Умре ми Скорпиона
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
- Status: Извън линия
Къде се намира тази тенекия,коя е улицата,че и аз да отида да пообиколя и да поогледам
(всъщност май се сетих,защото познавам този дето кара таксито Фиат Мареа комби дето се вижда на снимката паркирано)Ама ти пак кажи де,гостите на Ст.Загора могат да се отбият и да погледат "забележителностите" на града 

- Plamen CONSUL 73
- потребител
- Регистриран: 23 юли 2006, 21:45
- Модел на автомобила: FORD CONSUL" 73 2.3V6 FORD CONSUL"73 2.0 OHC AUDI A4 1.9 AFN
-
- потребител
- Регистриран: 11 окт 2005, 16:26
- Модел на автомобила: ескорт '96 1.8 115 к.с.
късмет си имал слава богу... но тази ситуация ме кара да се примирявам с ежемесечното изправяне на джанти и да си карам със 195/50/15. просто гумата е толкова ниска, че като се спука почти не се усеща. преди няколко месеца спуках предна дясна на влизане в софия при скорост 130-140. колата само стана леко нестабилна, но беше на светлинни години от загуба на контрол. а аз доста пътувам и често бързам - скорости от сорта на 200 и повече не са рядкост. така че малко неудобство в името на сигурността
-
- потребител
- Регистриран: 06 фев 2006, 21:58
- Модел на автомобила: Sierra 2.0 CLX OHC
rejo, подобна история:
С москвич "алеко" се движихме по магистрала в Германия (от тия дето са без ограниченията). Бащата кара със 120 и се радва на хубавия път. Гръмва предна дясна гума. Аз ако бях нямаше да мога да овладея колата. Как задържа волана и удържа положението, как намали майсторски... незнам! Единствено карето се обади след 5000 км. Дай Боже никому да не се случва!
HePeDoBeH, колега, теглиш и една майна на колата и продължаваш напред. Ламарините са си ламарини, животът си е живот. Продължаваш напред и не се обръщаш назад!
С москвич "алеко" се движихме по магистрала в Германия (от тия дето са без ограниченията). Бащата кара със 120 и се радва на хубавия път. Гръмва предна дясна гума. Аз ако бях нямаше да мога да овладея колата. Как задържа волана и удържа положението, как намали майсторски... незнам! Единствено карето се обади след 5000 км. Дай Боже никому да не се случва!
HePeDoBeH, колега, теглиш и една майна на колата и продължаваш напред. Ламарините са си ламарини, животът си е живот. Продължаваш напред и не се обръщаш назад!
Писането на кирилица развива ума и тялото!
- Mr.Scorpion
- потребител
- Регистриран: 05 фев 2006, 23:13
- Модел на автомобила: Ford Scorpio 2.0 Ghia