Издирвам една кола
- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
- Status: Извън линия
Издирвам една кола
Някои познава ли собственика и приятелчетата на черна Алфа 164 със софийска регистрация. Подвизава се в Обеля. Трябва да са 20ина годишни.
Иска ми се да се запозная с него!

- Adult_X
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2007, 11:22
- Модел на автомобила: Puma 1.4i 16V 66/90
Mitsubishi Pajero 2.5 TDI - Местоположение: Sliven
Re: Издирвам една кола
искаш да ги вкараш в пътя лиKocko написа:Някои познава ли собственика и приятелчетата на черна Алфа 164 със софийска регистрация. Подвизава се в Обеля. Трябва да са 20ина годишни.

междо другото не съм от сф но като знам тука в Сливен колко алфи 146 има черни...мога да си представя в Сф колко има....

- ```Mar4o```
- потребител с
- Регистриран: 03 сеп 2006, 23:51
- Модел на автомобила: `00 Fiat Punto 1.9 JTD 97 Mondeo TDI
Re: Издирвам една кола
Kocko написа:Някои познава ли собственика и приятелчетата на черна Алфа 164 със софийска регистрация. Подвизава се в Обеля. Трябва да са 20ина годишни.
ТИ да не си от Обеля , че имам много познати там ако искаш ще поразпитам за тоя юнак

- ```Mar4o```
- потребител с
- Регистриран: 03 сеп 2006, 23:51
- Модел на автомобила: `00 Fiat Punto 1.9 JTD 97 Mondeo TDI
- cenzor
- потребител
- Регистриран: 30 авг 2006, 20:28
- Модел на автомобила: Fiesta MK6 2004 1.3i/70hp
- Контакти:
http://i.mobile.bg/photos/1/big/11190119185902875_1.pic" onclick="window.open(this.href);return false;
Спомени за номера имаш ли?
Това на снимката е една от Алфите в Мобилето, има още 7-8 броя , Alfa 164 , цвят черен.
Извинявам се на собственика на колата, най-вероятно не е тя , но все пак - да пробваме.
Спомени за номера имаш ли?
Това на снимката е една от Алфите в Мобилето, има още 7-8 броя , Alfa 164 , цвят черен.
Извинявам се на собственика на колата, най-вероятно не е тя , но все пак - да пробваме.
Последна промяна от cenzor на 30 сеп 2007, 20:15, променено общо 1 път.
- nikolovvd
- потребител
- Регистриран: 15 май 2006, 16:18
- Модел на автомобила: Mitsubishi X
Във Видин са повече от 3-4. Едната бе служебна на Агенцията за държавни вземания. По-големи мафиоти от тях няма!Kocko написа:164 не е много популярна! Не би трябвало да са много такива там. Просто изглежда мафиотска и някои хора са гледали много филми и са си повярвали.
Ще се поразходя да видя колко такива ще намеря там, когато имам време. Ако междувременно някой се сеща, да свирка!

- traqn_savov
- потребител
- Регистриран: 03 май 2007, 20:23
- Модел на автомобила: citroen xsara 1.4i 99 silverlight
хахах вярно си е..nikolovvd написа:Във Видин са повече от 3-4. Едната бе служебна на Агенцията за държавни вземания. По-големи мафиоти от тях няма!Kocko написа:164 не е много популярна! Не би трябвало да са много такива там. Просто изглежда мафиотска и някои хора са гледали много филми и са си повярвали.
Ще се поразходя да видя колко такива ще намеря там, когато имам време. Ако междувременно някой се сеща, да свирка!
а какво ти е направил човечеца, и сигорен ли си че не е някой чинги те са най големите "тарикати"

Форум на българските неспециалисти.
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?
Траян Савов:
Генерален спонсор на Глобул-ад, Виваком, еон българия и ром-петрол....
а мен кой ще спонсорира.?!!?!!?