Мондео МК4 1.8 TDCI - въпрос за конкретна оферта
-
- потребител
- Регистриран: 11 дек 2011, 09:41
- Модел на автомобила: Mondeo (2007 - )
- Status: Извън линия
Мондео МК4 1.8 TDCI - въпрос за конкретна оферта
Привет на всички,
Наскоро имах възможност да огледам автомобила от тази обява http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a9j21s и след оглед и в сервиз излиза, че написаното в нея е достоверно. Въпросът ми, особено към по-запознатите с конкретния модел, е сумата отговаря ли на пазарната ситуация в момента, също и на нивото на оборудване. Разглеждах и други оферти (нов внос) с малко повече екстри, но имам известни резерви към "нов внос на реални километри".
Поздрави и предварително благодаря на отзовалите се колеги,
avm
Наскоро имах възможност да огледам автомобила от тази обява http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=a9j21s и след оглед и в сервиз излиза, че написаното в нея е достоверно. Въпросът ми, особено към по-запознатите с конкретния модел, е сумата отговаря ли на пазарната ситуация в момента, също и на нивото на оборудване. Разглеждах и други оферти (нов внос) с малко повече екстри, но имам известни резерви към "нов внос на реални километри".
Поздрави и предварително благодаря на отзовалите се колеги,
avm
- furcy
- потребител
- Регистриран: 11 юни 2005, 16:32
- Модел на автомобила: Volvo S60 '11 2.4 D5
- Контакти:
- Status: Извън линия
Re: Мондео МК4 1.8 TDCI - въпрос за конкретна оферта
Привет,
ако колата наистина е читава мисля, че цената е разумна.
Аз си взех подобно (седан) преди около 2 месеца на цена 10+.
Определено има огромна разлика в комфорта между старото ми МК2 (2002) и "новото" МК3 2008 (което е всъщност този модел - МК4 е най-новото).
ако колата наистина е читава мисля, че цената е разумна.
Аз си взех подобно (седан) преди около 2 месеца на цена 10+.
Определено има огромна разлика в комфорта между старото ми МК2 (2002) и "новото" МК3 2008 (което е всъщност този модел - МК4 е най-новото).