Тука сме си стари дружки , мога да ви се оплача.

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Status: Извън линия

Re: Тука сме си стари дружки , мога да ви се оплача.

Мнение от paci » 13 авг 2009, 21:25

Кажи каква е другата версия де?
Щото ако аз съм се уговорил да разглобят и след това да ходя за части и се забавя и ми изтикат така колата на пътя и аз ще съм бесен.
Вероятно и ти и ще се наложи сам да си слагаш "червен мигач" :D:
Търся опорен тампон за преден амортесьор.
Отивам в магазин в който съм намирал всичко.
Нямат такъв тампон!
Отивам в друг магази и там нямат наличен, но могат да ми поръчат, обаче колата ми е в сервиза и чака.
Намерих в 3ти!
В 1вия ми дават 2 еднакви маншона за полуоска, но вътрешния ми е различен и им го казах обаче се пънат в магазина, че са еднакви.
Мъкна го на майстора и той казва, че са различни и няма как да ми сложи този който са ми дали за вътрешен.
Аде обратно в магазина и ми намериха вътрешен.
Колата ми седи в сервиза, майстора пуши и чака.
Той ми е решил доста проблеми които съм имал и за които МП са ме докарали едва ли не до самоубииство от отчаяние.
Утре пак ще ида да си дам парите на него!
Карах Ескорта при един цървул ... нещо кат тоя дет е правил на Емо Волвото ... там не стъпвам!
Стъпих един път с един познат който па доволен от него и кво да видя!
Една кола седи в сервиза за нещо я разглобил там и "оня" излязъл пред сервиза и сменява на една фиеста накладки.
Разглобил една и кое от къде е развил, де е паднало, ходи го дири ... почнал друга.
Човека що да изтърве и тоя с накладките.
Кой знае и моя Ескорт как го е правил, че после ми иска пари да си го дооправи.
Емо па ходил в друг сервиз да даде още 20 кинта за ремъка.

Аде кажи другата версия, дее.

drfrancky
потребител
потребител
Регистриран: 14 фев 2009, 12:58
Модел на автомобила: Лизинговата Фиеста на мама
Контакти:

Мнение от drfrancky » 13 авг 2009, 23:34

la4o написа:Както сте забелязали, взех решение, няколко дни след поста. Това е, след като чух версиите на различните страни и прецених за себе си кой крив, кой прав. Ако исках темата да се прекрати, щях да я заключа. Ако исках да гоня snaiperisto, щях да му сложа бан.

Съобщението до колегите от Волво, може да го пусне snaiperisto, ако реши, аз няма да го пусна тук.

Историята е почти аналогична, но с дребни, но важни изкривявания в полза за всяка от страните... няма смисъл да се правим на следователи и да я нищим... конкретно за времето в което един е пазарувал части, друг е чакал и т.н имам източник, на който вярвам и който е бил очевидец и според неговите думи нещата не са така.

Това няма значение. Важни за решението ми основно беше това, че поста на Snaiperisto като цяло излъчваше послание, което според мен е крайно неприемливо.

Да, наистина съм отвратен от отношението му към колегите ни от Волво, но за това, те са взели мерки...

Отново искам да кажа, че когато се прокламира отношение към някой, то това отношение трябва да се разглежда двустранно.

Има невероятно точна поговорка по въпроса: "Каквото повикало, такова се обадило" :)

Не бих искал да продължаваме дискусията. Ако всичко е мирно и тихо, мигащия надпис рано или късно ще изчезне ;)
Само не разбрахме ти като какъв се изживяваш и вземаш отношение ?
Човека НЕ Е НАРУШИЛ ПРАВИЛА НА ТОЗИ ФОРУМ !
Пишеш по разни теми, че трябва да се спазват правилата , ми пазвай ги. Покажи на всички кои правила е нарушил.
Важни за решението ми основно беше това, че поста на Snaiperisto като цяло излъчваше послание, което според мен е крайно неприемливо.
Пост къде ? Тук ? В "другия" форум ? На улицата ? В мислите му ? В твойте мисли ? ...

На всички ни е ясно, че си хванал да защитаваш аверчето си, ама поне бъди искрен.
"Не ме кефиш пич" си е достатъчно, просто си го кажи. Бъди честен. А не да ни развиваш некви Тимуровски басни. Излагаш се.

Потребителски аватар
snaiperisto
потребител
потребител
Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3

Мнение от snaiperisto » 13 авг 2009, 23:59

Е , не че ми пречи мигащия надпис , ама ми стана криво що вземаш страна в случая.
Ти вероятно не си безгрешен и вероятно си псувал бакшиши и си засичал мотористи но бакшишите не са ти наложили мораториум на таксиметровите услуги а мотористите не са ти счупили огледалата на колата.

Както и да е , за мене това е отминала тема , даже почти забравена .
...дрън-дрън...мноо важно...

Потребителски аватар
cenzor
потребител
потребител
Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
Контакти:

Мнение от cenzor » 14 авг 2009, 02:51

drfrancky написа:

.
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=8130" onclick="window.open(this.href);return false;

Е, тука пише като какъв се изявява...
Изображение
Не отговарям на неграмотни постове.

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

Мнение от mrdds » 14 авг 2009, 09:13

snaiperisto написа:Е , не че ми пречи мигащия надпис .
Що бе снайпер,виж кво е яко да мига, след някой ден ще спре да мига и после ще ти е гадно,че ще си обикновен форум потребител. _friends_

Дайте едно помирение и стига с тези глупости,квото било било. _friends_

@drfrancky,с този език ,който използваш във форума няма да се задържиш много много.Вече в 2 теми виждам как се заяждаш грубо с хората тук и да знаеш,че лесно и бързо се разделяме с проблематични личности като теб.
Не ни трябват заядливци в този форум.Тук всички пишем за да си помагаме и да си правим лафа(приятелски),но не и да се заяждаме

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 14 авг 2009, 09:58

cenzor написа:
drfrancky написа:

.
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=8130" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

И като такъв наказва хорските прегрешения на улицата ? Не се ли вживявате малко много ?
Пак питам, КАКВО НАРУШИ ЧОВЕКА ?

mrdds написа:
@drfrancky,с този език ,който използваш във форума няма да се задържиш много много.Вече в 2 теми виждам как се заяждаш грубо с хората тук и да знаеш,че лесно и бързо се разделяме с проблематични личности като теб.
Не ни трябват заядливци в този форум.Тук всички пишем за да си помагаме и да си правим лафа(приятелски),но не и да се заяждаме
Извинявяй, помислих, че форума е за да наказваме виновните хора които виждаме на улицата. Не знаех, че е за помагане и приятелски лаф.
Обещавам повече да не правя така, на улицата също. Даже ще се стремя и да нямам нечисти помисли.

п.п.
Дай на глупака 2 бутона повече и му гледай сеира ...

Потребителски аватар
21grams
потребител
потребител
Регистриран: 21 май 2009, 00:18
Модел на автомобила: Фокус 1.8 tdci 2004г.

Мнение от 21grams » 14 авг 2009, 10:06

drfrancky написа:
cenzor написа:
drfrancky написа:

.
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?f=1&t=8130" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

И като такъв наказва хорските прегрешения на улицата ? Не се ли вживявате малко много ?
Пак питам, КАКВО НАРУШИ ЧОВЕКА ?
Колега,ти Шеф-Диригент ли го раздаваш,че искаш обяснение от модератор и председател на сдужението за наказание на друг колега? Ако не ти ойдисва-ще минеме и без твойто присъствие( някак си).

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 14 авг 2009, 10:33

mrdds написа:... лесно и бързо се разделяме с проблематични личности ...
Каква личност може да е на 16 години, като още не е пълнолетен?! :-?: *00147* *00120*

Потребителски аватар
mrdds
потребител
потребител
Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium

Мнение от mrdds » 14 авг 2009, 11:03

drfrancky написа:

п.п.
Дай на глупака 2 бутона повече и му гледай сеира ...
На ти не 2,ами 4...да си имаш... :-w:

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 14 авг 2009, 11:21

Много защитници , много нещо, Лъчо няма ли си собствено мнение ?

