Дайте малко акъл на младежа
- bobi_turbo
- потребител
- Регистриран: 02 май 2007, 21:38
- Модел на автомобила: Ескорт Седан 1.8ТДИ Джия
- Status: Извън линия
Дайте малко акъл на младежа
Първо Здравейте на всички!
Искам да питам каква кола да си взема до 2000 лева?нямам много представа но се спрях на едни сиери 2.0 DOHC мисля че е доста добра покупка но все пак кажете си мненията...добри ли са лоши ли са колко горят кое им е слабото място и т.н.
Може даже ако имате нещо по добро от това
предложете
Поздрави! Боби
Искам да питам каква кола да си взема до 2000 лева?нямам много представа но се спрях на едни сиери 2.0 DOHC мисля че е доста добра покупка но все пак кажете си мненията...добри ли са лоши ли са колко горят кое им е слабото място и т.н.
Може даже ако имате нещо по добро от това

Поздрави! Боби
- Bijutera
- потребител
- Регистриран: 12 авг 2007, 14:51
- Модел на автомобила: Ford Fusion 1.6 16V
Re: Дайте малко акъл на младежа
В момента има една много актуална обява в Мобиле за един Мустанг,производство 1986г с бензинов двигател и 90 к.с
Червен е и е на 140 хил км в перфектно състояние!!!
Червен е и е на 140 хил км в перфектно състояние!!!
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
Айде, глупости сега. Има си линк без проблеми :Bijutera написа:в мобиле не ги отваря с подпрозорци,използват някакъв гаден скрипт и линк на практика няма...._George_ написа:дай линк да го видя, че ме мързи да търся
Ето линка за споменати по-горе Мустанг

Последна промяна от cenzor на 13 авг 2007, 14:21, променено общо 1 път.
- synthez 3D
- Потребител
- Регистриран: 04 окт 2005, 08:57
- Модел на автомобила: C-MAX Titanium 1.0 Ecobоost-125 HP 2014,
FOCUS 1,6-100 HP 2011,
C-MAX -компютърен 3D модел,
бивш C-MAX Ghia 1.8 16V-125HP 2008, - Местоположение: Г.Оряховица
Ако искаш виж моя ескорт и ако ти хареса пиши или се обади.
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=11608
http://www.clubford.org/forum/viewtopic.php?t=11608
- bobi_turbo
- потребител
@red аз щом съм се спрял на Сиера значи...горе долу знам колко ще струва поддръжката на тази кола в движение...просто ви питам като колеги да ми кажете нещо от личен опит, там някакви тънкости нещо по окачване, двигател и т.н. защото изобщо не съм запознат с този модел на Форд
Едно момче ми каза че точно DOHC мотора горял масалце и бил много труден за ремонт... не че успях да схвана кое му е трудното...аа и друго да не забравя ако може да ми кажете и разхода на 100км какъв е?
Поздрави! Боби

Едно момче ми каза че точно DOHC мотора горял масалце и бил много труден за ремонт... не че успях да схвана кое му е трудното...аа и друго да не забравя ако може да ми кажете и разхода на 100км какъв е?

Поздрави! Боби
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
ОНС е много прост мотор DOHC e малко по мощен и икономичен ,но и по сложен от OHC което го прави по уязвим.. Аз имам ОНС 2000.. Много прост и много лесен за ремонт мотор.Частите не са му скъпи , и се намират навсякъде... за DOHC нека някой колега с опит от такъв мотор да каже... Ако си вземеш ОНС можеш да разчиташ на всякакви данни и снимки от мен и от колегите със същите возила...
- Rick
- потребител
- Регистриран: 18 сеп 2005, 03:36
- Модел на автомобила: SCORPIO 2.9 V6 Ghia '93 FOCUS 1.6 Trend '08
- Контакти:
Двувалката е най-хубавия двигател на Сиера. Тази седмица прави година от както съм сменил маслото и през това време не съм доливал нищо, с полусинтетика е. Разхода е доста приличен за 125 кончета, зимата мах ми е давала 10 градско, лятото пада на 9.
Важно е да не губи антифриз, защото са чувствителни към прегряване и трябва да следиш да няма течове. Частите не са евтини, но ако попаднеш на подържана кола рядко ще се наложи да сменяш нещо.
Важно е да не губи антифриз, защото са чувствителни към прегряване и трябва да следиш да няма течове. Частите не са евтини, но ако попаднеш на подържана кола рядко ще се наложи да сменяш нещо.
- cossie
- потребител
- Регистриран: 17 мар 2006, 22:35
- Модел на автомобила: SIERRA 1992 2.0i DOHC EFI 125hp.
Много го заобичах този мотор
Баща ми има ОХЦ и я карах около година и продължавам да карам но по рядко, и честно да ви кажа двете коли нямат нищо общо. Двувалката е с доста по къси скорорсти и е доста по рпиятна за каране, разхода е доста приличен за двулитров мотор, вярно че се гледа малко по скъпичко, но нали знаеш - "яките кучки не се чукат за безпари"
Ако си намериш някоя поддържана няма да съжаляваш 

- chains
- потребител
- Регистриран: 08 мар 2005, 23:25
- Модел на автомобила: Mondeo 1.8 TDI `94 CLX Turnier & Focus 1.6 V16 `00 Turnier
Еми Сиерата е изключително здрав автомобил /ПРОСТО НЕ СЕ ЧУПИ - пробвано в периода 1994-2007 предимно в София/
пп: и много държи на удари - през 1999г. ме удариха с около 70км/ч. в шофьорската врата и аз се отървах само с леки натъртвания и повече уплах, а след протокола на КАТ Сиерата си стигна на самоход до вкъщи /е наистина предна лява джанта беше станала на пихтия, но като сложих резервната гума се оказа, че няма вътрешни поражения/
пп: и много държи на удари - през 1999г. ме удариха с около 70км/ч. в шофьорската врата и аз се отървах само с леки натъртвания и повече уплах, а след протокола на КАТ Сиерата си стигна на самоход до вкъщи /е наистина предна лява джанта беше станала на пихтия, но като сложих резервната гума се оказа, че няма вътрешни поражения/
- bobi_turbo
- потребител
- nisana
- потребител
- Регистриран: 29 май 2006, 09:46
- Модел на автомобила: Ford Mondeo 2.0 16v
Аз бих взел този
http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 1226668156" onclick="window.open(this.href);return false;
http://i.mobile.bg/perl/printdet.cgi?id ... 1226668156" onclick="window.open(this.href);return false;