Възмутен съм !!! - помощ
- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти:
- Status: Извън линия
аз вече наклепах здраво в книгата за оплаквания служителите в магазина за резервни части в Бургаското МП. Има една отвратителна лелка дето се държи с клиента сякаш идва да и вземе хляба. Няма да забравя как първия път като успях да отида в работно време как тя каза на един клиент че ще го нарита, ако не и обясни по-точно какво търси 

- Polly
- потребител
- Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
- Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
- Контакти:
MegaTronik цените на тези панелчета са от 5 до 90 лв в зависимост от модела на фиестата. Колкото по-стар модел, толкова по-евтино е. Едва ли има разминаване в цените, по-скоро не са те разбрали и са ти казали за друг модел. Ако все пак мислиш, че те лъжат, защо не отидеш на място да провериш, по телефона работа не се върши.
А ако ти е скъпо, ти предлагам по-евтино решение, купи си панелче за ескорт 90-92 г и горе долу ще затвориш празната половина, за въпросните ескорти цената е 5-7 лв .
И отделно като отидеш на място ти проверяват по ВИН кода на колата и трудно може да стане грешка относно цената на това, което търсиш.
А ако ти е скъпо, ти предлагам по-евтино решение, купи си панелче за ескорт 90-92 г и горе долу ще затвориш празната половина, за въпросните ескорти цената е 5-7 лв .
И отделно като отидеш на място ти проверяват по ВИН кода на колата и трудно може да стане грешка относно цената на това, което търсиш.
FORD - Feel the difference.
-
- потребител
- Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
- Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Re: Възмутен съм !!! - помощ
Ами как няма да се увеличи.Онзи ден гледах мача ЦСКА - Черно море за купата на България.Целият стадион опасан от пана ФОРД ФОКУС C-Max,днес гледах мотокрос от Севлиево.Цялата писта пак заобградена от такива пана.Откъде мислиш че ще дойдат парите за толкова рекламаMegatroniC написа:Как може бем, няма такива изруди като МотоПфое, м@мка му и прасе немога да повярвам, декоративното панелче което скрива част от дупката като се махне големия тукмак - оригиналния касетофон на форд, тук в магазина на мотопфое цената му е 28 лвпитам какво става (казаха ми че са по 7 лв.), а те "ми по 7 бяха преди месец вече са 28" как може за месец цената да се увеличи...

- MegatroniC
- потребител
- Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
- Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI - Местоположение: Бургас
- Контакти: