Тука сме си стари дружки , мога да ви се оплача.
-
- потребител
- Регистриран: 14 фев 2009, 12:58
- Модел на автомобила: Лизинговата Фиеста на мама
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Тука сме си стари дружки , мога да ви се оплача.
http://clubford.org/forum/faq.php?mode=rules" onclick="window.open(this.href);return false;ageorgiev написа:Този форум, доколкото съм схванал правлилата изисква изрично правилно и коректно попълнен ПРОФИЛ! Считаш ли, че отговаряш на този критерий? Извинявам се за
Важно допълнение: след втората "заплаха" от @drfrancky, същият бе "награден" с титлата ВРАГ, която блокира ЛС-тата му
Я ми покажи ? В опита ти да се направиш на интересен пак се изложи.
Аз прочетох това "5. Регистрацията на повече от едно потребителско име от един и същ човек е Забранено. При установен такъв случай биват трити всички регистрации на съответния потребител.
"
Важно допълниние: коя е втората заплаха ?
Последна промяна от drfrancky на 14 авг 2009, 14:10, променено общо 1 път.
- ageorgiev
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2009, 21:01
- Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
- Контакти:
"Още един път за "Модел на Автомобила"
от The seven на Пет 20 Яну, 2006 19:13
Колеги, става дума за коректно попълване на тази графа. Ето ви и пример :
Форд Орион - некоректно
Orion 1.4i Ghia '92 , CVH - коректно.
Ако някой не схваща за какво иде реч, да пита. Ще обясня."
И друг път се забавявай сам в търсенето на пропуските си! Не съм ти бавачка, нито пътеводител
Форд Орион - некоректно
И друг път се забавявай сам в търсенето на пропуските си! Не съм ти бавачка, нито пътеводител

Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"

-
- потребител
- Контакти:
Това от правилата ли е ? ПОКАЖИ МИ КЪДЕ В ПРАВИЛАТА (а те са тук : http://clubford.org/forum/faq.php?mode=rules" onclick="window.open(this.href);return false;а не по някакви теми или лични бележки) ПИШЕ, ЧЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ПОПЪЛНЯ ПРОФИЛА ?ageorgiev написа:"Още един път за "Модел на Автомобила"
Форд Орион - некоректно
Пак ще се оплакваш, че те нападам при положение, че сам почваш.
п.п.
Лъчо , сам можеш да видиш за какво говоря

- ffmk1l
- потребител
- Регистриран: 15 авг 2008, 14:16
- Модел на автомобила: Focus MK1 2.0 Zetec
Не можах да се сдържа, четох, четох и се чудя да се смея ли или да плача. Има хора дето си нямат друга работа и цял ден се чудят каква глупост да напишат по форумите. Темата се изчерпа доста отдавна, не мислите ли?
- ageorgiev
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2009, 21:01
- Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
- Контакти:
drfrancky написа:Това от правилата ли е ? ПОКАЖИ МИ КЪДЕ В ПРАВИЛАТА (а те са тук : http://clubford.org/forum/faq.php?mode=rules" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;а не по някакви теми или лични бележки) ПИШЕ, ЧЕ Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СИ ПОПЪЛНЯ ПРОФИЛА ?ageorgiev написа:"Още един път за "Модел на Автомобила"
Форд Орион - некоректно
Пак ще се оплакваш, че те нападам при положение, че сам почваш.
п.п.
Лъчо , сам можеш да видиш за какво говоря
Уважаеми форумен потребителю, известен нам като @drfrancky,
Не разбирам Вашите притеснения??! Давам Ви правилна насока, а не Ви отправям забележка! Това не е моя работа... Нямам оплаквания към Вашето поведение - с проявите си от последните дни затвърдихте впечатлението ми за незрялото Ви, според мен, поведение!
Лошо няма - всички сме грешали, всички сме били деца

Ако съм Ви нагрубил с някое мое изказване - приемете поднесените ми тук изкрени извинения.
С най-доби чувства и с пожелания за скорошно оздравяване,
Ангел
Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"

