Имам нужда от информация
-
- потребител
- Регистриран: 16 мар 2007, 15:51
- Модел на автомобила: FORD FIESTA 1,1
- Status: Извън линия
Имам нужда от информация
Здравейте колеги, трябват ми данните за джантите на един Форд Транзит Кънект
5 болта Ясно
Какво е междуболтовото разтояние ?
Колко е централния отвор ?
Г/д с какво ЕТ са ?
От всеки друг Форд ли ще станат (който е с 5 дупки ест.)
Колата не е моя и бих ви бил мн благодарен ако ми помогнете защото собственика иска да му намерим втори комплект джанти за зимния сезон но няма представа какви са цифрите.
Добавям снимка на буса за да не стане объркване. Не съм мн запознат с моделите на Форд

5 болта Ясно
Какво е междуболтовото разтояние ?
Колко е централния отвор ?
Г/д с какво ЕТ са ?
От всеки друг Форд ли ще станат (който е с 5 дупки ест.)
Колата не е моя и бих ви бил мн благодарен ако ми помогнете защото собственика иска да му намерим втори комплект джанти за зимния сезон но няма представа какви са цифрите.
Добавям снимка на буса за да не стане объркване. Не съм мн запознат с моделите на Форд

- madboy
- Администратор
- Регистриран: 20 юли 2005, 09:59
- Модел на автомобила: ex. Fiesta 1.1`86
Ford Ka I coupe
Ford Focus 2.0 mk1
You'll Never Walk Alone!
„Душевно болен, но духовно богат!“ "Морално дезоориентиран." - Местоположение: West Park, Blood green
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Имам нужда от информация
5x108 трябва да е между болтовете. Поне само този размер срещам за Кънекта.
За офсета може да се ориентираш примерно от тук: http://stores.ebay.co.uk/Rochford-Tyres ... op=3&_vc=1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;
За офсета може да се ориентираш примерно от тук: http://stores.ebay.co.uk/Rochford-Tyres ... op=3&_vc=1" onclick="window.open(this.href);return false;" onclick="window.open(this.href);return false;

Мръсните усти на завистниците са като кофи за боклук - вонящи и винаги отворени.
Парите свършват, глупостите не.