Едно предложение...
http://forum.mitnica.com/viewtopic.php? ... 0%F1%F2%E8" onclick="window.open(this.href);return false;apock написа:А мито за новите части?
- Ivan_TDI
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 18:08
- Модел на автомобила: Ford Mondeo TDI
- Status: Извън линия
Аз лично не съм чул митничар да откаже пари. Казаха ми и още нещо за автоморгите на запад но това ще си го оставя за себе си. Та за тези части размишлявах малко и достигнах до заключение че нищо нема да стане щото никои няма да се навие за такова нещо. Но ако има некои навит да излезем заедно [до Швеицария (не случаино виж 2-ро изречение) примерно] нека пише.
-
- потребител
- Регистриран: 11 фев 2006, 15:41
- Модел на автомобила: Ford Fiesta MK4 1.3
- Контакти:
Аз пазарувам за колата от ибей, но аз си живея в Германия и си плащам на място. Супер далавера, последно взех задна броня зя Мондеотор нова, оригинал, за 61 Евро.valboy написа:Някой пазарувал ли е от e-bay, защото ми казаха че неприемат БГ карти?
Апропо коментарите от 2 страница долу, ако исках да изиграя някого, щях да го направя на едро.
Моята идея е да си внасяме части само за нас, не за комерсиални цели. И това може да стане без вобще митницата да знае. Ако някои иска да прави голям бизнес, да си го организира сам, щото аз не съм в тоя бранш.
- Ivan_TDI
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2006, 18:08
- Модел на автомобила: Ford Mondeo TDI
Виж за номера на тази част не мога да ти го кажа но дръгите особености мога: Fiat Bravo 1.4 12V "11.1996г.". Ако може да е втора употреба че новата в много пари, а нали знаеш че в България пари нема ...
още веднъж "разпределителен вал". Това е нещото което казва на клапаните кога да отварят и кога да затварят