Тираджии убийци
- methodboy
- потребител
- Регистриран: 13 юни 2006, 00:22
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 D TCI '94 CLX; Mondeo 2.0 DOCH 16V GHIA; Cougar 2.0 DOCH 16V, Jeep Cherokee '99 2.5TD Limited
- Контакти:
- Status: Извън линия
Тираджии убийци
Колеги възмутен съм! По пътищата на родината ни цари безпорядък и анархия, и забелязъх че главно го създават тежкари с лъскави коли и "професионални" шофьори управляващи тирове. За няколко дни станахме свидетели на няколко много тежки катастрофи (визирам конкретно Бяла в четвъртък, и Варна в събота). Искам да отправя призив към всички водачи на превозни средства: Карайте внимателно и не си мислете че сте неуязвими. В момента много ме е яд на всички тираджии но не смятам да ги обиждам и съдя, просто бих искал да се държат на пътя като истински професионалисти. В петък ходих до Русе и навръщане на няколко пъти изтръпнах. Влекач с прицеп при видимост под 30 метра през нощта на първокласен път тръгна да изпреварва друг влекач с прицеп. 5 секунди по рано ако бе тръгнал да изпреварва първия и щеше да стане голям мармалад. Аз бях зад влекача, и оставаха не повече от 5 км до магистралата. А като стигнахме магистралата камиона се кротна на 90 км/ч. Лека им пръст на загиналите до Бяла и момчето във Варна и моите искренни съболезнования към близките и роднините на починалите. Да използваме главите си по време на шофиране.
-
- потребител
- Регистриран: 15 ное 2006, 10:56
- Модел на автомобила: Сеат Леон 2002 1.6, 16v 77kw/105 к.с.
Аз съм за забраната на тировете и тежките камиони през почивните дни да се движат по най натоварените пътища, кои прави всичките задръствания и те карат да правиш някои път изпреварвания на наредени един след друг пет или шест тира
, а за газарите с лъскавите коли е ясно те са безсмъртни, насладих се неделята на връщане от Банско как се карат от тези смелчаци всякакви джипове и спортни коли, на които може и да ни завидят в европа 

- mitakacapri
- потребител
- Регистриран: 21 фев 2006, 16:53
- Модел на автомобила: Ford Capri МК III ; 2.3 V6
FORD SIERRA 2.0i DOHC CLX 120kc - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Често пътувам през Хаинбоаз и забелязах,че по-големи идиоти от Турските тираджии няма
. Не стига,че се нареждат 4-5 тира един след друг и няма никакво място м/у тях,но като почнеш да ги изпреварваш натискат и те педала на газта. Два пъти се отървавах на косъм и сега като ги видя ми настръхва косата.Предпочитам да отбия и да изпуша една цигара отколкото да се влача след тях и да се нервя.

- vaskoneti
- потребител
- Регистриран: 09 ное 2006, 22:18
- Модел на автомобила: форд ескорт 1.6i 16v zetek Ghia Combi'96 max speed 210 km/h 089/663-52-52
VW GOLF 1.9 TDI 110 ps 1999г. - Местоположение: Разград
О Шипка !!!
Абе да летят от завоите на Шипка с тировете си, ама да не отнасят и някой от нас!!! Ще им пращаме железариите за Кремиковци, нама проблем !!!
With knowledge, comes great power.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
With power, comes great responsibility.
With responsibility, comes great wisdom.
- kolef
- потребител
- Регистриран: 09 дек 2006, 09:49
- Модел на автомобила: совалка
Според мене, на чуждестранните (турски или не) шофьори, след причинено по тяхна вина тежко ПТП, трябва да им се слага печат в паспорта , за да не могат поне 5 /пет/ години да влизат в родината ни
, а на Българските "професионалисти", пак след ПТП, да им се отнема книжката за цял живот
, като им се остави там една категория "м", за да могат с мотопедчета(до 50 кубика) да щъкат >:): ... Ако това се вкара в ППЗДвП, ще видите колко кротки ще са и турските, и българските водачи,и професионалисти, и тежкари с лъскави возила, и ще има спокойствие по пътищата !