Абсурд е такова отношение!!!
- Ersho
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2006, 11:01
- Модел на автомобила: BMW 525i 92YEAR and Ауди А4 2.0tdi 99YEAR,Pejo 106 1.4i XR 98YEAR,Ford TRANZIT 2.5TDI s gondola otzade za dograma
- Контакти:
- Status: Извън линия
Абсурд е такова отношение!!!
Скоро се регистрирах в форума на Митсубиши нали си карам и едно Колтче,та мисьлта ми е че тука в форума на Форд макар и да не карам Форд по са учтиви некак си саклубарите колкото в форума на Митсубиши!Пиша си некви вьпроси относно колицата а те не обращат внимание на това а на всяка правописна грешка...Казах им че никога не сьм писал на кирилица но гламурите си знат тяхното,прекалено надути!А да не ви разправям кви теми пускат ....http://www.mitsubishibg.com/forum/index ... topic=1078 ето тва е една от важните им проблеми(да им имам проблемите
)чесно ще ме е срам да пусна такав пост трябва да си бати малоумника!!! Е та тва е колеги...чакам мнения дали сьм прав или сгрешил някаде!?

Когато бях малък имах милион мечти , когато бях малък вярвах и на лъжи , но сега , к0пеле , всичко се промени !
-
- KickingKing
- потребител
- Регистриран: 10 юни 2006, 21:46
- Модел на автомобила: само за руси
- Контакти:
Lok-Tar!
Аз мога да говоря само за форумите в които вземам дейно участие и имам наблюдение, а те са Ford, BMW, tuning.bg. Последното посочено изобщо няма да го коментирам, всички знаете защо... БМВ също защото не става въпрос за него.
За Форд форума... или по-точно форумите, в които съм влизал винаги са ме приемали добре и са ми отговаряли точно и коректно.
Леонит, не мисля, че е заради възрастовата разлика визирайки това, че сме горе долу на една възраст, а с мен никога не са се държали грубо или не-приятелски.
Дори след тъпи теми от сорта на ГЛЕЙ ГЛЕЙ КАК ВЪРВИ КОЛАТА МИ(които бих визирал по-скоро като детски и аз съм пускал) всички ми отгвороиха в добрия тон и се държаха много коректно. Впрочем така се държат с мен и на живо, а 100% има неща, които не им харесват в мен.
Аз лично много се радвам на Фордовските форуми и на хората в тях. Поздрави колеги и все така
Аз мога да говоря само за форумите в които вземам дейно участие и имам наблюдение, а те са Ford, BMW, tuning.bg. Последното посочено изобщо няма да го коментирам, всички знаете защо... БМВ също защото не става въпрос за него.
За Форд форума... или по-точно форумите, в които съм влизал винаги са ме приемали добре и са ми отговаряли точно и коректно.
Леонит, не мисля, че е заради възрастовата разлика визирайки това, че сме горе долу на една възраст, а с мен никога не са се държали грубо или не-приятелски.
Дори след тъпи теми от сорта на ГЛЕЙ ГЛЕЙ КАК ВЪРВИ КОЛАТА МИ(които бих визирал по-скоро като детски и аз съм пускал) всички ми отгвороиха в добрия тон и се държаха много коректно. Впрочем така се държат с мен и на живо, а 100% има неща, които не им харесват в мен.
Аз лично много се радвам на Фордовските форуми и на хората в тях. Поздрави колеги и все така

Изяж бобър - спаси дърво!
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
С Ершо се виждаме или чуваме почти всеки ден.
Не му промивам мозъка или да му въздействам по какъвто и да било начин. Даже когато се виждаме или чуваме почти не си говорим за форми, и незнаех че се е регнал и участва в Митсубиши.
Днес карах Митсубишито и да ви кажа много съм приятно впечатлен.
Но ...
Митсубишито е скъпичко ...
Както каза веднъж cossy фордовете са по-еФтинки и затова ги карат по-земни жители на планетата.
В ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ където от скоро станах мод налагам малко по строги мерки с цел да не стигнем tuning.bg където има раздели заключени и до които имат достъп само сериозни участници. Иска ми се тук да няма такива раздели а само сериозни.
Ако има оплаквания от мен и моята работа пишете ми на ЛС и гарантирам ви ще бъде препратено ако се налага текста ви 1:1 към админи и те ако преценят ще ми отнемат правата и ще си лафите наволя.
Не му промивам мозъка или да му въздействам по какъвто и да било начин. Даже когато се виждаме или чуваме почти не си говорим за форми, и незнаех че се е регнал и участва в Митсубиши.
Днес карах Митсубишито и да ви кажа много съм приятно впечатлен.
Но ...
Митсубишито е скъпичко ...
Както каза веднъж cossy фордовете са по-еФтинки и затова ги карат по-земни жители на планетата.
В ДВИГАТЕЛ И ТРАНСМИСИЯ където от скоро станах мод налагам малко по строги мерки с цел да не стигнем tuning.bg където има раздели заключени и до които имат достъп само сериозни участници. Иска ми се тук да няма такива раздели а само сериозни.
Ако има оплаквания от мен и моята работа пишете ми на ЛС и гарантирам ви ще бъде препратено ако се налага текста ви 1:1 към админи и те ако преценят ще ми отнемат правата и ще си лафите наволя.

-
- потребител
- Регистриран: 17 юни 2006, 11:27
- Модел на автомобила: ford
Re: Абсурд е такова отношение!!!
Извинявай, но на такъв пост кой ще ти отговори.... освен това човекът ти е казал къде да провериш, първо търсишErsho написа:Еее нали и аз карам на мене защо никои не мо обраща внимание на вапрпсите? Нали за тваж сме тука Феножете.....далбоко сам разочарован
Не мисла отново да питам за нешто тука в Форума

13 правописни грешки в два реда.......

Re: Абсурд е такова отношение!!!
Ми човека ползва там конвертора от латиница на кирилица, сигурно неможе да пише на български.... знае ли човек....S•T•A•F•F ™ написа:Ersho написа: 13 правописни грешки в два реда.......

- Ersho
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2006, 11:01
- Модел на автомобила: BMW 525i 92YEAR and Ауди А4 2.0tdi 99YEAR,Pejo 106 1.4i XR 98YEAR,Ford TRANZIT 2.5TDI s gondola otzade za dograma
- Контакти:
S•T•A•F•F ™
Не ми е ясно защо си копирал тва и като си го копирал поне трябваше всичко да видат за какво става на вапрос! Вярно е не съм грамоте. и никога пред компа не съм писъл на Кирилица опитвам се да се старая....И пак кавам че се извиних за правописните грешки!
Не ми е ясно защо си копирал тва и като си го копирал поне трябваше всичко да видат за какво става на вапрос! Вярно е не съм грамоте. и никога пред компа не съм писъл на Кирилица опитвам се да се старая....И пак кавам че се извиних за правописните грешки!
Последна промяна от Ersho на 19 юни 2006, 23:18, променено общо 1 път.
Когато бях малък имах милион мечти , когато бях малък вярвах и на лъжи , но сега , к0пеле , всичко се промени !