probe
-
- потребител
- Регистриран: 08 яну 2007, 11:43
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0i Ghia '93 : Lada 1500s '83 : Opel Tigra 1.4i '98 : Citroen AX 1.1 '94
- Status: Извън линия
Здравей и от Габрово
Форда е много хубав но може би проблема е в мен когато погледна една кола нещата които виждам са по различчни от тези които виждат другите, мисълта ми е
виждам че има не малко разминаване в фаровете - да не е удряна(ако да ти ли ?
)
номера о с поредни цифри а по последни дани (от миналата седмица ) цената на номер с поредни цифри(пр. 1213:5859 и прочие) е 80 кинта - давала ли си парички или ти е бонус
нищо лично против теб или колата деже ми е кеф като видя момиче ценител
айде и със здраве
Форда е много хубав но може би проблема е в мен когато погледна една кола нещата които виждам са по различчни от тези които виждат другите, мисълта ми е
виждам че има не малко разминаване в фаровете - да не е удряна(ако да ти ли ?

номера о с поредни цифри а по последни дани (от миналата седмица ) цената на номер с поредни цифри(пр. 1213:5859 и прочие) е 80 кинта - давала ли си парички или ти е бонус

нищо лично против теб или колата деже ми е кеф като видя момиче ценител
айде и със здраве

- Milla
- потребител
- Регистриран: 29 яну 2007, 18:56
- Модел на автомобила: Probe
- Контакти:
Здрасти. Вижда се, че номера е понамачкан. Бях написала, че има козмерични проблеми останали от предния собственик, ама ми е изчезнало безпледно писанието
Значи фара до колкото знам се настройва по някакъв начин, но засега не ми е ясно по какъв, не съм допряла до там все още.
Другото което е, е удряна, да, но не сериозно, само колкото да се слачкат ламарините.
Аз не съм имала проишествия за 2-те ми години стаж на пътя, макар и не многото ми км-ри - около 30 000. Надявам се и да намам скоро такива проблеми.
Бях написала, също, че планирам напролет козметичен цялостен ремонт. Като изключим външния вид, от всеки монтьор или сервиз чувам долу-горе едни и същи коментари, че е много добра машина в добро състояние. И тъй като не съм нито спец, нито знам кой знае колко, се доверявам на специалистите
Добре се държи и на пътя, не мърда на завои, не тегли, забравила съм всякакви проблеми при изпреварване особено (което най-ме дразнеше като няма мощност друга кола), като ученик
А като забогатея мисля и 17 цола да сложа, но кой знае кога

Значи фара до колкото знам се настройва по някакъв начин, но засега не ми е ясно по какъв, не съм допряла до там все още.
Другото което е, е удряна, да, но не сериозно, само колкото да се слачкат ламарините.
Аз не съм имала проишествия за 2-те ми години стаж на пътя, макар и не многото ми км-ри - около 30 000. Надявам се и да намам скоро такива проблеми.
Бях написала, също, че планирам напролет козметичен цялостен ремонт. Като изключим външния вид, от всеки монтьор или сервиз чувам долу-горе едни и същи коментари, че е много добра машина в добро състояние. И тъй като не съм нито спец, нито знам кой знае колко, се доверявам на специалистите

Добре се държи и на пътя, не мърда на завои, не тегли, забравила съм всякакви проблеми при изпреварване особено (което най-ме дразнеше като няма мощност друга кола), като ученик

А като забогатея мисля и 17 цола да сложа, но кой знае кога

фотограф с Probe без снимка
- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
Ти пък сега на какъв се направи някой прочут дизайнер може би? Като не ти харесва пиши "Не ми харесва!" а недей да даваш определяния от рода на "цигански" или "селски" като във форума на тунингбг само заради това че на теб колата не ти е харесала! Мен лично много ме радва и "пейката" допринася за за цялостния (завършен) облик на колата по начина покойто е направена! Да не говорим че други хора доста преди теб са я оценили и са публикували снимката в списанието (на малката снимка долу в ляво) така че според мен коментара ти е малко неуместен!cenzor написа:Заради "пейката" закрепена на задния капак....
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...
Таралежа е птица упорита!?!
Не го ли ритнеш, не излита !!!
Не всичко, което има две бузи е лице...
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Защо пък да напиша""Не ми харесва!" вместо това, което наистина мисля ? Не виждам някъде ограничение какво да се пише и какво не, нито в правилата на форума е написано как да си формулираме постовете.Set написа:Ти пък сега на какъв се направи някой прочут дизайнер може би? Като не ти харесва пиши "Не ми харесва!" а недей да даваш определяния от рода на "цигански" или "селски" като във форума на тунингбг само заради това че на теб колата не ти е харесала! Мен лично много ме радва и "пейката" допринася за за цялостния (завършен) облик на колата по начина покойто е направена! Да не говорим че други хора доста преди теб са я оценили и са публикували снимката в списанието (на малката снимка долу в ляво) така че според мен коментара ти е малко неуместен!cenzor написа:Заради "пейката" закрепена на задния капак....
Смятам, че не е красиво и казвам точно защо! Тунинг.бг не го посещавам, та нямам представа какви са определенията там , ни пък ме интересува!
Такива ти ми работи.
Изобщо ..тази тема не заприлича на нищо.
Дамата, която пусна темата наруши правилата в началото, няколко човека се опитаха точно да й обяснят къде е сгрешила , но постовете бяха затрити без много обяснения или бяха преместени по други теми, а останаха постовете( за кратко), в които Мила обясняваше как в правилата нищо не пишело да се пускат собствени снимки , и можело от интернет..
Общо взето ако темата беше пусната от мъж - най-вероятно щеше да си замине скоропостижно ...

-
- потребител
- Регистриран: 06 дек 2004, 11:51
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8TD (1996 ... в пенсия) & C4 1.6HDi(2009) & Avensis 2.0 D-4D (2010)
смятам че за "тунинговани" МПС-та снимките трябва да са задължителни !
щото след седмица от МПС-то може да не е остало много (тотална щета, ....)
... а иначе съм чувал (не видял!) че мястото на всички пи4ове и пи4ки е тунинг.бг
P.S. : няма да се разсърдя ако някой оторизиран модератор/администратор ми забърше мнението
кВа беше темата че я забравих
щото след седмица от МПС-то може да не е остало много (тотална щета, ....)
... а иначе съм чувал (не видял!) че мястото на всички пи4ове и пи4ки е тунинг.бг
P.S. : няма да се разсърдя ако някой оторизиран модератор/администратор ми забърше мнението

кВа беше темата че я забравих

- Set
- потребител
- Регистриран: 23 сеп 2005, 23:36
- Модел на автомобила: Scorpio 2.0 GE '85
- Контакти:
Ако трябва да съм точен израза който ме подразни беше:
Айде че много се разводни темата!
а след това уточнението за "пейката", които много ми напомниха за другия форум който спрях да посещавам преди доста време. А това дали ти го посещаваш си е лично твоя работа и въобще не ме засяга. Но според мен си е направо гадно по този начин да се умаловажава труда на цял екип от хора работили по създаването на тази визия. Затова казах че за мен е по приемливо да се каже "не ми харесва" и да се допълни "заради...". Щото аз още "циганско ферари" не съм виждал и не знам ти къде си видял за да направиш аналогия с такова.cenzor написа: Мм, това си е направо тунинг ала Циганско Ферари..![]()
Айде че много се разводни темата!
Густо майна Филибето, пред тримона п...и фраш...