Голфъре, голфъре...
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
- Status: Извън линия
Re: Голфъре, голфъре...
Добре де, за да няма спор приемаме, че това е пистов скутер 

- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Отиваме на очен доктор. Лъчо да организира групата.dydo написа:Добре де, за да няма спор приемаме, че това е пистов скутер
Е-е-е Паци, не съм толкова стар. Ти ме изкара набор на шотландския борец Маклаут от клана Маклаут.paci написа:То и колелото още не беше откритоnikolovvd написа:Много просто! Когато аз съм седял на такъв мотор някой от форума още не са били родени.![]()

-
- потребител
- Регистриран: 14 фев 2009, 12:58
- Модел на автомобила: Лизинговата Фиеста на мама
- Контакти:
Това и аз казвам, не може да сме на 100% сигурни какво е с тази размазана снимка/видео.dydo написа:За мен това си е пистов мотор. Гледах клипа и постоянно давах на пауза и play в момента на кадрите с мотора. Освен, че се вижда, погледнете колко високо са краката на седналия отзад. При клипа, точно когато завива дайте на пауза и ще видите мотора отстрани, а не както тук е качена снимката. Не може да сме сигурни на 100 %, но съдейки по стойките на седящите върху него, начина по който моториста си поставя крака на асфалта, лекото поднасяне на задната гума при извършване на завоя и въобще ускорението след това при потеглянето............. за мен това си е пистарка.
Това е Ямаха Тмакс ...

А това е суперчарджет Ямаха тмакс 500 която ще направи почти всеки сток мотор на 400 метра смешен.

Колкото до ускорението, заради "центробежният съединител" (ватиатор) , всеки един скутер потегля доста по добре от мотор. Ама на дали има кой да се замисли ...
- dydo
- потребител
- Регистриран: 03 юли 2007, 15:19
- Модел на автомобила: Най-различни!
То човек гледа, ама трябва и да слуша. Хубаво, че някои са го направили. В репортажа се казва, че този моторист е бил със заличени номера и са го гонили от петолъчката, като на Бургас са му направили засада. Очевидно по тази причина обръща мотора и тръгва в насрещното. Ами аз не знам какви ще са тези полицейски коли, които не могат да настигнат един скутер 

- nikolovvd
- потребител
Няма какво да се обясняваш. Остави го да се излага!
Просто някой много разбират от мотори, но ги гледат само по Интернет, а иначе се вози в "Фиестата на мама", която е на лизинг.
Просто някой много разбират от мотори, но ги гледат само по Интернет, а иначе се вози в "Фиестата на мама", която е на лизинг.

-
- потребител
- Контакти:
Явно не си виждал какво прави 500 кубика скутер ?dydo написа:То човек гледа, ама трябва и да слуша. Хубаво, че някои са го направили. В репортажа се казва, че този моторист е бил със заличени номера и са го гонили от петолъчката, като на Бургас са му направили засада. Очевидно по тази причина обръща мотора и тръгва в насрещното. Ами аз не знам какви ще са тези полицейски коли, които не могат да настигнат един скутер
http://www.youtube.com/watch?v=zd187IHvnNo" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Пак ти казвам, сигурно е спортен мотор, но остава и варианта да е и голям скутер. Журналистите не правят разлика между моторите, за тях всички са "пистови" и мощни.
В интерес на истината аз не виждам и полицейска кола да го преследва, колкото и да е бърз мотора, полицейската кола има предимство със сирените. На мотора не му правят път че да развие скорост, до колкото полицейската кола се движи почти безпрепятсвено.
Май не схващаш за кой е написано това ?...nikolovvd написа:Няма какво да се обясняваш. Остави го да се излага!
Иначе се радвам, че ти е направило впечатление и че го приемаш като обида

- evg2
- потребител
- Регистриран: 06 сеп 2005, 10:33
- Модел на автомобила: Mondeo-комби 2.0-136 PS-NGA.-GHiA-1993г.
- Контакти:
Преследват??
, ама само на кино.....ти как мислиш с Астричката настигат Хондичката(квото и да е),не са толкоз куко бе драги,има и други варианти на преследване.На моменти си голям филм.