Николов, детски лафчета хвърляш, толкова ли ти е интелекта ?

petkoff_pl
потребител
потребител
Регистриран: 07 окт 2005, 16:18
Модел на автомобила: Dacia Sandero Stepway 2021

Мнение от petkoff_pl » 14 авг 2009, 11:29

snaiperisto написа:Е , не че ми пречи мигащия надпис , ама ми стана криво .........

snaiperisto както гледам на къде отиват нещата и други пишещи в тази тема могат да се сдобият с такъв надпис.

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 14 авг 2009, 11:31

Извинявай! Професионална деформация - с децата разговарям по детски. Нали трябва да им сляза на нивото, за да ме разберат.
Ако си станал рецидивист кажи да сменим речника. *00142*

Потребителски аватар
snaiperisto
потребител
потребител
Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3

Мнение от snaiperisto » 14 авг 2009, 11:44

petkoff_pl написа:
snaiperisto написа:Е , не че ми пречи мигащия надпис , ама ми стана криво .........

snaiperisto както гледам на къде отиват нещата и други пишещи в тази тема могат да се сдобият с такъв надпис.

Е , хората са с "будно" съзнание , искат да отхвърлят тиранията.

"НА ОРЪЖИЕ БРАТЯ , ДОЛУ БУРЖОАТА"... :D :D :D

Майтапя се бе , тая тема става "дебела" , аре стига.

Благодаря на тези които ме подкрепиха , другите ...не са прави :D: .
...дрън-дрън...мноо важно...

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 14 авг 2009, 11:49

nikolovvd написа:
Извинявай! Професионална деформация - с децата разговарям по детски. Нали трябва да им сляза на нивото, за да ме разберат.
Ако си станал рецидивист кажи да сменим речника. *00142*
По-кротко, да не си докараш киселини.

Потребителски аватар
21grams
потребител
потребител

Мнение от 21grams » 14 авг 2009, 12:08

*00141* Дали не е време за катинар,щом от неплащане в сервиз се стигна до загриженост за стомашните проблеми на участниците в дискусията....

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Регистриран: 28 юни 2009, 21:01
Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 14 авг 2009, 12:17

21grams написа:*00141* Дали не е време за катинар,щом от неплащане в сервиз се стигна до загриженост за стомашните проблеми на участниците в дискусията....

Трябва да покажа каква загриженост за здравето на други потребители показва drfrancky на ЛС!
Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"
Изображение

Потребителски аватар
la4o
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
Контакти:

Мнение от la4o » 14 авг 2009, 12:24

снайпер, с теб лично сме си разменяли бележки в миналото :) смятам, че имаш изградено мнение за мен и мисля, че както се разбрахме тогава, така ще се разберем и сега. Ако мнението ти за мен по принцип е лошо, очаквам да го чуя, ако си спомняш, разговорите ни преди време бяха на принципна основа и касаеха подобни постове... На базата на мнението ми за теб смятам, първо, че нямаш нужда от адвокат и второ съм сигурен, че не приемаш нещата толкова на сериозно ;)

dr.franky, ако имаш очаквания да вляза в полемика с теб, те няма да се оправдаят. Решил си да защитаваш оневинените, прави го, но аргументирано.

Форума е място, където общува едно общество, това което аз искам е това общество да е нормално в комуникацията по между си. Ако твоя стил на комуникация по някакъв начин не съвпада с този на обществото, има два варианта:

1. Ти да не си част от това общество, за да не ме разбереш погрешно ще уточня, че това е естествен процес - обществото не те харесва и те отхвърля.
2. Обществото да те приеме и ти да си генератора на новите порядки, които да се следват от обществото. Това също е естествен процес. Съмнявам се, че имаш желание, но ако е така, то искрено ти желая успех ;)

Моля, дори и темата да се изкриви в друга посока, да бъдете умерени в изказа си ;) Аз вероятно тихичко ще се навъртам наоколо и ако има нужда ще се намеся ;)

Поздрави,
la4o

П.С ageorgiev, във връзка с разговорите ни от последните дни, моля да ми покажеш на мен :)

Потребителски аватар
21grams
потребител
потребител

Мнение от 21grams » 14 авг 2009, 12:26

ageorgiev написа:
21grams написа:*00141* Дали не е време за катинар,щом от неплащане в сервиз се стигна до загриженост за стомашните проблеми на участниците в дискусията....

