тия прехвалени бегачки ...

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор
Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
Status: Извън линия

Мнение от paci » 11 юли 2007, 22:49

Абе май ми се изясни но трябва много мазно да караш и сменяваш предавките.
Неам нерви за такова каране.
Миналата година кога и се кефих на комфорта и климатика щом го докарвах до МАХ 8 на 100% градско имаше нерви ама сеа ...
Ще го пробвам де и ако напрайм пак икономия ще си я бутна под възглавницата и ще черпим кат се видим :)
Обаче не чакай щото сега карам почти на 100% с климатика а с него няма да стане. Пънах се че не се усеща наличието му като се пусне но в градско си се усеща.
Карам предимно градско затва си я дирих точно НЕЯ :) Исках с 2 врати ама карай тази я нацелих добра.

Потребителски аватар
jlpetkov
потребител
потребител
Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ

Мнение от jlpetkov » 13 юли 2007, 17:46

хъм, изхвърлих сите тръболяци включително и катализатора и турнах новички - Kraft.
Сега колата звучи както и върви :P
Тия дни забелязвам че нещо не се натискат да се гонкат с мене, явно ги плаши звука :wink:
Ама пък съм стегнал кранчетата на газта та не върви много че тоя разход вече ми писна 13,5-14/100 аман вече.
Ако ще се гонкаме, ще ги пооткрехна пак тия кранчета :lol:

А оня с ГоУфа се надуваше на arabiata в сервиза. Много били бързи пернишките ГоУфове.... и като виде кво има под капака на фиестата и загуби и образ и картина *00120* и не посмя да коментира повече за гонки...

а за 1-ва - 3-та, баща ми си кара така пасата... мое и да има некакъв смисъл :roll:

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор

Мнение от paci » 27 юли 2007, 07:35

А вчераа ...
Нямам време да пиша, че пак зор в бачкането :twisted:
Абе кво са тея Комбита TDCi уеее ? :shock:
Направо едно такова Мондео вчера разби фантазиите на една Хонда. Ма направена отвън ... спойлери, али-бали, реве плаши гаргите, абе имало е желание за нея харесва ми но ... Мондеото ... и то комби :)
Аз им бях на гъза че нямаше как да ги изпреваря :P
Не бе верно немаше де да се муша че бързах но те си бързаха достатъчно а аз гледах филма:) Даже на 2-рия светофар чак аз подпънах Хондата. Тоя гаранция си е помислил, че кара най-бавната кола на света. Някакво Мондео го къса, отзадзе неква Фиеста ... баси ще ида в неделя на пазара да видя да не би да я е обявил за продан.

Потребителски аватар
pantata
потребител
потребител
Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07

Мнение от pantata » 27 юли 2007, 18:08

Като казахте за тия 325-ици.. един приятел си взел такава за 7000 лева 90-та година :shock: и се пробвах с него, значи до 100 км/ч ми е на задната броня при това бях с човек до мен, пълен резервоар и пуснат климатик :lol: обаче ония като захапа си ме взе като спрял :oops: така че за градски гонки май много много не стават. Разправя че правела 240 за 29 секунди, имала спортни валове, филтри и още някви все спортни неща, била около 250 кончета.
Изображение

Потребителски аватар
gmivanko
потребител
потребител
Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
Контакти:

Мнение от gmivanko » 27 юли 2007, 22:10

Абе един приятел има 535 93-4г. 3,5 211кс. Ми да жи важа не е никак тромава, тоя дзвер върви доооста прилично като за кола 1,5 тона ако не и повече :roll: 240 ги прави без проблем за малко време, предишния му собственик й е бил правил 260 с 4 човека на прибиране от морето... ама нали се сещате тея дзверове колко са икономични :? ... среден разход му е 23л. а със 220 му е 33л. моментния разход :shock: ... така, че мерси за бързината, от нас до София и обратно за 100лв. =)): Така, че ще си карам моята само с 9/100 разход :mrgreen: =)):
Изображение Изображение

bigmurzi
потребител
потребител
Регистриран: 06 мар 2007, 00:29
Модел на автомобила: '87 Fiesta 1.4i и двулитров японски хладилник

Мнение от bigmurzi » 28 юли 2007, 03:53

jlpetkov написа:хъм, изхвърлих сите тръболяци включително и катализатора и турнах новички - Kraft.
*00118* колко парички ти излезе от-до,включително смяната?

