Пичове кво мислите?
- jasonsmith
- потребител
- Регистриран: 20 мар 2005, 15:07
- Модел на автомобила: Ford Fiesta 1991 1.1mi
- Status: Извън линия
Пичове кво мислите?
Здравейте, един приятел ми продава неговата астра - края на 99 година 1.8 16V - 115 коня, за 8000 лв. http://i.mobile.bg/perl/main.cgi?topmen ... f1=details" onclick="window.open(this.href);return false;
Кво мислите, да сменям ли фиестата за тази астра, или да не я сменям?
Като минус за астрата мога да посоча че той я кара около 20000 км на метан..
Моля всеки който има впечатления от тези астри да сподели ...
Кво мислите, да сменям ли фиестата за тази астра, или да не я сменям?
Като минус за астрата мога да посоча че той я кара около 20000 км на метан..
Моля всеки който има впечатления от тези астри да сподели ...
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Виж и това, от нашата марка :
Ford Focus 1999 за 8900лв
Ford Fiesta 2003 за 10400лв
Мисля, че са по-добрия избор...
Ford Focus 1999 за 8900лв
Ford Fiesta 2003 за 10400лв

Мисля, че са по-добрия избор...
- jasonsmith
- потребител
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
Тук до работата ми има един тенекиджия, в момента пред работилницата му (ако мога така да я нарека) има една такава астра само че 2001 година и една вектра 2000, някакви служебни са защото имат рекламни стикери. Е вервай такава ръжда на 5-6 годишни коли не бях виждал туй на вектрата веждите отзад неможеш ги позна. Утре като минавам ако мога ще щтракна една снимка с телефона (само да не ме бият:) ) Еб@си опелите еб@си чудото и на мен ми харесват като дизайн обаче такава ръжда и на 20 годишна кола рядко се вижда 

- jasonsmith
- потребител
Пич според менс си в грешка - колите които са таксита спроед мен са точно обратното - най здравите на пазара. Давам за пример хюндаи-те лантра елантра и т.н.- не съм чул бакшиш да се оплаква от нея. Относно ръждата - тази със сигурност не е в толкова лошо състояние, единствено ме притеснява това че е слагал метан. Но ми предлага изгоден лизинг и наистина съм пред дилема..Rick написа:Тия Астри са от най-лошите. Едно време ги пробутаха за таксита и от познати таксиджии знам че са много зле. А и цената е много висока за такава кола. Видиш ли модел масово пуснат за такси бягай от него...
- tisho.74
- потребител
- Регистриран: 29 сеп 2005, 16:03
- Модел на автомобила: Опел Астра '08 комби 150 к.с. CDTI
Колега, карам такава, ама с друг двигател, мойта май е сглобена в Унгария. Вече 8 месеца, днес си платих третата вноска по каското. Няма грижи, няма ръжда (засега..). Купето тежи около 1300 кг, с 1.8 бензин върви не толкова зле. Този двигател (1.8 екотек) също не е лош. Колата няма повече проблеми от който и да било конкурент в този клас. Ноооо подръжката е доказано най- евтината в класа, и го потвърждавам от собствен опит. Ако е в добро състояние- взимай!
А, и това всичкото е с уговорката, че не робувам на марки все пак.
Търся си форд
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Логиката е на твоя страна, но както знаеш тя не винаги е водеща.jasonsmith написа:Пич според менс си в грешка - колите които са таксита спроед мен са точно обратното - най здравите на пазара. Давам за пример хюндаи-те лантра елантра и т.н.- не съм чул бакшиш да се оплаква от нея. Относно ръждата - тази със сигурност не е в толкова лошо състояние, единствено ме притеснява това че е слагал метан. Но ми предлага изгоден лизинг и наистина съм пред дилема..
Да не би да мислиш че Тикото, Матиза, Деута и новите Шевролети които показаха ужасни резултати при краш тестовете са здрави коли? Да не говорим за най-здрави на пазара. В западна Европа важи това което казваш, но там колите са от съвсем различни марки. Идеята тук е масово да се купуват по-евтини за да може таксиджиите да си ги изплатят и после да им берат дертовете след като се скапят за няколко години. Както и да е, малко оф топик стана. Нямам личен опит с тия Астри, просто казвам това което знам от притежатели на такива. Избора си е твой, може пък ти да попаднеш на гледана и да имаш късмет.

- jasonsmith
- потребител
Хм, човека който ми я продава ми обясни че частите са на цената на ауди а3. а4 и т.н. което на мен не ми харесва изобщо като цяло, докато ти казваш че са най - евтините. Интересно ми звучи- проверих и в мобилето - наистина за тези пари мога да си намеря доста добра А3, А4 или голф 4-ка от същата година.. но ми е трудно да се навия да дам толко пари за опел..май почвам да се разубеждавам...tisho.74 написа:Колега, карам такава, ама с друг двигател, мойта май е сглобена в Унгария. Вече 8 месеца, днес си платих третата вноска по каското. Няма грижи, няма ръжда (засега..). Купето тежи около 1300 кг, с 1.8 бензин върви не толкова зле. Този двигател (1.8 екотек) също не е лош. Колата няма повече проблеми от който и да било конкурент в този клас. Ноооо подръжката е доказано най- евтината в класа, и го потвърждавам от собствен опит. Ако е в добро състояние- взимай!