Трябва да покажа каква загриженост за здравето на други потребители показва drfrancky на ЛС!
Е като си казал А,кажи и Б де... :mrgreen: Намирисва ми на баннат 16-годишен отворко...

drfrancky
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от drfrancky » 14 авг 2009, 13:45

la4o написа:снайпер, с теб лично сме си разменяли бележки в миналото :) смятам, че имаш изградено мнение за мен и мисля, че както се разбрахме тогава, така ще се разберем и сега. Ако мнението ти за мен по принцип е лошо, очаквам да го чуя, ако си спомняш, разговорите ни преди време бяха на принципна основа и касаеха подобни постове... На базата на мнението ми за теб смятам, първо, че нямаш нужда от адвокат и второ съм сигурен, че не приемаш нещата толкова на сериозно ;)

dr.franky, ако имаш очаквания да вляза в полемика с теб, те няма да се оправдаят. Решил си да защитаваш оневинените, прави го, но аргументирано.

Форума е място, където общува едно общество, това което аз искам е това общество да е нормално в комуникацията по между си. Ако твоя стил на комуникация по някакъв начин не съвпада с този на обществото, има два варианта:

1. Ти да не си част от това общество, за да не ме разбереш погрешно ще уточня, че това е естествен процес - обществото не те харесва и те отхвърля.
2. Обществото да те приеме и ти да си генератора на новите порядки, които да се следват от обществото. Това също е естествен процес. Съмнявам се, че имаш желание, но ако е така, то искрено ти желая успех ;)

Моля, дори и темата да се изкриви в друга посока, да бъдете умерени в изказа си ;) Аз вероятно тихичко ще се навъртам наоколо и ако има нужда ще се намеся ;)

Поздрави,
la4o

П.С ageorgiev, във връзка с разговорите ни от последните дни, моля да ми покажеш на мен :)

Лъчо , интелигентен човек си и смятам, че сам можеш да разжереш кога си сгрешил. Ако не се лъжа има точка която казва, че модератора не може да бъде пристрастен. А ти показваш точно това.
Питах те конкретно кои правила е нарушил снаипериста а ти обръщаш темата в това какво аз търся тук....
Както и да е, не познавам снайпериста и ако не се лъжа той пише в "нашия" форум (където много много не му се кефя :-) ) но просто ми стана неприятно как си го отнесе за нищо при всичките ви високопарни слова за ред и спазване на правилата.
Не смятам (а като индивид имам право на лично мнение и мога да го излагам), че в ситуацията си прав. Форума си е форум и не смятам, че е правилно да се наказва някой (пък бил ми той и неприятен за мен , ако е същият де :-) ) за това какво е направил извън него. Сам знаеш, че по тази логика може всички да си го отнесем. Нямам нищо против лично да имаш неприязън и да я изразяваш така, но поне бъди искрен, излез и кажи "не ме кефи и за това го отнесе". Точно това ме подразни и за това почнах да пиша. Няма нищо лошо в това човек да си признае грешката, точно обратното , това ни прави силни. Ако смяташ, че не си сгрешил то поне се аргументирай спрямо правилата в този форум. Можеш и да не го правиш, но това помага околните да те разберът.

Колкото до Георгиев ... ето ти всичката кореспонденция с него .. в червено ще маркирам това което смятам за обидно. Не пискам, просто не искам някой да изкривява истината.

Тези са от мен :

Re: ПАЗЕТЕ МОТОРИСТИТЕ!!!!!
Изпратено на: Нед 15 Фев, 2009 18:31
от drfrancky

От Плевен с Фиеста .... какво ли общо мога да имам с теб ?

Re: ре
Изпратено на: Нед 15 Фев, 2009 19:42
от drfrancky

Пънеш се пред грешният човек. По-добре се хвали пред мама и тате, те поне ще ти кажат, че си добро дете. Аз мога само да ти се присмивам.
Както вече споменах, нямаме нищо общо, не се бутай там където не принадлежиш.