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор

Мнение от paci » 28 юли 2007, 06:33

bigmurzi написа: ...
Средно и задно смених. Тръби всичко си имат само задното излеждаше малко по-малко от оригиналното. АSPO сложих и ми излезе 110-120 лв. не помня точно. Сега бучи повече от оригиналните но може и да е от накрайника, баси накрайнка 40 лв. как да не бучи :) Може и да не е от него но на дълъг път не ме кефи затова не исках така но се получи кво да се прави :(

По темата:
Абе аз ви говоря градско вие къде литнахте извънграда.
Е към Априци като пътувахме за срещата с Асен, той напред и като се засилил нашия ... :twisted: ...
Взел едни уокитокита, викам "спри некъде за цигари" Като спряхме и го навиках, че няма го гоня.
1,3 60 коня му е фиестата с АГУ.
Бегат си и BMW-тата не съм казал, че са куци коне. НА 400 метра сигурно ще е финиширал човека аз ще ръгам 3-та но гледам от старт на светофар нещо гъзария няма :)
Верно масата си оказва влияние.
Тази моята и тя се оказа баси масивната :twisted:
Мога ли да я олекотя ?
Освен да я изхвълрля цялата и да яхна само мотора .... :D :P =)):
gmivanko написа: Така, че ще си карам моята само с 9/100 разход :mrgreen: =)):
Среден 6,6 даде последно смесено с климатика и умерено каране.

Потребителски аватар
Adult_X
потребител
потребител
Регистриран: 19 юни 2007, 11:22
Модел на автомобила: Puma 1.4i 16V 66/90
Mitsubishi Pajero 2.5 TDI

Мнение от Adult_X » 29 юли 2007, 11:24

no comment

http://www.zazz.bg/play:43a3c216" onclick="window.open(this.href);return false;

така само да кажа че тези бмв-та въобще не са тромави...следващите троики наистина нестават и са много тежки...но точно на тези троики до 89-90 са просто с много улекотени купета и много пъргави...карал съм такова....просто не е истина как върви...пумичката ми може да е по нова с 10 години от него но неможе да направи нито ускорението му нито да подържа скоросто му :(

Потребителски аватар
gmivanko
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от gmivanko » 29 юли 2007, 14:42

paci написа:...Среден 6,6 даде последно смесено с климатика и умерено каране.
Е, ти си хем 1,4 хем 16V което е още по-икономично пък и най-вече си карал умерено, а аз умерено карам само когато трябва да стигна до бензиностанцията с няколко капки бензин и за това ми е такъв разхода :? . Но като си знам как си карам съм доволен от такъв разход, щото на тръгване почти всеки път си я цедя до 5-6000 :roll: :twisted:

П.П. За това BMW от клипа не мисля, че има нещо сток по калата освен емблемата :twisted: :P
Изображение Изображение

bigmurzi
потребител
потребител
Регистриран: 06 мар 2007, 00:29
Модел на автомобила: '87 Fiesta 1.4i и двулитров японски хладилник

Мнение от bigmurzi » 29 юли 2007, 15:03

според мен пък си е сток М3, само джанти са му сменили...т'ва на пръв поглед, ама да сравняваме М3 с това за което става въпрос в темата, еле пък ако не е сток... :roll:

Потребителски аватар
gmivanko
потребител
потребител
Контакти:

Мнение от gmivanko » 29 юли 2007, 15:05

Е дори да е "просто" М3... да не са малко 321кс. :P :wink:
Изображение Изображение

Потребителски аватар
paci
Модератор
Модератор

Мнение от paci » 29 юли 2007, 23:56

Напрао ще се гръмна :((:

Кое с какво сравнявате бре хораа :(

gmivanko, прав си за разхода но извънграда си карам нормално.
В града стигам 9-10 разход с тъпотийй
Ама тва твойто пИжо ша го скъсам :P
Базици си праа :) До колкото си спомням беше под тон купето и то доста а моята се оказа че към тон и двеста.
1,6 100+ коня по принцип и колкото и да са останали ... Абе ако се сберем некъде за шоуто бих те пробвал. :)

Потребителски аватар
Kocko
потребител
потребител
Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J

Мнение от Kocko » 10 авг 2007, 19:07

pantata написа:Като казахте за тия 325-ици.. един приятел си взел такава за 7000 лева 90-та година :shock: и се пробвах с него, значи до 100 км/ч ми е на задната броня при това бях с човек до мен, пълен резервоар и пуснат климатик :lol: обаче ония като захапа си ме взе като спрял :oops: така че за градски гонки май много много не стават. Разправя че правела 240 за 29 секунди, имала спортни валове, филтри и още някви все спортни неща, била около 250 кончета.
Aбе... и един приятел имаше такова точно 5 часа. После реши че колата е дървосекачка! И успя да я превърне в такова. Сега като минава по летищата свирят метал детекторите. Терминатор стана пича. Много стомана носи в ставите си!

Паци да ни съ праи! :) Знае че съм фен на БМВ, и то не за гонките! А тези тунинговани таралясници дето пръцкат по светофарите да са живи и здрави! :) Аз съм станал най-културния шофьор на света. Карам бавно, не давам газ в завоите (че нещо моята...) Пък бмв-то с тези поне 20санта м/у предните седалки и онази голяма облегалчица... бръъмммм :) Па нека не върви, аз не се напъвам, 140коня ще ме оправят ;)
Изображение Изображение

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”