двигател за фиеста
- fiesta_88
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2007, 15:59
- Модел на автомобила: форд фиеста 1.1 clx
- Status: Извън линия
двигател за фиеста
от кои фордове двигателите стават на фиеста.аз знам че от 1.1 и 1.3 скорсните котии савпадат и от 1.4 до едно 1.8 и те савпадат и жси4ки 16в си савпадат скоросните котии ама двигателя за копето еднаквили са на всичките двигатели.чичоми има мондео и двигателя е 2.0 16в катастрофирало могали да слойа неговия двигател на моита фиеста.или няя стане
-
- потребител
- Регистриран: 28 юли 2005, 10:40
- Модел на автомобила: Sierra
- Контакти:
Хмм,колега да не стане като на клипа ако успееш да го монтираш на фиестата тоя мотор???
--------------------------------------------------------------------------------
http://www.vbox7.com/play:ae258def" onclick="window.open(this.href);return false;

--------------------------------------------------------------------------------
http://www.vbox7.com/play:ae258def" onclick="window.open(this.href);return false;
-
- потребител
- Регистриран: 26 яну 2006, 17:50
- Модел на автомобила: Puma 1.7 Zetec-s в процес на тунинговане
Re: двигател за фиеста
Мондеото кой модел е и как е ударено???fiesta_88 написа:от кои фордове двигателите стават на фиеста.аз знам че от 1.1 и 1.3 скорсните котии савпадат и от 1.4 до едно 1.8 и те савпадат и жси4ки 16в си савпадат скоросните котии ама двигателя за копето еднаквили са на всичките двигатели.чичоми има мондео и двигателя е 2.0 16в катастрофирало могали да слойа неговия двигател на моита фиеста.или няя стане
3320 Козлодуй
Ремонт на дизелова горивна апаратура.
Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
Ремонт на дизелова горивна апаратура.
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
На ти една мухаbigmurzi написа:сега защо пускате такива мухи не мога да разбера?

http://youtube.com/watch?v=8ny30d8BnVM
Мечтая си и аз, един ден да има излишни парички да се занимавам и аз с такива глупости

- disc
- потребител
- Регистриран: 07 мар 2005, 22:43
- Модел на автомобила: Orion 1.8 16V Turbo, Fiesta 2.0 16V, Focus 2.0 16V
- Контакти:
От кога чакам някой да направи 2L Фиеста?!?
Но, за да се случи това човека трябва да похарчи ~ 500 лв. (освен парите за РАБОТЕЩ и КОМПЛЕКТОВАН двигател).
Механично двигателя ще влезне в коша на Фиестата, но му трябват други:
1. Картер;
2. Всмукателен колектор;
3. Водна помпа;
4. Маслена помпа;
Най-общо казано горното
Има още доста подробности - ако Мондеото е автоматик, ако Фиестата не е инжекцион и други такива 
Стига да има желаещи - помагам с каквото мога
включително и цялостната конверсия (с материали на клиента)!
Но, за да се случи това човека трябва да похарчи ~ 500 лв. (освен парите за РАБОТЕЩ и КОМПЛЕКТОВАН двигател).
Механично двигателя ще влезне в коша на Фиестата, но му трябват други:
1. Картер;
2. Всмукателен колектор;
3. Водна помпа;
4. Маслена помпа;
Най-общо казано горното

Стига да има желаещи - помагам с каквото мога

Of all the things I've lost
I miss my mind the most
I miss my mind the most
- DigiPro
- потребител
- Регистриран: 08 фев 2005, 23:15
- Модел на автомобила: служебен C-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен B-Max 1,0 EcoBoost
ex служебен Fusion 1,4 Duratec 16V.
ex Fiesta Si 1,6 16V MK3,5
ex Fiesta 1,1i MK3 - Местоположение: Велико Търново
- Контакти:
Знаеш ли колко искам да си направя мойта с двулитров зетек. Ако имаше кой да ми го монтира преди година и половина щях да събера някак си пари. Но сега всичко отива в семейния бюджет и пари има само за бензин и консумативи.disc написа:От кога чакам някой да направи 2L Фиеста?!?
Стига да има желаещи - помагам с каквото могавключително и цялостната конверсия (с материали на клиента)!

- fiesta_88
- потребител
- Регистриран: 06 юни 2007, 15:59
- Модел на автомобила: форд фиеста 1.1 clx
ако реша да я правя наистина тря сабирам бая пари.от друга страна незнам да ли 6те мога да оправя двигателя сас документите.апак аз както все слагам по 5-6 лева за бензин на ден дали ще ми излезне края.или 6те си остана на някои светофар.апак и несам говорил сас чичо мойе и да гое махнал вече мондеото.последния пат когато говорих сас него беше преди месец
п п. градски незнам кога ще видим машината. и впрочем твоя звер сам го мяркал в ямбол
п п. градски незнам кога ще видим машината. и впрочем твоя звер сам го мяркал в ямбол

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Зверо отдавна се използва за придвижване от т.А до т.Б. Остарях за пубертетските магарии. Вече виси пред Валентинката като съм в Ямбол. Ако ще караш Фиестата в Ямбол основно - действай! Това е хубавото да живееш в Ямбол. Имаш много време и условия да си човъркаш машинката! Ако ти стиска, давай! Помощ и know-how има много в този форум.
P.S. Има големи предимства да караш невзрачна и много мощна кола!
Аз бях попаднал на едно Ауди B4 с надпис 1.9Tdi в Бургас, което ме разрева направо с коне. На един светофар му чух двигателя. Поне 6 цилиндъра. Пича доста си беше играл и очевидно искрено се забавляваше на висналото ми чене! А привидно една такава невзрачна машинка с два завити фабрични ауспуха надолу. Тенекиени джантички... Но кърти мивки и асфалт!
P.S. Има големи предимства да караш невзрачна и много мощна кола!