тия прехвалени бегачки ...
- paci
- Модератор
- Регистриран: 18 яну 2005, 07:52
- Модел на автомобила: Fiesta MK4 Zetec-S 1.4 16V 90 коня
- Status: Извън линия
Абе май ми се изясни но трябва много мазно да караш и сменяваш предавките.
Неам нерви за такова каране.
Миналата година кога и се кефих на комфорта и климатика щом го докарвах до МАХ 8 на 100% градско имаше нерви ама сеа ...
Ще го пробвам де и ако напрайм пак икономия ще си я бутна под възглавницата и ще черпим кат се видим
Обаче не чакай щото сега карам почти на 100% с климатика а с него няма да стане. Пънах се че не се усеща наличието му като се пусне но в градско си се усеща.
Карам предимно градско затва си я дирих точно НЕЯ
Исках с 2 врати ама карай тази я нацелих добра.
Неам нерви за такова каране.
Миналата година кога и се кефих на комфорта и климатика щом го докарвах до МАХ 8 на 100% градско имаше нерви ама сеа ...
Ще го пробвам де и ако напрайм пак икономия ще си я бутна под възглавницата и ще черпим кат се видим

Обаче не чакай щото сега карам почти на 100% с климатика а с него няма да стане. Пънах се че не се усеща наличието му като се пусне но в градско си се усеща.
Карам предимно градско затва си я дирих точно НЕЯ

- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
хъм, изхвърлих сите тръболяци включително и катализатора и турнах новички - Kraft.
Сега колата звучи както и върви
Тия дни забелязвам че нещо не се натискат да се гонкат с мене, явно ги плаши звука
Ама пък съм стегнал кранчетата на газта та не върви много че тоя разход вече ми писна 13,5-14/100 аман вече.
Ако ще се гонкаме, ще ги пооткрехна пак тия кранчета
А оня с ГоУфа се надуваше на arabiata в сервиза. Много били бързи пернишките ГоУфове.... и като виде кво има под капака на фиестата и загуби и образ и картина
и не посмя да коментира повече за гонки...
а за 1-ва - 3-та, баща ми си кара така пасата... мое и да има некакъв смисъл
Сега колата звучи както и върви

Тия дни забелязвам че нещо не се натискат да се гонкат с мене, явно ги плаши звука

Ама пък съм стегнал кранчетата на газта та не върви много че тоя разход вече ми писна 13,5-14/100 аман вече.
Ако ще се гонкаме, ще ги пооткрехна пак тия кранчета

А оня с ГоУфа се надуваше на arabiata в сервиза. Много били бързи пернишките ГоУфове.... и като виде кво има под капака на фиестата и загуби и образ и картина

а за 1-ва - 3-та, баща ми си кара така пасата... мое и да има некакъв смисъл

- paci
- Модератор
А вчераа ...
Нямам време да пиша, че пак зор в бачкането
Абе кво са тея Комбита TDCi уеее ?
Направо едно такова Мондео вчера разби фантазиите на една Хонда. Ма направена отвън ... спойлери, али-бали, реве плаши гаргите, абе имало е желание за нея харесва ми но ... Мондеото ... и то комби
Аз им бях на гъза че нямаше как да ги изпреваря
Не бе верно немаше де да се муша че бързах но те си бързаха достатъчно а аз гледах филма:) Даже на 2-рия светофар чак аз подпънах Хондата. Тоя гаранция си е помислил, че кара най-бавната кола на света. Някакво Мондео го къса, отзадзе неква Фиеста ... баси ще ида в неделя на пазара да видя да не би да я е обявил за продан.
Нямам време да пиша, че пак зор в бачкането

Абе кво са тея Комбита TDCi уеее ?

Направо едно такова Мондео вчера разби фантазиите на една Хонда. Ма направена отвън ... спойлери, али-бали, реве плаши гаргите, абе имало е желание за нея харесва ми но ... Мондеото ... и то комби

Аз им бях на гъза че нямаше как да ги изпреваря

Не бе верно немаше де да се муша че бързах но те си бързаха достатъчно а аз гледах филма:) Даже на 2-рия светофар чак аз подпънах Хондата. Тоя гаранция си е помислил, че кара най-бавната кола на света. Някакво Мондео го къса, отзадзе неква Фиеста ... баси ще ида в неделя на пазара да видя да не би да я е обявил за продан.
- pantata
- потребител
- Регистриран: 28 сеп 2006, 03:22
- Модел на автомобила: Fiesta 1.4 `89
Fiesta 1.25 '10
Subaru Legacy 3.0R Auto '07 - Местоположение: Димитровград/София
Като казахте за тия 325-ици.. един приятел си взел такава за 7000 лева 90-та година
и се пробвах с него, значи до 100 км/ч ми е на задната броня при това бях с човек до мен, пълен резервоар и пуснат климатик
обаче ония като захапа си ме взе като спрял
така че за градски гонки май много много не стават. Разправя че правела 240 за 29 секунди, имала спортни валове, филтри и още някви все спортни неща, била около 250 кончета.

- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
Абе един приятел има 535 93-4г. 3,5 211кс. Ми да жи важа не е никак тромава, тоя дзвер върви доооста прилично като за кола 1,5 тона ако не и повече
240 ги прави без проблем за малко време, предишния му собственик й е бил правил 260 с 4 човека на прибиране от морето... ама нали се сещате тея дзверове колко са икономични
... среден разход му е 23л. а със 220 му е 33л. моментния разход
... така, че мерси за бързината, от нас до София и обратно за 100лв.
Така, че ще си карам моята само с 9/100 разход

- paci
- Модератор
Средно и задно смених. Тръби всичко си имат само задното излеждаше малко по-малко от оригиналното. АSPO сложих и ми излезе 110-120 лв. не помня точно. Сега бучи повече от оригиналните но може и да е от накрайника, баси накрайнка 40 лв. как да не бучиbigmurzi написа: ...

По темата:
Абе аз ви говоря градско вие къде литнахте извънграда.
Е към Априци като пътувахме за срещата с Асен, той напред и като се засилил нашия ...

Взел едни уокитокита, викам "спри некъде за цигари" Като спряхме и го навиках, че няма го гоня.
1,3 60 коня му е фиестата с АГУ.
Бегат си и BMW-тата не съм казал, че са куци коне. НА 400 метра сигурно ще е финиширал човека аз ще ръгам 3-та но гледам от старт на светофар нещо гъзария няма

Верно масата си оказва влияние.
Тази моята и тя се оказа баси масивната

Мога ли да я олекотя ?
Освен да я изхвълрля цялата и да яхна само мотора ....

Среден 6,6 даде последно смесено с климатика и умерено каране.gmivanko написа: Така, че ще си карам моята само с 9/100 разход![]()
- Adult_X
- потребител
- Регистриран: 19 юни 2007, 11:22
- Модел на автомобила: Puma 1.4i 16V 66/90
Mitsubishi Pajero 2.5 TDI - Местоположение: Sliven
no comment
http://www.zazz.bg/play:43a3c216" onclick="window.open(this.href);return false;
така само да кажа че тези бмв-та въобще не са тромави...следващите троики наистина нестават и са много тежки...но точно на тези троики до 89-90 са просто с много улекотени купета и много пъргави...карал съм такова....просто не е истина как върви...пумичката ми може да е по нова с 10 години от него но неможе да направи нито ускорението му нито да подържа скоросто му
http://www.zazz.bg/play:43a3c216" onclick="window.open(this.href);return false;
така само да кажа че тези бмв-та въобще не са тромави...следващите троики наистина нестават и са много тежки...но точно на тези троики до 89-90 са просто с много улекотени купета и много пъргави...карал съм такова....просто не е истина как върви...пумичката ми може да е по нова с 10 години от него но неможе да направи нито ускорението му нито да подържа скоросто му

- gmivanko
- потребител
- Регистриран: 02 юли 2006, 02:40
- Модел на автомобила: Peugeot 205 GTI16 & 405 1.9GRi Renault Espace2 2.1TD
- Контакти:
Е, ти си хем 1,4 хем 16V което е още по-икономично пък и най-вече си карал умерено, а аз умерено карам само когато трябва да стигна до бензиностанцията с няколко капки бензин и за това ми е такъв разходаpaci написа:...Среден 6,6 даде последно смесено с климатика и умерено каране.

П.П. За това BMW от клипа не мисля, че има нещо сток по калата освен емблемата

- paci
- Модератор
Напрао ще се гръмна
Кое с какво сравнявате бре хораа
gmivanko, прав си за разхода но извънграда си карам нормално.
В града стигам 9-10 разход с тъпотийй
Ама тва твойто пИжо ша го скъсам
Базици си праа
До колкото си спомням беше под тон купето и то доста а моята се оказа че към тон и двеста.
1,6 100+ коня по принцип и колкото и да са останали ... Абе ако се сберем некъде за шоуто бих те пробвал.

Кое с какво сравнявате бре хораа

gmivanko, прав си за разхода но извънграда си карам нормално.
В града стигам 9-10 разход с тъпотийй
Ама тва твойто пИжо ша го скъсам

Базици си праа

1,6 100+ коня по принцип и колкото и да са останали ... Абе ако се сберем некъде за шоуто бих те пробвал.

- Kocko
- потребител
- Регистриран: 01 дек 2005, 23:28
- Модел на автомобила: Ford Orion MK5
Mercedes CLK W209
Seat Ibiza J - Местоположение: София
Aбе... и един приятел имаше такова точно 5 часа. После реши че колата е дървосекачка! И успя да я превърне в такова. Сега като минава по летищата свирят метал детекторите. Терминатор стана пича. Много стомана носи в ставите си!pantata написа:Като казахте за тия 325-ици.. един приятел си взел такава за 7000 лева 90-та годинаи се пробвах с него, значи до 100 км/ч ми е на задната броня при това бях с човек до мен, пълен резервоар и пуснат климатик
обаче ония като захапа си ме взе като спрял
така че за градски гонки май много много не стават. Разправя че правела 240 за 29 секунди, имала спортни валове, филтри и още някви все спортни неща, била около 250 кончета.
Паци да ни съ праи!