Ford Racing 2

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
1.8d
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Status: Извън линия

Ford Racing 2

Мнение от 1.8d » 18 дек 2006, 09:39

Онзи ден съвсем случайно попаднах на една игричка и си я дръпнах......и останах възхитен.Снощи я инсталирах да я пробвам и уж само 1-2 кръгчета за проба,че откарах до 4 и половина сутринта.Предполагам някои колеги я знаят - Форд Рейсинг 2.Вярно че e малко старичка като графика и изпълнение,но за всички почитатели на ралитата и на Форд предполагам че ще представлява интерес.Играта е от времето на NFS Porshe и е достойният отговор на Форд.Просто двете игри са еднотипни,като фордаджиите според мен са завидяли на Порше че си имат собствена игра и са поръчали на конкурентна фирма да направи и за тях една игричка :lol: :lol:
За хората като мен за които Поршето е култова игра,класика в жанра,това също ще им хареса =D>:
Ето от тук я дръпнах:
http://rack6.free.evro.net/mo1/Games/Ford%20Racing%202/" onclick="window.open(this.href);return false;
......
Сега съм закачил да изтегля Mercedes Benz Worl Racing :twisted:
Изображение
.....Защо съм с ТУРБОДИЗЕЛ,когато няма да се заяждам....

Потребителски аватар
WarKiller
потребител
потребител
Регистриран: 29 юни 2006, 22:17
Модел на автомобила: Ford Fiesta CLX 1.1 Mi
Контакти:
Status: Извън линия

Мнение от WarKiller » 18 дек 2006, 10:23

Абе аз я играх малко преди около година още... Нищо общо с Поршето според мен. Доста посредствена игрица. Графиката се преглъща, но управлението и физиката на самите автомобили е ужасно.
Единственото готино е, че има доста модели на Форд от различните епохи. Ама то останалото разваля идеята...

Edit: Забравих да кажа, че то има и Форд Рейсинг 3 и Форд Стрийт Рейсинг... Има ги в Линкос.

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”