Каката от банера
- jlpetkov
- потребител
- Регистриран: 18 яну 2007, 08:59
- Модел на автомобила: BMW 318ti 95'мтехник шпер; Ford Fiesta 1,6i 16V '94 АГУ
- Status: Извън линия
Re: 1
ааааа, аз пък бих застанал ''твърдо'' ЗАД каката вместо зад нечие мнениеvaskoneti написа:Ей заради това си късам синджира колеги !!!!![]()
![]()

-
- потребител
- Регистриран: 17 авг 2006, 19:16
- Модел на автомобила: VW Polo 1.9 SDi '99
- Status: Извън линия
Кефят ме някои "пуритани", дето се изказват против еди-какво-си, а всъщност биха разпокъсали какичката, като дрислива циганга - тоалетна хартийка
Ама да се покажат ся.
Голотата в никакъв случай не може да е срамна и би трябвало да се приема, по-скоро нормално, от колкото с някакви смесени и/или противоречиви чувства.
Щом някой е решил да се разголва - ми много хубаво - ще оплакнем очите. На който не му/и харесва - да не гледа, вместо да дава акъли, не било морално или каквото си там.
В никакъв случай не говоря за извращенията, които се заснемат и разпространяват из нетта.

Голотата в никакъв случай не може да е срамна и би трябвало да се приема, по-скоро нормално, от колкото с някакви смесени и/или противоречиви чувства.
Щом някой е решил да се разголва - ми много хубаво - ще оплакнем очите. На който не му/и харесва - да не гледа, вместо да дава акъли, не било морално или каквото си там.
В никакъв случай не говоря за извращенията, които се заснемат и разпространяват из нетта.