- foxy
- потребител
- Регистриран: 25 юни 2008, 21:17
- Модел на автомобила: Ford Ka'97, ENDURA EFI 1.3i
На мен не ми станаха ясни мотивите snaiperisto да бъде възнаграден с червен надпис, ама вие обърнахте темата на анализ на правилата и характерите.
Гледайки из правилата, никъде не видях, че трябва да съм собственик на форд, за да пиша тук - следователно за такива случаи трябва да се уточни какво точно трябва да се пише в профила и какво се разбира под "коректно попълнен профил".
Господина аgeorgiev отново и за пореден път се опитва да се изживява като модератор и нон-стоп прави забележки за това кой и кои правила спазва и кои не - примери и оспамени теми бол, като дори той сам ги нарушава неколкократно обаче....
По-лошо впечатление обаче прави една черта на характера му - правокира и после писка на модератори и разни такива "Ма те ме нападат", "ма вижте го к'во ми пише", бла-бла-бла...вечната и онеправдана жертва....
Целта на темата беше снайпера да се оплаче....вие я обърнахте на психоанализ и лични нападки с мазни и иронични извинения после...и сега к'во????
Гледам някви тука защитават модератори и питат що трябвало да дават обяснения - Ами защо пък да не искам???? Като е модератор да не е папата???? Ако си му адвокат - кажи, тогава вече ще се искат обяснения от теб...
Лъчо да не ми се сърди, не омаловажавам това, което прави и за сдружението и за форума, ама много мразя защитници, дето не знаят каква кауза защитават, ама знаят, че трябва да я защитят и то с обилно количество олио...
Гледайки из правилата, никъде не видях, че трябва да съм собственик на форд, за да пиша тук - следователно за такива случаи трябва да се уточни какво точно трябва да се пише в профила и какво се разбира под "коректно попълнен профил".
Господина аgeorgiev отново и за пореден път се опитва да се изживява като модератор и нон-стоп прави забележки за това кой и кои правила спазва и кои не - примери и оспамени теми бол, като дори той сам ги нарушава неколкократно обаче....
По-лошо впечатление обаче прави една черта на характера му - правокира и после писка на модератори и разни такива "Ма те ме нападат", "ма вижте го к'во ми пише", бла-бла-бла...вечната и онеправдана жертва....
Целта на темата беше снайпера да се оплаче....вие я обърнахте на психоанализ и лични нападки с мазни и иронични извинения после...и сега к'во????
Гледам някви тука защитават модератори и питат що трябвало да дават обяснения - Ами защо пък да не искам???? Като е модератор да не е папата???? Ако си му адвокат - кажи, тогава вече ще се искат обяснения от теб...
Лъчо да не ми се сърди, не омаловажавам това, което прави и за сдружението и за форума, ама много мразя защитници, дето не знаят каква кауза защитават, ама знаят, че трябва да я защитят и то с обилно количество олио...
Компютърна поддръжка, VOIP и сервиз за компютри и друга техника
-
- потребител
- Контакти:
Георгиев, ако имаш проблем с фокусирането към дадена тема кажи.
По-абсолютно дебилен начин изместваш темата. Зададох ти конкретен въпрос. Написал съм го с главни букви за да се съсредоточиш и да обосновеш нападките си. За съжеление (явно имаш проблем) , въпреки, че си прочел въпроса, изкриви темата в личностна нападка. Такъв ли ти е подхода при неудобни въпроси ?
Целият ти пост е изпълнен с нападки към мен а самият ти казваш, че аз съм те нападал ? Че и се оплакваш на модератори.
Не обръщай постовети си в нападки към мен, прекалено си нищожен за да можеш да ме подразниш. Неколкократно ти казах, че само ти се присмивам, нищо лично.
п.п.
Модераторите трябва да вземат решение. Георгиев няма да се промени и да спре да спами по темите. Аз също няма да позволя да се говори по мой адрес.
Оправдайте, че сте честни и спазвате правилата и накажете мен и Георгиев. Поне това може да спре излишните провокации на Георгиев. Последният му пост е типичен пример за поведението му.
