ТUV статистика
- HePeDoBeH
- потребител
- Регистриран: 15 мар 2006, 23:25
- Модел на автомобила: Scorpio 2.9i '88
- Контакти:
- Status: Извън линия
ТUV статистика
http://avtoweb.com/index.php3?sl=cstatu ... odel5=Clio" onclick="window.open(this.href);return false;
Според тази статистика за "чупливост" на автомобила , Моню и Скорпи са почти на една везна с дръгливите курници ГЪЛФ , а после върви им обяснявай на ония в техния форум ,че тва че са дали повече пари за курник , не означава че карат космически кораб. Щом и по тоя показател сме равни , не виждам смисъл да хабя нерви да им обяснявам , че и те си дават парите за единия надпис, както е и с нокиа и всички останали телефони, па така и с Пентиум и АМД и така и с Мерцедеес/Ауди/ФВ и останалите коли.Баварците не ги слагам в тая графа ,щото каквото и да си говорим са спортно ориентирани и са друг тип коли
Ама да ми кажеш че някоя селска АСТРА GSi или GOLF GTi е бегачка 
Според тази статистика за "чупливост" на автомобила , Моню и Скорпи са почти на една везна с дръгливите курници ГЪЛФ , а после върви им обяснявай на ония в техния форум ,че тва че са дали повече пари за курник , не означава че карат космически кораб. Щом и по тоя показател сме равни , не виждам смисъл да хабя нерви да им обяснявам , че и те си дават парите за единия надпис, както е и с нокиа и всички останали телефони, па така и с Пентиум и АМД и така и с Мерцедеес/Ауди/ФВ и останалите коли.Баварците не ги слагам в тая графа ,щото каквото и да си говорим са спортно ориентирани и са друг тип коли

оооо Селянино докараха новите голфове..същите като едно време
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Незнам за статистиките обаче то е направо срамота да сравниш Скорпио с Голф... Разликата е светлинни години, все едно да сравниш каруца със самолет. ФВ започнаха да си пооправят вида на колите чак през последните няколко години, сега поне мясат що годе на коли. А и хора които разбират повече от мен и не са пристрастни са казвали че славата за здравината на ФВ е просто мит след 1992. А що се отнася до прословутия Голф 2 дето години наред съм го гледал как влиза и излиза от сервиза всеки месец какво да му коментирам...
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Да те пратим при един дет ако излезе някога от там ... може да излезе но какво ще излезе.Rick написа:А що се отнася до прословутия Голф 2 дето години наред съм го гледал как влиза и излиза от сервиза всеки месец какво да му коментирам...
Абе ей

Днес най-после се наканих да ги взема тея тампони за стабилизиращата щанга. Влизам в магазина и чувам едно яко приятелско "здрасти", поглеждам познат верно но от къде .... усетих се

Като деца сте баси

Я гори по 2 бутилки газ на ден комбинирано градско-извънградско и я подържай с части от 3лв. както им викат части за затягане за продажба
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Абе Пацо, стига бе, спри се... кой ти говори за тампони от по 3 лева?!? Колегата каза, че според ТУВ, едно скорпио се чупи точно толкова колкото прословутите голфове, с тяхната здравина. Де го чукаш, де се пука... Ми много ясно, че и аз бих си взел скорпио, само фанатици не биха, но както вече споменаха, колите са в различен клас.

- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Е да но мнението се гради от подръжката тука у нас дето куцо и сакато се хванало да прави.
Като комбинираш смотан майстор с ефтини части .....
Днес на мен кат ми беше лабав тампона ( хубав уж скъп ) шо не ми го слоби така? Имаше си преса човека с добавки за различните видове тампони, натисна усети че нямаше смисъл и извади тампона и ме изгони за друг. Ако беше некой рошков да го набута там и да ме прати по живо по здраво ...
TUV друго нещо ясно ноо ...
Като комбинираш смотан майстор с ефтини части .....
Днес на мен кат ми беше лабав тампона ( хубав уж скъп ) шо не ми го слоби така? Имаше си преса човека с добавки за различните видове тампони, натисна усети че нямаше смисъл и извади тампона и ме изгони за друг. Ако беше некой рошков да го набута там и да ме прати по живо по здраво ...
TUV друго нещо ясно ноо ...
Последна промяна от paci на 22 юли 2006, 22:09, променено общо 1 път.