко и как го крадат.Аз искам да съм добре,семейството ми също.Както и приятелите ми.Да си спокоен че няма някой да те пребие кат се връщаш от работа или като си на разходка.Да не си трошиш колата по дупките,да не те хапят мъстиите.......
Нали като избереш някой и той се окъка после дали пак ще го избереш?Добре,ти си гласувай НО със празна бюлетина кат си разочарован.Затуй сме на такова дередже щото всеки го мързи да си замъкне задника до урните и да си пусне празното листче/което е много важно/за нас другите.Най е добре да си лежим и да гледаме сеира по новините нали?Не става така брат :oops: Ти кат караш кола на къде гледаш ,предната кола или цялата пътна обстановка? Ако гледаш само нея нали и ти ще се кютнеш някъде ако направи грешка.Същото е и с тъпото правителство.Виж колко хора си извоюват правата по света.Ама те не седят нали?Кво нас ни завладяват после освобождават ама до кога?Кой ще се юрне да ни спасява ако стане нещо-никой.Всеки ще каже ама сами сте си виновни.Хората гледат резултати и статистики.Според теб кво му е да стане турците да вземат родопите нали кво ти пука.Ти си взимаш някоя кинта от тук и там и си гледаш кефчето.
Аз съм на принципа щом живееш в България и си по паспорт българин нямаш право даси прайкаш другиа партийка и тем подобни игрички.
Религии много но България е една и трябва да си я опазим.Който се чувства турчин да бяга в Турция.Който румънец в Румъния....
То ако така продължава ще станем Косово!!На запад само това чакат да знаеш.Една етническа размирица колкото и малка и гледай как ще ни отцепят голямо парче от територията ни.
Извинявам се ако съм реагирал остро.
Кой колкото иска да краде в парламента.Целта е ДПС да се махне от там,а тя махне ли се другото само ще си дойде на място.ДПС просто саботира цялата нация.Крадат кат замаяни и правят мизерии само и само да си вземат родопите.

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

Мнение от mrdds » 20 фев 2008, 16:47

не мисля,че с празна бюлетина ще спра кражбите на високо ниво.Важни са пълните бюлетини.Те избират правителството. Аз или ти не можем да спрем доган,партията му набира сила и щем нещем родопите ще идат в турско,ще идат защото българите избагаха от тези райони и останаха турци,или поне доганизирани мюсюлмани.Във всяка политическа идея движещата сила е народа,а щом имаш народа зад теб нищо не може да те спре.
Турците идват с автобуси от "Анадола" аз ли да ги спра?
Нали като избереш някой и той се окъка после дали пак ще го избереш?
Ами то през няколко години се сменят все едни и същи и положението не се е променило,кво да ибирам същия като предишния ли?Ето това става -омагьосан кръг.

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.

Мнение от debug » 20 фев 2008, 17:24

Както пише в едни стари книги "Властта се взима с въоръжена борба, а не с избори" :twisted:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
doctordre
потребител
потребител
Регистриран: 13 апр 2007, 20:53
Модел на автомобила: Sierra '90 Turnier 2.0 GL
Контакти:

Мнение от doctordre » 20 фев 2008, 19:55

mrdds написа:
Xplod написа: ...Еми,така е ама от никой хубаво не съм видял и който и да дойде ще краде ...
еми да де, ама ако приемем тезата ти че всеки на власт краде- то предпочитам да ме крадат българи отколкото гадни резаци!

Потребителски аватар
DigiPro
потребител
потребител
Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3
Контакти:

Мнение от DigiPro » 20 фев 2008, 20:08

Задължително гласуване на избори и етническата турска партия ДПС вън от управлението!!!
А най-добре е ако можем да си внесем управници отвън. Нашите им е такъв манталитета, че крадът много и безугледно.

Потребителски аватар
HACKO
Модератор
Модератор
Регистриран: 24 май 2006, 21:22
Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК

Мнение от HACKO » 20 фев 2008, 20:21

DigiPro написа:..........А най-добре е ако можем да си внесем управници отвън. ..........
За съжаление и това е пробвано ( Цар Фердинант) и знаем каво се случи.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! *0030*

Потребителски аватар
cossy
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V

Мнение от cossy » 20 фев 2008, 20:31

И какво се е случило, че българския лев се е котирал навсякъде и е бил обезпечен със злато? То това става с мизерия в държавата ;)
Изображение

Потребителски аватар
Xplod
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от Xplod » 20 фев 2008, 20:34

Целия ни начина на мислене и съзнание са изкривени.
Честно да си кажа ако в една примерна ситуация аз имам възможноста да съм сред властимащите- парво си връзвам гащи, после оправям роднини,приятели и т.н., а за другите ако остане време.
Може да изглеждам егоситично, но инстинкта ми за самосърхранение ми казва че първо трябва да мисля за себе си и после за другите.
Я си признайте кой ако има власт и пари ще си спомни какъв е бил от къде е тръгнал.

Потребителски аватар
debug
потребител
потребител
Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.

