Възмутен съм !!! - помощ

Кафе, чай, безалкохолно и сладки приказки.
1.8d
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с
Status: Извън линия

Мнение от 1.8d » 22 май 2006, 19:14

_SLiThER_ написа:Е айде сега това остана не ходете в мото пфое :)
Този раздел там е книгата за похвали и оплаквани :D
Изображение
.....Защо съм с ТУРБОДИЗЕЛ,когато няма да се заяждам....

Потребителски аватар
MegatroniC
потребител
потребител
Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI
Контакти:

Мнение от MegatroniC » 22 май 2006, 19:18

аз вече наклепах здраво в книгата за оплаквания служителите в магазина за резервни части в Бургаското МП. Има една отвратителна лелка дето се държи с клиента сякаш идва да и вземе хляба. Няма да забравя как първия път като успях да отида в работно време как тя каза на един клиент че ще го нарита, ако не и обясни по-точно какво търси :shock:

Потребителски аватар
Polly
потребител
потребител
Регистриран: 24 фев 2005, 16:02
Модел на автомобила: Бира Каменица в кен
Контакти:

Мнение от Polly » 23 май 2006, 08:06

MegaTronik цените на тези панелчета са от 5 до 90 лв в зависимост от модела на фиестата. Колкото по-стар модел, толкова по-евтино е. Едва ли има разминаване в цените, по-скоро не са те разбрали и са ти казали за друг модел. Ако все пак мислиш, че те лъжат, защо не отидеш на място да провериш, по телефона работа не се върши.

А ако ти е скъпо, ти предлагам по-евтино решение, купи си панелче за ескорт 90-92 г и горе долу ще затвориш празната половина, за въпросните ескорти цената е 5-7 лв .

И отделно като отидеш на място ти проверяват по ВИН кода на колата и трудно може да стане грешка относно цената на това, което търсиш.
FORD - Feel the difference.

1.8d
потребител
потребител
Регистриран: 19 яну 2006, 20:07
Модел на автомобила: БМВ Е46 320d Комби 2001г 136к.с

Re: Възмутен съм !!! - помощ

Мнение от 1.8d » 04 юни 2006, 21:26

MegatroniC написа:Как може бем, няма такива изруди като МотоПфое, м@мка му и прасе немога да повярвам, декоративното панелче което скрива част от дупката като се махне големия тукмак - оригиналния касетофон на форд, тук в магазина на мотопфое цената му е 28 лв :shock: питам какво става (казаха ми че са по 7 лв.), а те "ми по 7 бяха преди месец вече са 28" как може за месец цената да се увеличи...
Ами как няма да се увеличи.Онзи ден гледах мача ЦСКА - Черно море за купата на България.Целият стадион опасан от пана ФОРД ФОКУС C-Max,днес гледах мотокрос от Севлиево.Цялата писта пак заобградена от такива пана.Откъде мислиш че ще дойдат парите за толкова реклама :lol: :lol: :lol: .......20 панелчета=1 плакат :D :D :D
Изображение
.....Защо съм с ТУРБОДИЗЕЛ,когато няма да се заяждам....

Потребителски аватар
MegatroniC
потребител
потребител
Регистриран: 29 апр 2006, 22:42
Модел на автомобила: Fiesta MK IV Ghia 1,25i 16V Zetec-S
Honda Jazz II 1.3 iDSI
Контакти:

Мнение от MegatroniC » 04 юни 2006, 22:01

xaxa ма нещо такова. Само дето панела ми го пратиха за 10 лв от Пловдив, чудно защо навсякаде беше 10 лв, а в едно от софийските и бургаското искаха по 27 лв. Явно ако някой клъвне. Само дето им наспамих всички пощи, щото аз съм много злопаметен :twisted:

Потребителски аватар
nikolovvd
потребител
потребител
Регистриран: 15 май 2006, 16:18
Модел на автомобила: Mitsubishi X

Мнение от nikolovvd » 05 юни 2006, 01:05

Безплатен обяд няма. Преди 10 години имах позната, така да се каже, в рекламния отдел на БНТ - 500$ за секунда реклама ми каза. Тогава не бяха я качили на сателит - сигурно вече е 1500 или 2000$.

Отговори

Върни се в “КАФЕНЕ”