Котките си имат поверие,ако негър им мине път....
- HACKO
- Модератор
- Регистриран: 24 май 2006, 21:22
- Модел на автомобила: FORD FOCUS 04г/1.6/ X 4696 KK
SUBARU LEGACY 10г/2.0/ СВ 6292 ВК - Местоположение: ХАСКОВО
Ами, преследването е забранено заради недостиг на гориво.evg2 написа:Преследват??, ама само на кино.....ти как мислиш с Астричката настигат Хондичката(квото и да е),не са толкоз куко бе драги,има и други варианти на преследване.На моменти си голям филм.
Въздържайте се от излишни цитати, има бутон "ОТГОВОРИ", ще заключвам! 

-
- потребител
- Контакти:
Просто е поредната "журналистическа" (нарочно е в кавички, защото те са точно толкова журналисти колкото аз съм Папа) измислица. Никой никого не е гонил, келемето видя полицията и камерите и обърна. Ама нали журналистите търсят сензацията.... и така , храна за разни съфорумци писнало им от скучният им живот.
- nikolovvd
- потребител
Гледай пак клипа и обърни внимание как се поклаща мотора при смяна на скоростите!
На твоя клип се чува само увеличаване на оборотите, което говори само за едно - скоростната кутия е автоматична.
Да не говорим какво ускорение има скутер с двама пасажери, а и скутер с такива големи гуми май няма.
На твоя клип се чува само увеличаване на оборотите, което говори само за едно - скоростната кутия е автоматична.
Да не говорим какво ускорение има скутер с двама пасажери, а и скутер с такива големи гуми май няма.
-
- потребител
- Контакти:
Бая дълго се съсредоточихте в темата скутер...
На няколко пъти казах, че приемам и даже смятам че е спортен мотор но и че има вероятност да е макси скутер.
По това дали мотора се клати или не , дали е с пасажер или не, не може да се познае какъв е мотора.
Аз сменям предавките без съединител, при мен мотора не се "клати", скутер ли карам ?
Тмакс-а е 43 коня, дали му пука за това,че вози 50 килограма (мацка) в повече ?
Както и да е, стига спам.
На няколко пъти казах, че приемам и даже смятам че е спортен мотор но и че има вероятност да е макси скутер.
По това дали мотора се клати или не , дали е с пасажер или не, не може да се познае какъв е мотора.
Аз сменям предавките без съединител, при мен мотора не се "клати", скутер ли карам ?
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
Мога да ти кажа ,че му пука доста като човек карал 3 скутера и още доста мотори..Двигателите на скутерите и мотоциклетите като цяло са високооборотни-т.е. нямат толкова сила колкото имат ускорение.. Наистнина има скутери с големи гуми.1 приятел има няква хонда 600 кубика..И си изби зъбите като куче с нея което е доста тъжно.. Иначе мотора е много якdrfrancky написа:Бая дълго се съсредоточихте в темата скутер...
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Ето какво се получава от прекалено много келешлък...http://vbox7.com/play:cb1ce581" onclick="window.open(this.href);return false;
Рече да пръдне,а направо се насра
Рече да пръдне,а направо се насра

- nikolovvd
- потребител
Както се казва - "Секунда невнимание - цял живот мъртъв!"
Ето какво се получава от съвсем малки на пръв поглед грешки при шофиране в комбинация с НОРМАЛНА скорост!
http://www.youtube.com/watch?v=L1akPA1BxSI&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
Ето какво се получава от съвсем малки на пръв поглед грешки при шофиране в комбинация с НОРМАЛНА скорост!
http://www.youtube.com/watch?v=L1akPA1BxSI&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Стига филми деnikolovvd написа:Както се казва - "Секунда невнимание - цял живот мъртъв!"
http://www.youtube.com/watch?v=L1akPA1BxSI&NR=1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

- tropper
- потребител
- Регистриран: 12 юли 2007, 00:34
- Модел на автомобила: Ford Mondeo MK1 1.6 16V GLX '93; ГИ Stilogas/Tamona, изп. Tomasetto, инж. Valtek; *** КЛИМАТИК ***
- Контакти:
Това от някоя част на "Final Destination" ли беше 

- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Точно, доста брутален филмtropper написа:Това от някоя част на "Final Destination" ли беше

-
- потребител
- Регистриран: 04 ное 2007, 20:08
- Модел на автомобила: Focus 1.8 TDDI `00
Мотора от клипа където обръща е Suzuki SRAD дали 600,750 или 1000 куб. см. пистов си е. Един от най тъпите мотори