Изпратено на: Сря 29 Юли, 2009 17:15
От: drfrancky
До: ageorgiev

да не стъпиш на криво, пумяр...

А тези са от Георгиев :

Изпратено на: Нед 09 Авг, 2009 19:58
От: ageorgiev
До: drfrancky

Заглавие: New Ford Focus Style 1.6 Duratec 5d (2009)

drfrancky написа:
"Мола" не е име, ма ти няма от къде да го знаеш, господин "ходя на Софията".

п.п.
Темата е за колата на Мото Пфое а не за твоите импровизации на тема "Ъпсурт".
Нали ти ревеше, че не се спазват правилата ?

Смешко, когато съм ходил в Royal Mall of London ти не си рзаел къде е газта на скутера. Айде да не се обиждаме на граждани Апропо ПРИТЕЖАВАМ (без ипотека - наследствен) апартамент в центъра на София (ако квартал Гео Милев ти говори нещо) или ти от Люлин и Надежда не излизаш

Смешник си и се излагаш като маймуна

Re: Войната По Пътищата2
Изпратено на: Вто 28 Юли, 2009 23:26
От: ageorgiev

Пич, адски смешко си, честно

Re: ПАЗЕТЕ МОТОРИСТИТЕ!!!!!
Изпратено на: Съб 14 Фев, 2009 18:26
От: angel.krasimirov

Що не ми се обадиш да ти направя и главата "къстъм"!

Тъп селянин си ти.
Колата не е на мама, а съм и я купил аз за подарък. Ако си чел внимателно ще разбереш, че съм взел новия модел за мен лично и то не с парите на тати като тебе, а с честен високоплатен труд, който надали е такъв ако съм най-простия човек, който познаваш. Всъщност е възможно ако членуваш във ВИП клуба на IQ Bulgaria например, но се съмнявам. А и да - IQ- то ми е доста над 140, а твоето?

ПП: Нямам дъщеря, но и да имах, нямаше да ти е фен на 100%

Георгиев напада и провокира а после се оплаква от това което получава.
(можеш да видиш датите на цитатите)
Напада (и на лични, той първи ми писа : "Изпратено на: Съб 14 Фев, 2009 18:26 - Що не ми се обадиш да ти направя и главата "къстъм"! ) а после се оплаква, че някой му отговарял със същото... почва да се мазни на ляво и на дясно как е онеправдан. Както и да е , не искам да правя анализ на личността му. Дървените философи и натегачи не са ми специалност. Сам можеш да видиш двойната му игра.
Искам да питам и какво стана с двойната му регистрация ? Нали и за това се полага санкция ?

Колкото до тона ми , такъв е, както на улицата така и тук, не виждам смисал да си го променям само за да угодя на някой (сещам се за един подобен в този форум...)
Единственият човек заради който продължавам да влизам тук е Георгиев, нито имам форд, нито смятам да карам такъв. Смешни са ми подлизурковците и за това влизам. Всякакви "наказания" не ме интересуват, но ако искаш да бъдеш честен имаш да наказваш 2-ма.

Потребителски аватар
ageorgiev
потребител
потребител
Регистриран: 28 юни 2009, 21:01
Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
Контакти:

Мнение от ageorgiev » 14 авг 2009, 13:53

drfrancky написа: Единственият човек заради който продължавам да влизам тук е Георгиев, нито имам форд, нито смятам да карам такъв. Смешни са ми подлизурковците и за това влизам. Всякакви "наказания" не ме интересуват, но ако искаш да бъдеш честен имаш да наказваш 2-ма.

Радвам се, че скромната ми личност подпомага посещаемостта на този форум :D В конкретният случай бих предпочел приностът ми да е минимален :wink:

*00118* Този форум, доколкото съм схванал правлилата изисква изрично правилно и коректно попълнен ПРОФИЛ! Считаш ли, че отговаряш на този критерий? Извинявам се за *00118*

Важно допълнение: след втората "заплаха" от @drfrancky, същият бе "награден" с титлата ВРАГ, която блокира ЛС-тата му :D
Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"
Изображение

Заключена

Върни се в “КАФЕНЕ”