Оплакване срещу друг шофъор?
- nicko
- потребител
- Регистриран: 03 окт 2006, 15:26
- Модел на автомобила: Ford Mondeo-Kombi 2.0 136 DOHC 1993г
- Status: Извън линия
Re: Оплакване срещу друг шофъор?
Точно така трябва да има култура и колегиалност в шофирането. Вчера много се изкефих като трябваше от крайна дясна лента да отида в крайна лява. Пускам мигач и този в средната спира. Престроявам се. Пускам пак мигач и този в дясната веднага ме пуска. Та за мен извода е, че започваме да се учим. Само бакшишите още прецакват положението, но всичко с времето си. И те ще се научат, че не са сами на пътя.

- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
ХОХО много мразят някой с номер от провинцията да им свирка... АЗ като се разкарвам с на Баща ми МБ100-тицата и ми пряват път.. А за хората в провинцията какво да ви кажа .. просто в София трафика е уникален.. повечето от хората които не са карали тук надали ще се оправят първите седмици. Когато карах в Банско лятото там мога са кажа ,че наистина се неграмотни шофьори.. Нищо лично ако има колеги от там! Един с мерцедес комби спрял по напред от светофара .. като няма дублиращ и си чака на зелено и той незнае какво чака..сама кола на кръстовището ...а и моите извинения ама Софиянците са отвратителни не само като шофьори...Роден съм в София всеки божи ден гледам в каква западнала държава живея с хора които нямат капка достойнство и възпитание! В Петък отиваме с един колега към университета. На светофара на караулката точно при Бриколаж сме на 30 метра от светофара.. пред нас един познат с рено 19 пред него някакъв пич със стар кадет.. ония с кадета закъса и нашия познат излезна да му помага.. бордюра беше по висок отколкото те можеха да преместят колата..Аз веднага излезнах и им помогнах в това време светна зелено и някакъв "шебек" с корса който беше зад нашата кола започна да ни свирка ... И кажете ми какво се учудвате въобще на простотията по пътя? Тя е само последствие на мизерния живот според мен...nikolovvd написа:Когато бях със Скорпиото, в София си ги освирвах софиянци като за световно. Изобщо не им цепех басма.vladdko написа:Аман от такива кореняци софиянци.
Като видеха видински номер да ги освирва се изчервяваха и се правеха на расеяни, демек - На мен ли свириш?
А колко тарикати съм набутал в насрещното, щот си мислят че другите са будали и хоп отпред на колоната. Когато 94-95 година съм правел по 200-300 км на ден по София някой от тях са учели азбуката и дори не са можели да пишат, а сега се правят на отворени.
- pepy1
- Модератор
- Регистриран: 18 май 2005, 22:38
- Модел на автомобила: бивш форд ескорт 1.6i 16v zetec Ghia Combi'96
бившо пежо 306 комби 1,9 ТД пак комби и Сеат ибиза 3 цилиндров 1.4 дизел - Местоположение: шоп от Младост-4
- Контакти:
гаранция че тоя с корсата е псевдо софиянец т.е. дошъл преди няколко месеца в София ,регистрирал си е колата в тукашния КАТ и вече се има за нещо повече от другите -е на такъв си попаднал
времето е като парите-никога не стига
- venom4o
- потребител
- Регистриран: 07 авг 2006, 18:26
- Модел на автомобила: Subaru Legacy GTB 2.0 turbo ,Volvo 960 3.0
НЕ ама моя познат с рендето беше толкова ядосан ,че така щеше да го срита и пред полицайте ,че ония щеше да си отпише колата от КАТ и да се върне в селото от което е дошъл...Човека в опела си беше възрастен.. нямаше да може да я премести и метър сам...