Табели с реклама на националния събор
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
- Status: Извън линия
Табели с реклама на националния събор
Вчера спирам на един светофар и до мен спира един Голф2. На задните странични стъкла имаше табелки с размер половин лист А4 на които пишеше нещо от сорта на:
Национален събор кулб Фолксваген - 2-4 юни - гр.Елена
Мисълта ми е какво мислите по въпроса и ние да си разпечатаме такива табели и да караме с тях до събора. Може да сложим и адреса на сайта и така ще привлечем нови фенове а защо не и повече хора на събора.
Мисълта ми е какво мислите по въпроса и ние да си разпечатаме такива табели и да караме с тях до събора. Може да сложим и адреса на сайта и така ще привлечем нови фенове а защо не и повече хора на събора.
- snaiperisto
- потребител
- Регистриран: 11 мар 2006, 22:59
- Модел на автомобила: Мондео , Ескорт кабрио...и Honda CBR 600F3
Re: Табели с реклама на националния събор
DigiPro написа:Вчера спирам на един светофар и до мен спира един Голф2. На задните странични стъкла имаше табелки с размер половин лист А4 на които пишеше нещо от сорта на:
По въпроса мислиме че Снаиперо нема една лепенка на задния джам...дето да пише Форд на нея (та да знаят шофъорите зад мене ква кола се движи пред тях...че от пушека не виждат добре) па ти ми говориш за А4...карам аз по София и гледам по Фордовете да видя некой с лепенка....ама тц.....ма кво като Снайперо нема-нали Паци ИМА...
...дрън-дрън...мноо важно...
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Ейиии,тея от клуб Рено ще се пукнат от надуване сигурно.Вчера ми направи впечатление в "24 часа" имаше реклама на Меган и отдолу с малки букви пише Renault 2005 FIA F1 World Champion.........Е бре,бреpaci написа:И у Плевен видях едно Рено или Пежо беше с такива .... обаче си бяха грамотни лепенки. .