Зададох въпрос с какво съм нарушил правилата а той го обърна на лична нападка. Все си мисля, че такова поведение не се толерира. Знам, че и може би нося вина, за това предлагам и аз и Георгиев да го отнесем.
По-абсолютно дебилен начин изместваш темата. Зададох ти конкретен въпрос. Написал съм го с главни букви за да се съсредоточиш и да обосновеш нападките си. За съжеление (явно имаш проблем) , въпреки, че си прочел въпроса, изкриви темата в личностна нападка. Такъв ли ти е подхода при неудобни въпроси ?
Целият ти пост е изпълнен с нападки към мен а самият ти казваш, че аз съм те нападал ? Че и се оплакваш на модератори.
Не обръщай постовети си в нападки към мен, прекалено си нищожен за да можеш да ме подразниш. Неколкократно ти казах, че само ти се присмивам, нищо лично.
п.п.
Модераторите трябва да вземат решение. Георгиев няма да се промени и да спре да спами по темите. Аз също няма да позволя да се говори по мой адрес.
Оправдайте, че сте честни и спазвате правилата и накажете мен и Георгиев. Поне това може да спре излишните провокации на Георгиев. Последният му пост е типичен пример за поведението му.
Зададох въпрос с какво съм нарушил правилата а той го обърна на лична нападка. Все си мисля, че такова поведение не се толерира. Знам, че и може би нося вина, за това предлагам и аз и Георгиев да го отнесем.
- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Franky, радвам се, че тона се промени!
Факта, че темата в която се сдъвкахте с Ангел още е заключена е красноречив, че него смятам точно толкова за виновен, колкото теб... Ако ти дам да прочетеш и кореспонденцията между нас, ще видиш, че аз не заставам на негова страна, а напротив.
Всъщност, да прав си, че реално няма кой знае какво нарушение на правилата, но не можеш да отречеш, че ако не се бях намесил, не бях сложил забележка, не бях инициирал дори и тези дълги теми, нещата щяха да се задълбочат
Всеки път така става... от години... когато има спор и аз, или някой от колегите, по някакъв начин се намеси и го спре, финално го отнася той
както сега го отнасям аз 
Уверявам те, че нямам лошо и лично отношение към снайпера
уверявам те, че не познавам лично "потърпевшите" в сервиза, но също така те уверявам, че истината има две страни
Това, което не харесах в поста му, първо са няколко нецензурни думи, които изтрих. Освен това дразнеше тона и "приканването" да се чупи носа на работниците във всеки сервиз в който не ти седят мирно. И аз работя постоянно с хора... допускали сме грешки, клиенти са ни били бесни, но който не работи, той не греши... Има достатъчно много начини проблемите да се решат в полза на двете страни, но за това трябва тяхната воля 
За съжаление, нямам много време да продължа да се "обяснявам" какви са били мотивите ми за едно или друго действие... Заминавам за Узана и ми се мисли за положителни неща. Надявам се, че след редицата постове, като цяло дискусията ще стане по-положителна. Нека ти припомня, че един от първите ти постове, беше супер положителен и все още стои закачен като важен, друг е въпроса, че не успяхме да се стегнем, но се надявам, че някой ден и това ще се случи.
Поздрави,
la4o
П.С Когато заключвах онази тема, бях тръгнал да слагам "мигалки" и на двамата! Отказах се и реших, че не го заслужавате и че е достатъчно само да напиша мнението си и да заключа темата. Това и написах на Ангел, когато ме попита, че ще следя мненията ви и че ако има нужда ще се намеся с по крайни мерки.
Факта, че темата в която се сдъвкахте с Ангел още е заключена е красноречив, че него смятам точно толкова за виновен, колкото теб... Ако ти дам да прочетеш и кореспонденцията между нас, ще видиш, че аз не заставам на негова страна, а напротив.
Всъщност, да прав си, че реално няма кой знае какво нарушение на правилата, но не можеш да отречеш, че ако не се бях намесил, не бях сложил забележка, не бях инициирал дори и тези дълги теми, нещата щяха да се задълбочат

Уверявам те, че нямам лошо и лично отношение към снайпера

За съжаление, нямам много време да продължа да се "обяснявам" какви са били мотивите ми за едно или друго действие... Заминавам за Узана и ми се мисли за положителни неща. Надявам се, че след редицата постове, като цяло дискусията ще стане по-положителна. Нека ти припомня, че един от първите ти постове, беше супер положителен и все още стои закачен като важен, друг е въпроса, че не успяхме да се стегнем, но се надявам, че някой ден и това ще се случи.
Поздрави,
la4o
П.С Когато заключвах онази тема, бях тръгнал да слагам "мигалки" и на двамата! Отказах се и реших, че не го заслужавате и че е достатъчно само да напиша мнението си и да заключа темата. Това и написах на Ангел, когато ме попита, че ще следя мненията ви и че ако има нужда ще се намеся с по крайни мерки.
-
- потребител
- Контакти:
Лъчо, мерси за разясненията. Гледам Снайпериста не му пука много много а и аз не съм тук да го защитавам , просто изразих мнение. Както и да е.la4o написа:Franky, радвам се, че тона се промени!
Всъщност, да прав си, че реално няма кой знае какво нарушение на правилата, но не можеш да отречеш, че ако не се бях намесил, не бях сложил забележка, не бях инициирал дори и тези дълги теми, нещата щяха да се задълбочатВсеки път така става... от години... когато има спор и аз, или някой от колегите, по някакъв начин се намеси и го спре, финално го отнася той
както сега го отнасям аз
Уверявам те, че нямам лошо и лично отношение към снайперауверявам те, че не познавам лично "потърпевшите" в сервиза, но също така те уверявам, че истината има две страни
Това, което не харесах в поста му, първо са няколко нецензурни думи, които изтрих. Освен това дразнеше тона и "приканването" да се чупи носа на работниците във всеки сервиз в който не ти седят мирно. И аз работя постоянно с хора... допускали сме грешки, клиенти са ни били бесни, но който не работи, той не греши... Има достатъчно много начини проблемите да се решат в полза на двете страни, но за това трябва тяхната воля
Поздрави,
la4o
П.С Когато заключвах онази тема, бях тръгнал да слагам "мигалки" и на двамата! Отказах се и реших, че не го заслужавате и че е достатъчно само да напиша мнението си и да заключа темата.
Първият ми пост тук беше продиктуван точно от това, че исках да създам нещо положително. Акцияте не приключи само с "онзи" ден, тя вече е регулярна така, че ще ви държа в течение.
За съжаление Георгиев промени тона ми. Което сам забелязваш. Ще те помоля още веднъж да преразгледаш решението си за наказание и на двама ни.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Снайпера е човек, който и носи и прави майтап във форума и то от години. Нито има нужда от адвокати, нито му пука от забележки.
Човека е готин от всякъде, така че престани да блъскаш километрични цитати. Четем темата и сме на ясно с нещата.
Когато на някой се налагат санкции те обикновено се предшевстват от лични съобщения, така че никой от колегите отговарящи за форума не е длъжен да дава обяснения на когото и да било за постъпките си.
В този ред на мисли ми е интересно как би постъпил, ако някой ти дойде на гости и почне да ти дава съвети какво да правиш, да плюе по пада, да си гаси цигарите в персийския килим или да уринира на меката мебел.
Тук всички сме на гости и то не канени, така че ще трябва да си мълчим и да оставим модераторите да си вършат работата.
Човека е готин от всякъде, така че престани да блъскаш километрични цитати. Четем темата и сме на ясно с нещата.
Когато на някой се налагат санкции те обикновено се предшевстват от лични съобщения, така че никой от колегите отговарящи за форума не е длъжен да дава обяснения на когото и да било за постъпките си.
В този ред на мисли ми е интересно как би постъпил, ако някой ти дойде на гости и почне да ти дава съвети какво да правиш, да плюе по пада, да си гаси цигарите в персийския килим или да уринира на меката мебел.
Тук всички сме на гости и то не канени, така че ще трябва да си мълчим и да оставим модераторите да си вършат работата.
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
Не мога да се съглася с полседното от изказването ти и по-скоро в тесния смисъл който влагаш в него. Да, във форума си има модератори, които се надявам да си вършат работата /дори и триейки теми и слагайки бан на съответни потребители, но само и единствено когато го заслужават, т.е. стриктно и въз основа на правилата без да е каквото и да е мърдане от тях-с две думи да не се влага творчество и някакво модераторско изкривено тълкуване/, но ние не сме на гости. Форумите са добри, когато са посещавани. Един форум е нищо без своите потребители. Ако на хората започнат да им слагат предупреждения за неща, които не са изрично описани в правилата, ако отношението ксъм посетителите не е добро или да кажем отблъскващо, то рано или късно хората ще се отдръпнат и форума няма да е това, което е било. Вече са ми известни такива случаи, даже и в авто форуми.nikolovvd написа:Тук всички сме на гости и то не канени, така че ще трябва да си мълчим и да оставим модераторите да си вършат работата.
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
E , те това е приказка. =D>: =D>: =D>:nikolovvd написа:Снайпера е човек, който и носи и прави майтап във форума и то от години. Нито има нужда от адвокати, нито му пука от забележки.
drfrancky , абе кой е "вашия" форум , да не е някой моторджийски...щото ако е така , независимо дали те кефя или не , сме си "братя" на пътя?
А и са да ви дам още една тема по която да дискутирате...макар че знам че ще "скочите" срещу мене и такива като мен : Е са преди няма и половин час , докато се прибирах , един червен бус с НЕсофийска регистрация ме засече малко преди светофара на предпоследната спирка на трамвая , до гробищата в Орландовци ... след като 262 кила мотор и около 120 кила моторист , почти се изправиха на предна гума , то последва псуване (за което по улиците още няма БАН

Са ше кажете че съм бил напълно прав , нали? >:): >:): >:):
Последна промяна от snaiperisto на 14 авг 2009, 18:27, променено общо 1 път.
...дрън-дрън...мноо важно...
-
- потребител
- Контакти:
Не ми се искаше да отговарям ...
Форумът е отворен публично , т.е. косвено си поканен АКО спазваш правилата. За това и има раздел правила. Модераторите са точно за това , да следят дали се спазват тези правила и да налагат санкции само и единствено при неспазването им. Лични отношения не би трябвало да има. Абсолютно съм съгласен да се налагат наказания , но само и единствено при явни нарушения на описаните правила.
Примерът който си дал е некоректен. Нека да го перефразираме така, че да отговаря на случая: Какво би направил ако във вас дойде на гости човек който по никъкъв начин не се е държал лошо с теб, не е направил нищо лошо на къщата ти и по никакъв начин не е обидил някой от присъстващите но същевременно имаш информация, че при друг човек се е държал некоректно ?
Пак казвам, не защитавам Снайпериста (ако е същият който си мисля, даже не ми е и приятен
) , възмутих се обаче от некоректното (според мен) отношение към "който и да е".
Лъчо е прав за себе си, въпреки, че не приемам неговите причини. За мен е по-правилно причината за последното предупреждение причината да беше "не ме кефиш". Лъчо има "силата" да прави каквото си иска без да дава обяснения, по същият начин аз имам "силата" да искам да знам защо е постъпил така. Дали ще ми каже е друга тема....
Да искаш да знаеш защо властоимащите са постъпили по даден начин е контрол. Общество без контрол е .....
Форумът е отворен публично , т.е. косвено си поканен АКО спазваш правилата. За това и има раздел правила. Модераторите са точно за това , да следят дали се спазват тези правила и да налагат санкции само и единствено при неспазването им. Лични отношения не би трябвало да има. Абсолютно съм съгласен да се налагат наказания , но само и единствено при явни нарушения на описаните правила.
Примерът който си дал е некоректен. Нека да го перефразираме така, че да отговаря на случая: Какво би направил ако във вас дойде на гости човек който по никъкъв начин не се е държал лошо с теб, не е направил нищо лошо на къщата ти и по никакъв начин не е обидил някой от присъстващите но същевременно имаш информация, че при друг човек се е държал некоректно ?
Пак казвам, не защитавам Снайпериста (ако е същият който си мисля, даже не ми е и приятен

Лъчо е прав за себе си, въпреки, че не приемам неговите причини. За мен е по-правилно причината за последното предупреждение причината да беше "не ме кефиш". Лъчо има "силата" да прави каквото си иска без да дава обяснения, по същият начин аз имам "силата" да искам да знам защо е постъпил така. Дали ще ми каже е друга тема....
Да искаш да знаеш защо властоимащите са постъпили по даден начин е контрол. Общество без контрол е .....
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Лъчо може и да дръпне шалтера на форума. Какво правиш тогава? Ще се оплачеш в "Защита на потребителите" ли?
Крайно време е да стане ясно, че който плаща той поръчва музиката!

Крайно време е да стане ясно, че който плаща той поръчва музиката!
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Кво става бе?
Кво е това затишие , няма ли стрелба да има , аз ще съм секундант , че ми е скучно? >:): >:): >:):
Кво е това затишие , няма ли стрелба да има , аз ще съм секундант , че ми е скучно? >:): >:): >:):
...дрън-дрън...мноо важно...