Споделете мнение за знака "Удивителна"
- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
- Status: Извън линия
Споделете мнение за знака "Удивителна"
Предварително се извинявам, ако темата не е за тук, но задавам въпроса след сериозни "дискусии", които проведох за пореден път с един приятел по въпроса за "ползата" от "удивителните", които съм си залепила на стъклата.
Неговото мнение е, че трябва да се свалят, защото "изглеждат нелепо" най-общо казано, имаше и други коментари, но предпочитам да не ги коментирам, защото не това е целта на питането ми.
Въпроса ми е какво мислите като видите кола с такива "знаци" и въобще склонни ли са другите шофьори да минават по-внимателно по край такава кола или ако ги забележат единствената мисъл, която евентуално би им минала е ... някакъв коментар?
Аз ги използвам, защото съм си свикнала с тях и за напред бих си залепила пак, но ако ефекта от тях е толкова отрицателен мога да се замисля и да разреша да ми ги отлепи, защото тази "тема" я коментираме от доста време.
Неговото мнение е, че трябва да се свалят, защото "изглеждат нелепо" най-общо казано, имаше и други коментари, но предпочитам да не ги коментирам, защото не това е целта на питането ми.
Въпроса ми е какво мислите като видите кола с такива "знаци" и въобще склонни ли са другите шофьори да минават по-внимателно по край такава кола или ако ги забележат единствената мисъл, която евентуално би им минала е ... някакъв коментар?
Аз ги използвам, защото съм си свикнала с тях и за напред бих си залепила пак, но ако ефекта от тях е толкова отрицателен мога да се замисля и да разреша да ми ги отлепи, защото тази "тема" я коментираме от доста време.
-
- потребител
- Регистриран: 11 юли 2005, 00:34
- Модел на автомобила: Fiesta 1.3mi '93
- Контакти:
аз лично се старая да пазя всички коли около мен, независимо от знаците по тях, но не винаги ми се отдава 
в началото като взех книжка мислех и аз да си сложа, дори още са приготвени в някой шкаф, но се отказах тъй като мисля че едва ли заради тях ще ме пазят, а по-скоро обратното - ще мислят че поддавам и ще ме натискат още по-зверски по пътя

в началото като взех книжка мислех и аз да си сложа, дори още са приготвени в някой шкаф, но се отказах тъй като мисля че едва ли заради тях ще ме пазят, а по-скоро обратното - ще мислят че поддавам и ще ме натискат още по-зверски по пътя
Когато животът ти поднесе лимон - направи си ЛИМОНАДА

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
:)
Ако трябва да съм абсолютно честен, дори не съм забелязал по колата ти тези знаци... Като се замисля и по други коли не съм ги забелязвал от много време насам, което вероятно значи,че изобщо не ги забелязвам, дори и да ги има.
Предполагам, че ако ги видя, ще имам едно на ум минавайки покрай конкретния автомобил. Това естественно не значи, че ще остана спокоен, ако той направи странно движение в страни или по някакъв друг начин ме застраши... Имам предвид, че за мен няма значение знака, имам едно наум, но това не дава извинение на водача.
С две думи, да аз ще го пазя доколкото мога, но ще очаквам и той да знае какво прави.
Поздрави,
la4o
Предполагам, че ако ги видя, ще имам едно на ум минавайки покрай конкретния автомобил. Това естественно не значи, че ще остана спокоен, ако той направи странно движение в страни или по някакъв друг начин ме застраши... Имам предвид, че за мен няма значение знака, имам едно наум, но това не дава извинение на водача.
С две думи, да аз ще го пазя доколкото мога, но ще очаквам и той да знае какво прави.
Поздрави,
la4o
-
- потребител
- Регистриран: 31 яну 2005, 13:40
- Модел на автомобила: сега: ISUZU RODEO LX, 4x4, 3.2l, V6, 24V, 205к.с., 2000г.
преди: Ford Fiesta 1.6 Si 16V - Местоположение: Colorado
удивителни
Макар и много рядко срещани напоследък, смятам "удивителните" за полезни. Аз лично заострям вниманието си и заобикалям такава кола малко по отдалеч, отколкото обикновено, именно защото следва да очаквам и неочаквани неща. Това е моята реакция, но каква би бипа реакцията на някой дивак, не смея и да гадая. А с такива е пълно.
Друг е въпроса, че не знам изобщо какво се очаква от мен, като промяна на поведението, след някои пътни табели като "животни на пътя" или особено "падащи камъни"

Друг е въпроса, че не знам изобщо какво се очаква от мен, като промяна на поведението, след някои пътни табели като "животни на пътя" или особено "падащи камъни"

- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
Явно тези "знаци" се забелязват от другите шофьори и това, ще е мотива да си ги оставя засега. 
Аз лично като видя кола със знаци си имам едно наум, заобикалям и гледам да не преча, но понеже и аз имам, смятам, че от солидарност го правя, но за другите участници в движението нямах и идея какво им е обективното отношение.
Наистина имат и дават доста предимства, от които предпочитам да се възползвам, докато не започна да им се дразня аз.

Аз лично като видя кола със знаци си имам едно наум, заобикалям и гледам да не преча, но понеже и аз имам, смятам, че от солидарност го правя, но за другите участници в движението нямах и идея какво им е обективното отношение.
Наистина имат и дават доста предимства, от които предпочитам да се възползвам, докато не започна да им се дразня аз.

- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
лично ьз гледам да не правя резки маневри около такива автомобили
а бе гледам да ги пазя и имам 1 на ум за това което те могат да направят като маневри
още по внимателен съм когато около мен има кола с У
според мен има нужда от тези символи най молкото изострят вниманието на околните участници в движението
а бе гледам да ги пазя и имам 1 на ум за това което те могат да направят като маневри
още по внимателен съм когато около мен има кола с У
според мен има нужда от тези символи най молкото изострят вниманието на околните участници в движението
времето е като парите-никога не стига
- ru2sf
- потребител
- Регистриран: 07 окт 2005, 11:15
- Модел на автомобила: FordFiesta 1,3i 93г
занак удивителна
И аз мисля ,че в повечето случаи вместо да те пазят и да се съобразяват с теб , повечето шофьори гледат да те притискат и да те притесняват.Ако си млад шофьор това може да доведе до нежелани последствия
Никой не се ражда знаещ!
БОГ направи хората различни - КОЛТ ги направи равни
ru2sf
БОГ направи хората различни - КОЛТ ги направи равни
ru2sf
-
- потребител
- Регистриран: 17 яну 2005, 13:56
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1.1Mi 92
- Контакти:
Честно казано , гледам да пазя всички , без значение дали имат знак или нямат.........виж от жени шофьорки бягам колкото се може по-далеч! Последните ми премеждия с дама зад волана беше комична, мадамата пред мен си дава десен мигач, аз тръгвам да я изпреварвам и изведнъж решава , че ще завива наляво .............на въпроса ми що за простотии прави, отговора беше ..........извинявай обърках мигачите.................е просто без коментар