Пенсионно осигуряване?! Пенсия зад волана на...
-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 03:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8i
- Контакти:
- Status: Извън линия
Пенсионно осигуряване?! Пенсия зад волана на...
На връщане от морето вчера, на магистрала Тракия попаднахме на един не много красив по мое мнение ягуар. Започнахме да коментираме с един колега животното и той каза, че иска да го види отпред, това не беше голям проблем - кратко ускорение и вече го задминавахме. :rock:
Прилагам малко снимки за достоверност...

Изведнъж в колата настана шок, ужас и истеричен смях. Обръщам се на дясно и виждам следното(снимката се направи в последствие...)

Шаш и паника - баба на Ягуар летяща с над 150(точната скорост не е за пред хора).
Тогава на стъклата ни се залепиха 2 големи обектива и се започна едно пресладване и задминаване от къде ли не(бабата не вдигаше прекалено големи скорости, но на ускоренията все едно тръгвах назад). Kато се усети бабата след като беше зад мен тактично мина в лява лента бавно ме настигна и тогава заснехме тази снимка:

Това вече ни скри шапките...
Оставям коментарите на вас.
Прилагам малко снимки за достоверност...
Изведнъж в колата настана шок, ужас и истеричен смях. Обръщам се на дясно и виждам следното(снимката се направи в последствие...)
Шаш и паника - баба на Ягуар летяща с над 150(точната скорост не е за пред хора).

Тогава на стъклата ни се залепиха 2 големи обектива и се започна едно пресладване и задминаване от къде ли не(бабата не вдигаше прекалено големи скорости, но на ускоренията все едно тръгвах назад). Kато се усети бабата след като беше зад мен тактично мина в лява лента бавно ме настигна и тогава заснехме тази снимка:

Това вече ни скри шапките...
Оставям коментарите на вас.
NFS-Bulgaria.com
- debug
- потребител
- Регистриран: 07 фев 2007, 01:29
- Модел на автомобила: триврат Focus Zetec 2.0 99г; Mazda 626 GC купе 84г.; BMW E36 96г.
Re: Пенсионно осигуряване?! Пенсия зад волана на...
Нещо напълно нормално за Европа, особено Германия.... Настигаме ги като стандарт
.Пък и честно казано защо да не кара жената и какво смешно има в това? Ние сме свикнали да свързваме скъпите коли само с мутрите и синчетата, и на по-европейците точно пък това им е странно.

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
Супер,бабето е сигурно от онези партийните лидери по времето на Т.Ж,които от тогава се набарбальокаха със земи,имоти и т.н,които сега ако е продала един от тези имоти и може да си купи ягуар,да му плаща разходите за 3-4г напред и да си прави кефа на стари години.
Просто няма как с пенсия да си я купи тази кола.
Просто няма как с пенсия да си я купи тази кола.

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Е аре сега, има и хора които изкарват пари с работа, не може да поставяме на всички, които изглежда, че имат успех грозни етикети...
За мен е пъти по-нормално това да е собственост на жената на 50-60 г. от колкото на някоя пикла на 20
Аз ако бях на нейно място, щях да се обадя на 166 и да орева орталъка, че някакви ме преследват и снимат...
Явно е добронамерена и усмихната, което добавя още един плюс в нейна полза 
За мен е пъти по-нормално това да е собственост на жената на 50-60 г. от колкото на някоя пикла на 20

Аз ако бях на нейно място, щях да се обадя на 166 и да орева орталъка, че някакви ме преследват и снимат...

-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2007, 03:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8i
- Контакти:
Някакви я прескалдват ли .... някакви и държаха темпото 
За другото съм съгласен, но е България все още такива гледки са голяма рядкост.

За другото съм съгласен, но е България все още такива гледки са голяма рядкост.
NFS-Bulgaria.com
- cjbolland2
- потребител
- Регистриран: 04 мар 2009, 15:51
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK4(97),Endura-E-75H.P.
Ами има жената кара:)
Аз в Италия само как се пулих на бабички с скъпи колички дето си возят кученцата вътре......
Аз в Италия само как се пулих на бабички с скъпи колички дето си возят кученцата вътре......

- mrdds
- потребител
- Регистриран: 23 фев 2006, 12:26
- Модел на автомобила: S max 2.0 Diratec HE 2007 titanium
ммм да....такива като мен и теб нали,които се чупим от работа,които висим по нощите да бачкаме извънредно...la4o написа:Е аре сега, има и хора които изкарват пари с работа....
Замисли се какво караме тези,които с работа в България изкарват пари.

- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:

- S_C
- потребител
- Регистриран: 05 юни 2008, 23:00
- Модел на автомобила: Mondeo`95 2.0
Marea`01 1.6
Caravelle JX - Местоположение: София
- Контакти:
Има дърти софийски реститутки...Идея нямате какви пари правят.Толкова,дето с работа (каквато и да е) три живота няма да ви стигнат да им догоните стандарта.Едно време се занимавах със застраховки и си спомням една....имаше 3 магазина...в Сф,идеален център.И веднъж си говореше с някаква друга реститутка...дали да не гони някакъв наемател,защото и плащал "само" 10 хиляди долара (!!!) а отсреща през улицата имало някакъв магазин за вани,джакузите и т.н. дето плащал 13 (хиляди долара....на месец...наем....).
Не говоря с непознати. Никога не се знае кой от двама ни ще се окаже психопат!
- ageorgiev
- потребител
- Регистриран: 28 юни 2009, 21:01
- Модел на автомобила: New Ford Focus 1.6 (100 hp) Duratec 5d Loder 1899 Tuning (2009)
- Контакти:
Ако това е Jaguar XFR са си 510 к.с....
Loder1899 в BG: http://www.pitlane-bg.com/ageorgiev@hotmail.bg" onclick="window.open(this.href);return false;"