Ремонти вкъщи? Кой Какво е правил и колко му е излезнало?
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
- Status: Извън линия
Ремонти вкъщи? Кой Какво е правил и колко му е излезнало?
Знам ,че не сме форум за строителство ,но все пак е раздел кафене и реших ,че темата може да стане интересна.Може всеки да пише какво е правил и какво му е струвало това.
Тъй като аз съм вече сам вкъщи и аз отговарям за подръжката на къщата , а тя е за ремонт - ми е много интересно някой дали е правил ремонт на покрива Колко му е излезнало и колко м2 му е покрива и другото
Някой правил ли е дренаж?
Тъй като аз съм вече сам вкъщи и аз отговарям за подръжката на къщата , а тя е за ремонт - ми е много интересно някой дали е правил ремонт на покрива Колко му е излезнало и колко м2 му е покрива и другото
Някой правил ли е дренаж?

- Doin
- потребител
- Регистриран: 13 мар 2009, 23:18
- Модел на автомобила: Ford Focus 1.8 TDdi Ghia '00
- Status: Извън линия
Re: Ремонти вкъщи? Кой Какво е правил и колко му е излезнало?
67 квадрата вила, 105 квадрата покрив, двойно четирискатен, на гредоред с обикновени керемиди - 16 хил. лева и сменихме три бригади майстори докато най-сетне спряха течовете. Че покрива и най-скъпото е факт, но внимавай с подбора на майстор.
С дренаж можеш да се сдобиеш срещу около 200 лв на ден за онези мини багерчета, тръбите и платното са евтини, а и не забравяй да покриеш с чакъл и да оставиш достатъчно ревизионни шахти.
Както казва съседа - Човек и добре да живее започва ремонт!
Успех в начинанието!
С дренаж можеш да се сдобиеш срещу около 200 лв на ден за онези мини багерчета, тръбите и платното са евтини, а и не забравяй да покриеш с чакъл и да оставиш достатъчно ревизионни шахти.
Както казва съседа - Човек и добре да живее започва ремонт!
Успех в начинанието!