Мнение от debug » 20 фев 2008, 20:55

За съжаление хората като теб са твърде много. Не се оправдавай с инстинктите си, те ръководят животните. Хората имат интелект. Поне една част. Желанието да крадеш не е инстинкт за самосъхранение. Пожелавам ти някога да видиш какво може да стане в една държава, когато хората спрат да мислят единствено за собствените си интереси и осъзнаят, че едно нормално подредено общество с ред, закони и гражданска съвест е единствено в техен плюс.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Dundee
потребител
потребител
Регистриран: 22 яну 2006, 14:48
Модел на автомобила: Mondeo Mk4 2.5T

Мнение от Dundee » 20 фев 2008, 22:20

Xplod написа:Целия ни начина на мислене и съзнание са изкривени.
Честно да си кажа ако в една примерна ситуация аз имам възможноста да съм сред властимащите- парво си връзвам гащи, после оправям роднини,приятели и т.н., а за другите ако остане време.
Може да изглеждам егоситично, но инстинкта ми за самосърхранение ми казва че първо трябва да мисля за себе си и после за другите.
Я си признайте кой ако има власт и пари ще си спомни какъв е бил от къде е тръгнал.
Човек, ти сам казваш какъв ни е проблемът. Ние, но най-вече хората които мислят като теб, сме си виновни за положението, в което сме изпаднали. Докато повечето хора мислят така, няма откъде да се появят читави политици. Щото те не се раждат от самосебе си, не са някаква специална порода, ами са си хора от нас.
Първо да мислим за крадненето, пък после за българи, турци, цигани и изобщо за оправията на държавата ... Така сме се докарали до тук.
Изображение

Потребителски аватар
Xplod
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от Xplod » 20 фев 2008, 23:55

Ми нали и аз това викам- съзнинанието ни е изкривено. Прост пример: има кошчета за боклук по централните улици на всеки 25-30м. Нагледал съм се на хора които ги мързи дори да се пресегнат до кошчето и да си пуснат боклука дори в момента вкойто минават покрай него.А по-големите гъзари се праят на печени и се целят от далеко.Виждал съм хора на средна възраст които се държат по същия начин.Какъв пример дават на децата си ?

П.П. Скоро видях 2 мацки с джип като се опитваха максимално да спрат в близост до контейнера за смет и да изхрвърлят две торбички.Но едната колкото и да се пресягаше не стигаше кофата(ама и колана не сваля ) и накрая торбичките- БУМ на земята.Ще не ще - слезе .Ама забавно да ги гледаш как се пънат - 2 жени... в джип... голям смях :lol:

Потребителски аватар
Xplod
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от Xplod » 21 фев 2008, 00:30

Скинар пита цигане:
- Ей, малък, ти какъв искаш да станеш бе?!
- Космонавт, бате!
- Не, бе - веро или сапун те питам?!

Расистко ама забавно

LORD V
потребител
потребител

Мнение от LORD V » 21 фев 2008, 08:53

ГЛАСУВАЙТЕ!
КОйто не гласува глоба 100евро.Който не плаща да чисте боклуците по улиците,че да си починат манговците.Да видим кой ще се смее тогава.Ще кажат,че това ни е мястото.Вместо ние да ги поставим там където трябва те си правят квот си искат.Не сте ли забелязали от 6-7 години колко нагли станаха.Едно време да видиш мангал по улиците беше атракция.Щото ги млатиха милиционерите където ги видят-те си знаели защо.....
Стига ве хора осъзнайте се.
Че и на коли се качиха вече гадовете.Потенциални камикадзета.
Като дойде време за избори да се пусне тема във форума за гласуване.
Празният вот също се брои.Всичко е проценти.

Потребителски аватар
schrack
потребител
потребител
Регистриран: 14 сеп 2007, 13:09
Модел на автомобила: Ескорт 1997 1.6 v16

Мнение от schrack » 21 фев 2008, 08:55

Xplod написа:Скинар пита цигане:
- Ей, малък, ти какъв искаш да станеш бе?!
- Космонавт, бате!
- Не, бе - веро или сапун те питам?!

Расистко ама забавно

Това беше забавно :lol: :lol: :lol: :lol:

LORD V
потребител
потребител

Мнение от LORD V » 21 фев 2008, 09:01

Или изберете по малкото зло за гласуване.
Всеки иска да кара Ферари или ламборджини или някоя наточена кола,ама като гледам нямаме такива във форума.Всеки според мангите си взима колата и и се кефи.Същото е с тъпите политици.Дайте да си изберем някой и да му се кефим.Ухх малко е посмачкана колата ама нищо и така и ходи.Тук там има ръжда ама няма да я оправям да не ми е откраднат завалиите.........
Важното е незаконната партия на ДПС да се изциба от кацата с меда,че като бръкне му разваля вкуса и обикновенните хора ги е гнус и те да бръкнат.
Много мирише вече ве .Дайте да им дадем по един *0032* следващият път.

Потребителски аватар
Xplod
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от Xplod » 21 фев 2008, 09:14

А е законите трябва да имат еднаква тежест за всички.Да престане шуробаджанащината,щот всеки може да стъпи накриво.
Но не може и циганите да се оправдават все с държавата че е виновна за положението им.
Дразни ме факта че винаги в дадена ситуация човек може да отърве наказанието ако започне с сума от 20лв и стигне до повече. Вярно че има и българи които не са цвете за мирисане, но циганите- тяхната извън пътя. Яд ме е че само мрънкат и за всичко обвиняват страната и управниците ни, а в същото време карат хубави коли, строят хубави къщи(макар и циганията), абе живеят си добре.
Аз искам да си работя нормално,да си имам семейство и да не се притеснявам като се прибирам дали някой няма да ми кръцни грацмуля щот бил пиян или нещо или да нарани по няккакъв на4ин членове на семейството ми .Заяждали са се с мене за една цигара.. или пък що съм бил стоял еди къде си( тогава имах среща).

Добре ги биеха едно време... щот нали знайте - боя не възпитава , боя - изгражда.

Заключена

Върни се в “КАФЕНЕ”