probe
- kolef
- потребител
- Регистриран: 09 дек 2006, 09:49
- Модел на автомобила: совалка
- Status: Извън линия
Е.. аз съм 140 кила без песоветеMilla написа:А ти наясно ли си, че имам 3 песа по 45 кила единия?kolef написа:мдааа, прав си, ама пипна ли мацката, пипвам и пробетоТе се возят редовно на Проберата
Айде излизам, ще направя още снимки, от мен да мине

шегичка, с песовете ще се справя някак си , не е проблем

- la4o
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2005, 10:59
- Модел на автомобила: Mondeo '07 2.0 TDCi
- Контакти:
Колежке,
Добре дошла... Вчера мислех да ти пиша по повод забележките които ти бяха "нагърмяли" но като гледам вече колегите са ти обърнали нужното внимание... жена да си в днешно време... в автомобилен форум...
Желая ти приятно изкарване тук...
Пък и като гледам посещаван от теб сайт (дог.бг) е много голям приятел и съвсем близък съсед на clubford.org Вероятно имаме и общи познати
Поздрави,
la4o
П.С За да не се чудиш за съседството... сървърите на Клуба и дог.бг са един до друг
Добре дошла... Вчера мислех да ти пиша по повод забележките които ти бяха "нагърмяли" но като гледам вече колегите са ти обърнали нужното внимание... жена да си в днешно време... в автомобилен форум...

Желая ти приятно изкарване тук...
Пък и като гледам посещаван от теб сайт (дог.бг) е много голям приятел и съвсем близък съсед на clubford.org Вероятно имаме и общи познати

Поздрави,
la4o
П.С За да не се чудиш за съседството... сървърите на Клуба и дог.бг са един до друг

- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Първо добре дошла във форума! Колата е супер със здраве да си я караш мнооооооооого километри.
Колкото до техническата част - твоя Проуб всъщност е предрешен близнак на Мазда 929 /също много як модел/ и относно резервните части по механиката имат много общи компоненти. От приятел който също има Проуб знам, че всъщност имат някой общи елементи и с Мазда 626 /която е доста разпространен модел, а притежаването на Проуб в РБ е свързано с доста изобретателност и находчивост/ та като го видя ще говоря с него за частите които ти трябват и ще го питам от къде по принцип в РБ може да се намерят
Колкото до техническата част - твоя Проуб всъщност е предрешен близнак на Мазда 929 /също много як модел/ и относно резервните части по механиката имат много общи компоненти. От приятел който също има Проуб знам, че всъщност имат някой общи елементи и с Мазда 626 /която е доста разпространен модел, а притежаването на Проуб в РБ е свързано с доста изобретателност и находчивост/ та като го видя ще говоря с него за частите които ти трябват и ще го питам от къде по принцип в РБ може да се намерят

- kolef
- потребител
пффф! А бе, вие да не сте оперирани от чувство за хумор ? нали уж "Кафене" е ГОВОРИЛНЯТА на форума ? или бъркам ?? човек не може и един майтап да си направи с момичето..
Първо я посрещате на нож, после и местите темата,сега и закачките с нея са недопустими..а ето виждам, че и темата и в раздел "Моята кола" е заключена .. Да не би да сте и женомразци ???
Сега ако и изтриете поста ми за това, че я защитавам, ще ви призная .. В такъв случай направо ми изтривайте и профила... и.... успех на форума !
Първо я посрещате на нож, после и местите темата,сега и закачките с нея са недопустими..а ето виждам, че и темата и в раздел "Моята кола" е заключена .. Да не би да сте и женомразци ???

Сега ако и изтриете поста ми за това, че я защитавам, ще ви призная .. В такъв случай направо ми изтривайте и профила... и.... успех на форума !
- cossy
- потребител
- Регистриран: 22 яну 2005, 22:20
- Модел на автомобила: Ескорт 1.6 -> 2.0 16V
Ma нещо много на сериозно се взехте. Темата в Моята кола аз я пуснах и я заключих защото самата Milla не искаше там тема. Коментари и за колата и за нея може да оставяте тук, но ако са просташки или заядливи ще отидат в кофата. Освен това, малко ми трябваше да изтрия поста ти, защото това което си написал за мен са апсолютни глупости. Колкото до това дали съм/сме женомразци - аз съм и ся кфо?! Айде не си прави заключения без да знаеш какво, как и защоkolef написа:...

п.п. Почистих темата и както самата авторка написа
Milla написа:... нека си говорим за Форд

- kolef
- потребител
Добре, добре, ще си говорим само и единствено за FORD ! И ще бъдем от сериозни по-сериозни !
не разбрах само за кое намекваш че е просташко, ама нейсе, ще го преживеем някак си.
Накара ме да прочета 5 пъти темата, за да видя каде и какви ГЛУПОСТИ съм писал за тебе, но не открих такива..
И последно, никакви заключения не съм правил, само се чудех, вземайки в предвид посрещането на милата дама, която може и да ми е дъщеря.. и не ме пращайте с нея в свалки или флиртче...някак си е доста...
Ама, както го е казал народа- каквото-такова..
Със здраве !
edit cossy: ако искаш да ми кажеш нещо или използвай личните или icq
не разбрах само за кое намекваш че е просташко, ама нейсе, ще го преживеем някак си.
Накара ме да прочета 5 пъти темата, за да видя каде и какви ГЛУПОСТИ съм писал за тебе, но не открих такива..
И последно, никакви заключения не съм правил, само се чудех, вземайки в предвид посрещането на милата дама, която може и да ми е дъщеря.. и не ме пращайте с нея в свалки или флиртче...някак си е доста...
Ама, както го е казал народа- каквото-такова..
Със здраве !
edit cossy: ако искаш да ми кажеш нещо или използвай личните или icq

- Антон Маринов
- потребител
- Регистриран: 15 яну 2007, 08:42
- Модел на автомобила: преди- FORD ESKORT 1997/ 1.8 TD/90ph
сега - VOLVO V70 2001/2,5 TD/140ph - Местоположение: В.Търново