До Админите на клуба

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
achernar
потребител
потребител
Регистриран: 09 юли 2008, 12:32
Модел на автомобила: Ford Fiesta CLX, 92 г., бензин, 1,4 CVH, 75 к.с., карбуратор, 5 врати, ръчен смукач
Контакти:
Status: Извън линия

До Админите на клуба

Мнение от achernar » 25 фев 2009, 08:22

Здравейте!
Нямам идея защо достъпа ми до форума често се прекъсва изведнъж след появяването на следното съобщение, след което в продължение на денонощие нямам възможност да вляза в акаунта си, който често остава отворен заради него:

General Error
SQL ERROR [ mysql4 ]

Access denied for user 'clubford_org2'@'213.240.235.247' (using password: YES) [1045]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Проблемът се появява постоянно след като вляза с името и паролата си, две или три минути по-късно. Мисля че е свързан с някакава реклама или скрипт, защото последния път /24.02.2009 - около 10,30 сутринта/ попъп-стопера ми, блокира някакъв прозорец, който опита да се отвори допълнително.
Моля Администраторите на сайта да решат този крайно и изключително неприятен проблем.

Потребителски аватар
biser_sg
потребител
потребител
Регистриран: 03 юли 2006, 21:24
Модел на автомобила: Ford Mondeo 130 hp '98+ГИ "ФОБОС"

Re: До Админите на клуба

Мнение от biser_sg » 25 фев 2009, 08:56

Да, и при мен се появява проблемът, последно вчера към 15 часа изобщо не можах да вляза във форума. Много е неприятно и дразнещо, дано скоро се оправи проблема.

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 25 фев 2009, 09:14

Грешката е поради претоварване на сървъра и не е свързана с логин на някой конкретно, скриптове, реклами или каквото и да е друго.

Потребителски аватар
achernar
потребител
потребител
Регистриран: 09 юли 2008, 12:32
Модел на автомобила: Ford Fiesta CLX, 92 г., бензин, 1,4 CVH, 75 к.с., карбуратор, 5 врати, ръчен смукач
Контакти:

Мнение от achernar » 25 фев 2009, 23:14

la4o написа:Грешката е поради претоварване на сървъра и не е свързана с логин на някой конкретно, скриптове, реклами или каквото и да е друго.
Благодарност към Админите! Тази вечер нямах такива проблеми за пръв път от месеци насам. Дано всичко е ОК занапред! Поздрави!!! :D

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”